URGENT

🚨 Espanya no aixeca el cap: més de 36.000 nous contagis i 591 defuncions

L'horòscop diari del 4 de setembre de 2020

Ja pots llegir el teu horòscop per al divendres 4 de setembre de 2020. La predicció completa sobre salut, diners i amor segons el teu signe del zodíac

Àries Logo

ÀRIES

(21 de Març - 19 d'Abril)

La informació és poder, però de vegades és més valuós romandre en silenci de revelar tot el que un sap. I és que si parles més del compte, la teva parella o la teva família es podrien sentir francament traïts.

Tens una virtut especial per crear negocis: aquells nadius que s'hagin decidit a emprendre tindran molta fortuna. És un bon moment per inaugurar botigues, així com tancar acords amb nous proveïdors.

Els canvis et generen ansietat, sobretot si són dins de la teva família — encara que no et quedarà més remei que assumir-los —.

Taure Logo

TAURE

(20 d'Abril - 20 de Maig)

Encara que resulti dolorosa, ves a la recerca de la veritat: necessites conèixer la més pura, la qual no ve edulcorada ni pintada de color de rosa. Aquest divendres coneixeràs certes informacions molt veraces que estan relacionades amb el teu amor.

Hi ha alguna cosa que no t'acaba de quadrar en l'àmbit professional. Potser tens un llistó molt alt, però no t'agrada l'actitud d'algunes persones properes — el teu cap, el teu soci —.

Hi ha alguna cosa que està a l'abast de la mà per tenir una millor salut, però no obstant això no el portes a terme. Parlem de tabac, d'una vida sedentària?

Bessons Logo

BESSONS

(21 de Maig - 20 de Juny)

Els nadius del signe de Bessons poden esperar per a aquest divendres energies benèfiques que banyaran amb suavitat i harmonia seva vida sentimental. La teva bona disposició per comunicar el que sents pot llimar moltes asprors amb algú molt estimat amb qui estaves vivint dificultats.

Disposes d'un gran cabal d'intuïció respecte de les millors inversions. Saps el millor per a tu i per als teus. No desoeixis els teus pressentiments. Esteu molt ben encaminat.

Per avui els astres indiquen una energia estable i vigoritzant per a aquells nadius del signe de Gèminis.

Cranc Logo

CRANC

(21 de Juny - 22 de Juliol)

És millor que tinguis la ment freda durant aquest dijous. La teoria és senzilla, però dins del teu pit el teu cor correrà d'aquí cap allà, com un cavall salvatge en plena llibertat.

Dedica part de la teva jornada a analitzar en profunditat la salut dels teus comptes bancaris. Estima pressupostos ajustats, sigues el doble de rígid del que ja ets, i sé fidel a les teves decisions, elevant l'exigència.

Els genolls — i les articulacions en general — poden donar-te alguna molèstia, encara que no serà res que pugui treure't el son.

Lleó Logo

LLEÓ

(23 de Juliol - 23 d'Agost)

Tot i estar bé en la teva relació, un enamorament sobtat et dirà pel prohibit de la situació, i et temptarà per cometre una infidelitat. El solter tindrà una estranya sensualitat.

Viuràs per sobre de les teves possibilitats: les aparences dominaran el teu dia i actuaràs com si habitessis el cos d'un milionari. Els astres beneficiaran a les professions artístiques que tinguin a veure amb els colors, ritme i espiritualitat.

Jornada propensa a la retenció de líquids, modera el consum de sal. Les energies et permetran connectar amb el teu guia espiritual perquè t'ajuda en la recerca de respostes.

Verge Logo

VERGE

(24 d'Agost - 22 de Setembre)

Es posaran de manifest aspectes poc coneguts de la teva forma d'estimar i de sentir, i la teva parella o la teva família t'interrogaran el respecte. Deixa el pudor a un costat i crida a les coses pel seu nom, sense maquillatges.

El cap de setmana està a la volta de la cantonada, i per això, la teva ment caminarà una mica dispersa. Et costarà romandre concentrat a l'hora de fer la teva feina i els teus projectes personals.

Tingues clara una cosa: mai és tard per canviar de vida, i si és per millorar en salut, amb més raó.

Balança Logo

BALANÇA

(23 de Setembre - 22 d'Octubre)

Si estàs en una relació, és millor que no preguntis massa a la parella, no exigeixis el que no pots donar en aquest moment.

Pel professional, la presència de Mercuri en el teu signe revela que ara és el millor moment per tornar a treballar o per a continuar amb alguns projectes professionals que són importants per a tu.

En la salut, el seixanta per cent dels planetes estan en moviment retrògrad. Són números molt alts. Per aquest motiu, els nadons que neixen sota aquests aspectes floriran tard en la vida.

Escorpí Logo

ESCORPÍ

(23 d'Octubre - 21 de Novembre)

Potser fa massa temps que estàs prestant atenció al que és important per a la teva parella i deixant de banda les teves prioritats. Pot ser que hagis donat poc temps a conrear les teves relacions amoroses causa de les creixents demandes de la teva família.

La vida professional podria estar manifestant molt moviment que no els deixarà en pau ni un minut.

Podràs amb tot encara que et sentiràs una mica cansat. Les cefalees i les migranyes estan servides en safata aquest divendres.

Sagitari Logo

SAGITARI

(22 de Novembre - 21 de Desembre)

La teva predicció d'avui Sagitari revela que posaràs en joc tota la seva simpatia i jovialitat, atraient més que mai. D'altra banda, les relacions de parella seran més harmonioses que mai i no existirà, pràcticament, cap discrepància.

L'àmbit professional li ha estat demostrant a Sagitari que no sempre s'obtenen els resultats esperats per més voluntat i esforç que es posseeixin.

En la salut, l'energia s'estendrà avui a través de tu, de manera que, si estaves pendent d'algun resultat metge, un bon pronòstic està en camí.

Capricorn Logo

CAPRICORN

(22 de Desembre - 19 de Gener)

Igual que dones, reps, i es tracta d'un anar i venir d'amor i cures. Si sents que no està succeint això aprofita per donar un tall saludable a aquesta dinàmica.

Avui la teva tendència natural a l'estalvi valdrà la pena, Capricorn. És possible que hagis de quedar-te després d'hora per donar acabament a projectes o assumptes com presentacions o correspondència.

Acceptar el teu cos i les seves limitacions és el primer pas per al teu benestar. No hauries de deixar-te pressionar de manera que veus a les xarxes o en els mitjans de comunicació.

Aquari Logo

AQUARI

(20 de Gener - 19 de Febrer)

En l'amor avui sembla que tindràs una libido potent, així com sentiments alegres i equilibrats. Les energies d'amor estan en signe de foc, amb això et quedarà clar el que pots esperar avui.

Els que treballin pel seu compte, coneixeran un associat eficaç pel seu temperament arriscat, ja que aquest últim sabrà posar-li límits evitant els excessos.

Pel que fa a la teva salut, poden sorgir problemes menors pel que fa al teu estat físic, però aquests poden desaparèixer aviat. Intenta no cedir a les pors innecessàries i als pensaments negatius.

Peixos Logo

PEIXOS

(20 de Febrer - 20 de Març)

Tant en la teva relació amorosa, com si estaves coneixent a algú, es donarà una desil·lusió. Si ja van moltes decepcions, el millor serà que et replantegis si seguir endavant amb aquesta relació.

Coneixeràs gent de l'alta societat i t'inclouran en la seva agenda de contactes. Aquestes noves amistats podrien aportar-te nous projectes i treballs amb els quals guanyaràs molts diners.

Si tens mal a l'orinar acompanyat de nàusees, és molt probable que tinguis pedres als ronyons. Demana cita al teu metge immediatament. A escala mental serà un dia dens, en què necessitaràs distraccions per evitar l'ansietat.


Comentaris

envia el comentari