YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

L'horòscop diari del 4 de març

Ja pots llegir el teu horòscop per al dijous 4 de març de 2021. La predicció completa sobre salut, diners i amor segons el teu signe del zodíac.

Àries Logo

ÀRIES

(21 de Març - 19 d'Abril)

Es poden donar situacions tibants i desagradables amb el teu pare o una figura paterna. Si encara no tens fills pot ser que se't desperti l'instint en aquests dies a causa de l'entrada de Mart a la teva casa IV de la carta natal.

Alguns companys de treball o superiors se sorprendran quan comprovin tots els recursos dels quals disposes en resoldre una situació atípica. La Lluna en Escorpió ajudarà els professors a tractar temes tabú amb els seus alumnes.

Tindràs una gran capacitat de reflexionar, la qual cosa t'ajudarà a curar ferides en l'ànima.

Taure Logo

TAURE

(20 d'Abril - 20 de Maig)

En l'equador d'aquesta primera setmana de març, els astres t'auguren una jornada de relax amorós, fins i tot si a la teva casa hi ha més tempestes que harmonia. Trobaràs un camí ràpid fins a un oasi de pau, en el qual ser feliç i en el qual llançar llum a la teva relació.

No fa falta que et llancis sense paracaigudes a noves aventures professionals carregades de risc. Et convé analitzar totes les conseqüències i consultar la decisió final amb el coixí.

Has de trobar un punt mitjà entre preocupar-te de la teva salut i caure en la hipocondria.
 

Bessons Logo

BESSONS

(21 de Maig - 20 de Juny)

Presa l'energia de Venus en Peixos que pot ajudar-te a deixar a un costat els desitjos personals i vetllar pel benestar de tots els teus sers estimats. Si estàs en solitud i a la recerca d'un nou amor observar amb qui et vincules. Escolta els teus pressentiments amb atenció per a no entrar en una relació tòxica.

És important que et recolzis en els qui confien en la teva intel·ligència, els guanys podrien créixer però el més important, et sentiràs en harmonia i equilibri dins del teu entorn professional.

Intenta amb tècniques de relaxació, per a deslliurar-te de la pressió i l'estrès.

Cranc Logo

CRANC

(21 de Juny - 22 de Juliol)

Per a les parelles, s'afavorirà la comunicació i les activitats en la intimitat. Com a solter estàs molt acomodat en la teva posició; de moment la paraula compromís no passa pel teu cap.

Has de controlar les teves ganes de manar; t'has aixecat amb moltes ganes d'organitzar les vides dels altres, de disposar què ha de fer cadascú amb els seus diners i de regalar consells que ningú t'ha demanat (encara que alguns siguin interessants).

El teu cos et mana senyals quan alguna cosa no funciona adequadament, i com se sol dir, és millor prevenir que curar.

Lleó Logo

LLEÓ

(23 de Juliol- 22 d'Agost)

Comença un període per a tu on faràs noves amistats que comparteixin amb tu ideals humanitaris i de llibertat. El solter trobarà l'amor sempre que no se senti atabalat i trobi a algú d'esperit lliure.

Tothom vol encarregar-te un treball o ser el teu soci l'abundància t'aclapara! Però a causa dels maldecaps produïts per un gran volum de feina, preferiràs guanyar menys, estalviar millor i viure més tranquil.

Mercuri en conjunció a Júpiter propiciaran que parlis fins pels colzes. No és d'estranyar que a final d'aquest dijous acabis afònic.

Verge Logo

VERGE

(23 d'Agost - 22 de Setembre)

La teva relació amb la teva parella pot ser molt apassionada, encara que també un punt surrealista. Hauràs de dur a terme un petit esforç per a veure la situació amb una perspectiva objectiva, i llavors trobaràs una connexió més relaxada i satisfactòria.

Tindràs un esperit de valentia professional molt interessant, que et portarà a encapçalar projectes que en un altre moment de la teva vida t'hauria donat vertigen (per exemple, liderar uns certs equips de treball).

Controla el consum del cafè si és el teu company al llarg de tot el dia. Prova a canviar-ho pel te verd, bon contra l'envelliment.

 

Balança Logo

BALANÇA

(23 de Setembre - 22 d'Octubre)

Es recomana en aquest període que es comuniquin oberta i directament amb la seva parella, o amb la persona per qui estan interessats, si volen aconseguir atreure'ls de manera clara.

En el terreny laboral, el trànsit de Mercuri afecta la presa de decisions i les habilitats de comunicació de cada Balança. Les decisions més ràpides ara poden ser més problemàtiques.

Quant a la teva salut, et convindria prestar més atenció als teus ronyons, també si es presenten problemes de pell i/o del tracte urinari, perquè aquests òrgans seran els més sensibles.

Escorpí Logo

ESCORPÍ

(23 d'Octubre - 22 de Novembre)

És un dia magnífic per als assumptes de l'amor. Els nadius de la segona i tercera desena de dies gaudiran dels efluvis lunars que continuen portant emoció i alegria a la vida sentimental d'Escorpí.

Els negocis que tens entre mans sortiran de meravelles i et trobaràs cada dia més prop dels teus objectius. Si necessites temps per a elaborar estratègies i planificar intenta prendre la tarda per a estar en silenci en el teu estudi o oficina.

És un dia excel·lent per ocupar-se de la salut emocional i psicològica. Si estàs interessat a sanar un assumpte en particular, estàs beneït pels astres.

Sagitari Logo

SAGITARI 

(23 de Novembre - 21 de Desembre)

És possible que avui Sagitari, coneguis a algú través d'un amic en comú, però pel fet que el teu amic també pot sentir alguna cosa per aquesta nova persona, pot haver-hi alguns malentesos entre els dos.

Aquells que han començat un nou treball poden passar un dia una mica estressant, ja que se'ls pot demanar que es facin càrrec de responsabilitats d'altres persones.

En la salut, atès que els planetes estan situats favorablement, això pot fer que es resolguin tots els problemes o condicions de mala salut existents anteriorment.

Capricorn Logo

CAPRICORN 

(22 de Desembre - 20 de Gener)

Les emocions són delicades i et sentiràs molt sensible, Capricorn, tant que podries refugiar-te en la teva cuirassa i no mostrar-te a l'exterior en tot el dia si poguessis. Existeixen beneficis que arribaran gràcies a la presència de Mercuri en Aquari, la teva zona relativa a les possessions.

Potser reps un augment o algú et pagui un vell deute. De totes maneres es tracta de l'arribada d'uns diners que t'ajudarà a resoldre diferents problemes domèstics.

Si pots realitzar mitja hora de meditació o exercicis de relaxació seria molt bo per a tu, Capricorn.

Aquari Logo

AQUARI 

(21 de Gener - 19 de Febrer)

Pot ser que l'amor et provoqui una mica d'estrès avui Aquari. No obstant això, la bona notícia és que podràs millorar les relacions amb els teus germans. Potser aquesta compensació et serveix per a no perdre els nervis.

En el treball pots sobresortir si uses la teva passió i coratge de la manera correcta. Pots tenir èxit, i a més conquistaràs a tots els teus companys i també competidors.

En la salut, et convé mantenir el teu cos i ment en bones condicions. Sobretot, perquè pot haver-hi alguns problemes gastrointestinals a causa d'alguna cosa que hagis menjat en una reunió social.

Peixos Logo

PEIXOS

(20 de Febrer - 20 de Març)

Es poden donar situacions tibants i desagradables amb el teu pare o una figura paterna. Si encara no tens fills pot ser que se't desperti l'instint en aquests dies a causa de l'entrada de Mart a la teva casa IV de la carta natal.

Alguns companys de treball o superiors se sorprendran quan comprovin tots els recursos dels quals disposes en resoldre una situació atípica.

La Lluna en Escorpí ajudarà els professors a tractar temes tabú amb els seus alumnes. Tindràs una gran capacitat de reflexionar, la qual cosa t'ajudarà a curar ferides en l'ànima.


Comentaris

envia el comentari