L'horòscop diari del 4 de novembre

Ja pots llegir el teu horòscop per al dimecres 4 de novembre de 2020. La predicció completa sobre salut, diners i amor segons el teu signe del zodíac

Aries Logo

ÀRIES

(21 de Març - 19 d'Abril)

El teu ego estarà pels núvols. Buscaràs noves fórmules per despertar el desig en totes les persones que estan al teu voltant, gaudiràs amb els flirtejos i les converses pujades de to. Vols ser el protagonista de la jornada a qualsevol preu.

Pots estar tranquil en l'àrea professional. El Sol t'ajudarà a estar ple d'energia i llum i et guiarà per prendre bones decisions.

Et trobes amb una jornada tònica i favorable pel que fa al teu estat de salut. Els problemes digestius que has patit darrerament passaran a la història.

Tauro Logo

TAURE

(20 d'Abril - 20 de Maig)

Algú apareixerà en la teva vida, amb una promesa nova i fugaç, que et farà plantejar moltes coses. No sabràs si val la pena deixar-se portar, o si per contra és millor quedar-te tal com estàs, ja que podries perdre més del que optes a guanyar.

És el moment de rescatar algun d'aquests projectes que vas guardar en un calaix per sempre, pensant que no tindries èxit, o que ja eres molt gran com per dedicar-te a un ofici que mai havies tocat.

L'estrès tornarà a atacar amb força; els esports de contacte t'ajudaran a canalitzar-lo.

Géminis Logo

BESSONS

(21 de Maig - 20 de Juny)

Sentiràs l'impuls d'orientar la teva vida afectiva per nous camins en els quals l'enteniment s'apoderi dels diàlegs i d'aquesta manera deixar enrere el desacord i la incomprensió. Si et permets ser lliure, un amor està a punt de començar.

Explorar les noves eines que existeixen per tenir una comunicació més eficient i àgil en l'àmbit professional, serà el desafiament que has d'afrontar avui.

Vibres en un perfecte equilibri entre la salut de cos, ment i esperit.

Cáncer Logo

CRANC

(21 de Juny - 22 de Juliol)

Els teus pensaments estaran allunyats de tot el que t'envolta. El teu cap es situa en els núvols amb facilitat, i viuràs en un corrent que t'empeny cap a la fantasia i la mentida. Ometràs informacions importants, o parlaràs fins i tot de coses que mai han succeït.

Aconseguiràs una gestió rigorosa de la teva agenda professional. La facilitat per assolir els teus objectius no serà present, hi haurà dificultats, però no per això hauràs de perdre la il·lusió.

Si busques noves experiències esportives, considera la pràctica de l'esgrima, que et permetrà moure't alhora que activarà el teu cervell i la teva concentració.

Leo Logo

LLEÓ

(23 de Juliol - 23 d'Agost)

Amb el teu cònjuge primaran les accions, mims i petons abans que les paraules. Si la teva exparella apareix per poder entaular una conversa veu amb compte, perquè seràs massa ingenu. No tindràs por de llançar-te a projectes que t'apassionin (i que triomfaran).

Els diners que aconsegueixis seran fruit del teu propi esforç i treball, no provindran de la teva parella, herències o donacions. Voldràs gaudir de la soledat, i per a això una lectura d'un llibre interessant en un lloc tranquil serà tot un encert.

Seràs propens a petits accidents com torçar-te el peu amb una llosa mal col·locada.

Virgo Logo

VERGE

(24 d'Agost - 22 de Setembre)

Podràs donar-te l'homenatge amorós que et vingui de gust, però deixa que el teu cor dicti els passos. Els sentiments purs mai poden incomodar a la gent que t'envolta.

Tens fam d'èxit, però no prenguis camins arriscats o perillosos per arribar fins al cim, ja que la caiguda pot ser mortalment dura.

El teu esperit llaminer estarà més patent que mai, i hauràs de ser enginyós per no menjar tot el que et demana el teu cos. Per degustar llaminadures sanes, prova de congelar una mica de fruita, algunes resulten especialment delicioses.

Libra Logo

BALANÇA

(23 de Setembre - 22 d'Ooctubre)

La predicció d'avui en l'amor Balança, revela que Mart i Venus et faran actiu, molt sensual i en contacte amb els teus sentiments, de manera que no descuidaràs a qui està al teu costat.

Pel professional, podries afrontar algunes dificultats en la teva carrera. Hi ha possibilitats de disputes amb els companys, pel que és millor mantenir una relació cordial. A més, evita confiar cegament en ningú.

En la salut, aquest sembla ser un moment favorable, de manera que pot ser que no hi hagi res de què preocupar-se. Però encara hi pot haver preocupacions mentals.

Escorpio Logo

ESCORPÍ

(23 d'Octubre - 21 de Novembre)

Les energies astrals mostren per avui un clima còsmic inquietant tal com els agrada als nadius del teu signe, Escorpí. Podries rebre una visita inesperada que et generi conflictes amb alguns afins. Si estàs solter sentint que el teu cor explotarà en silenci, la persona que tant desitges pot ser que no noti la teva presència. Demostra el que sents.

Organitza la teva ment i espera abans de decidir alguna cosa que pot perjudicar a mitjà termini.

Si estàs enmig d'un tractament mèdic, no ho interrompis per res de món.

Sagitario Logo

SAGITARI

(22 de Novembre - 21 de Desembre)

Els nadius faran bé de revisar la seva habitual por al compromís afectiu. Si aconsegueixen superar aquesta limitació, obtindran el passaport a la felicitat. En l'àmbit laboral, la predicció d'avui revela que estan envoltats d'una atmosfera més distesa.

Un creixent interès per assolir l'harmonia en el tracte amb els seus superiors i companys de tasques t'inclinaran al diàleg.

En la teva salut, et sorprendràs en descobrir que et sents envaït per una preocupació constant, sense que puguis detectar les causes d'aquest estat emocional. A nivell físic, patiràs de molestes rampes.

Capricornio Logo

CAPRICORN

(22 de Desembre - 19 de Gener)

Si estàs bregant amb les ferides del passat és possible que no avancis mai. Podries ensimismarte en reparar un vincle sense tenir en compte el dolor que hi ha entre tots dos.

Aquest dimecres podries viure certs problemes de comunicació en l'àmbit de la vida professional, però no seran tan greus si prestes atenció a temps. És una excel·lent idea prendre l'impuls de Mercuri i començar a preparar-te en una àrea en la qual encara et falta coneixement.

Els nadius del signe de la cabra poden disposar d'una brillant energia vital

Acuario Logo

AQUARI

(20 de Gener - 19 de Febrer)

La predicció d'avui en l'amor per als Aquari, revela que, en la relació de parella, serà essencial mantenir la llibertat i les diverses formes de complicitat per avivar el vincle.

A la feina, les dificultats o complicacions que portaran el Sol i Mercuri en Escorpió seran passatgeres. No obstant això, hauràs d'afrontar situacions que requereixen certa diplomàcia per treure a la llum tota la teva professionalitat.

En la salut, els aiguaders començaran el mes una mica molests, a causa d'alguns problemes del seu aparell genitourinari. L'aconsellable és que ho enfoquis de manera integrativa.

Piscis Logo

PEIXOS

(20 de Febrer - 20 de Març)

Si la teva vida en parella és molt monòtona, fantasiejaràs amb persones que creies que no et cridaven l'atenció. El solter serà promiscu i pot sentir-se confús pel que fa a la seva identitat sexual.

Podries patir una estafa per part d'un soci o inversor. El teu nom apareixerà en el testament d'algú, però els diners es dissiparà abans d'arribar a les teves mans.

És un bon període per acudir a un ginecòleg o uròleg per una revisió del teu òrgan sexual i reproductor. Realitzar-te una revisió pot estalviar problemes futurs.

 

Comentaris

envia el comentari