L'horòscop diari del 5 d'abril de 2020

Àries Logo

ÀRIES

(21 de Març - 19 d'Abril)

El solter d'aquest signe posa totes les seves energies a conèixer a noves persones, i el mateix et sorprens amb algú que desperta la teva curiositat d'una manera excessiva i això que només has tingut contacte per les xarxes. En alguns casos, et sentiràs bastant adolescent.

Algunes amistats et convidaran a jugar-te part dels teus estalvis en uns futurs negocis prometedors. Això sí, ningú ni res t'assegura la victòria, així que en el cas que exposis la teva fortuna atempti a les possibles conseqüències.

Els astres et donen suport en la teva salut, i per això tot el que facis serà beneficiós per a tu. Qualsevol tractament mèdic que comencis avui donarà bons resultats, de manera positiva i veloç. Fes meditació, i així podràs treure del teu cap algunes idees tòxiques. 

Taure Logo

TAURE

(20 d'Abril - 20 de Maig)

Els aspectes més agitats de la teva vida personal semblaran haver-se pres un descans: tens davant teu un dissabte bastant tranquil i sense sobresalts. Aquest assumpte familiar que t'amoïnava trobarà solució de manera natural i podràs respirar amb alleujament.

El primer que et diuen els astres és que no et centris en el teu propi univers: para esment als assumptes d'estudis o feina dels teus fills o de les persones que tinguis al teu càrrec. No els deixis sortir-se del bon camí.

L'Horòscop preveu una recuperació en un assumpte relacionat amb la teva salut, fins i tot si has experimentat una situació greu en els últims dies. Això sí, no malgastis el teu benestar en activitats que no valen la pena.

Bessons Logo

BESSONS

(21 de Maig - 20 de Juny)

Bessons, estàs vivint un moment especial en la teva vida. Els astres et beneeixen i la bona disposició dels planetes que regeixen l'amor t'ajudarà a sanejar qualsevol problema, discussió o desacord que tinguis amb el teu amor.

Encara que creguis que per ser dissabte el dia serà afable en assumptes materials la vida et sorprendrà. És que Urà continua fent el seu en la teva zona dels enemics ocults i moltes vegades l'enemic ocult o simplement el teu propi descuit.

El contacte amb les teves emocions avui és forta, la teva ment estarà centrada en el teu món intern i per això voldràs comunicar-te amb els teus éssers estimats d'una manera més fluida.

Cranc Logo

CRANC

(21 de Juny - 22 de Juliol)

Tens una ansietat important dins del teu cor, que t'impulsa a fer les coses amb presses i immediatesa. En l'amor busques durant aquest dissabte 4 d'abril fets concrets, que succeeixin a demanar de la teva boca. Perquè les coses succeeixin de manera reeixida hauràs de relaxar-te una mica.

Aquells nadius que col·laborin com a voluntaris en un lloc on ajudin a altres persones (o a animals, fins i tot) sentiran un gran flux d'energia aquest dissabte. Es multiplicarà la teva gratificació interna, i tindràs una sensació espiritual d'allò més satisfactòria. 

Ets molt savi a l'hora de canalitzar els nervis i l'estrès. Saps com són de nocius per a la teva salut i els guanyaràs la batalla. Aquest dissabte aconseguiràs descansar tant com el necessitis, i la pau omplirà la teva vida.

Lleó Logo

LLEÓ

(23 de Juliol- 22 d'Agost)

L'aspecte harmònic de Venus amb Saturn beneficiarà als solters de Lleó que estiguin enamorats d'un amic/a. Avui és el dia perfecte per a declarar-li el teu amor, a més altres planetes potenciaran el teu romanticisme innat així que serà una cosa digna de pel·lícula de Hollywood. La resposta que obtindràs és un alegre i emocionat sí Enhorabona!

Mercuri en conjunció a Peixos en la teva zona d'inversions pot ennuvolar-te el bon camí i fer que et guiïs només de pressentiments. Està bé escoltar activament a la teva intuïció, però al no disposar del teu pensament més racional i pràctic podries estar cometent un greu error amb les teves finances i estalvis en invertir els teus diners de manera impulsiva.

La lluna en el teu signe sumat a un estat emocional més feliç i tranquil, revivaran la teva salut física. Tindràs una major vitalitat i ganes de moure't (no només corporalment sinó també de realitzar algun desplaçament).

Verge Logo

VERGE

(23 d'Agost - 22 de Setembre)

Les coses aniran molt bé per a aquells nadius que es prenguin aquest cap de setmana de relaxació. En el cas que estiguis amb la teva parella, rememorareu els primers moments de la vostra relació, i a més, no us faltarà en cap moment la passió. Aquest primer dissabte d'abril semblarà que no dura 24 hores, sinó moltes més!

Els qui hagin de treballar en aquest dissabte seran fart eficients. Seràs molt receptiu al treball en equip. Et convertiràs en un de les baules més fortes de la cadena, confia en tu mateix i no intentis assumir un lideratge que no et correspon.

Cometràs certs excessos alimentosos, per més que vulguis controlar la teva gola. Serà difícil no caure en la temptació quan vagis a un banquet o celebració. Proposar-se nous hàbits de vida (i que durin) és una tasca inútil durant aquest dissabte. Intenta, almenys, no fas grans jugades en contra de la teva salut o el teu benestar.

Balança Logo

BALANÇA

(23 de Setembre - 22 d'Octubre)

Sembla que tot es col·loca en el seu lloc, les teves relacions amoroses comencen a brillar i fan que et sentis molt feliç i satisfet. Procura estar present a cada moment i viure-ho intensament. D'altra banda, l'ambient en la llar es torna més romàntic, pot ser que estiguis pensant a preparar un sopar amb veles i música suggeridora per a sorprendre la teva parella.

Tot indica que avui els Astres t'afavoreixen en matèria financera. Si bé no guanyaràs grans sumes de diners de moment, sí que estàs preparant el camí per a obtenir una gran fortuna. Laboralment, les coses s'han posat en el seu lloc i has aconseguit el lloc que desitjaves. 

Si bé aquests dies estàs molt concentrat en la part física, la qual cosa, necessites ara mateix per a bregar amb l'energia tan poderosa que t'envaeix, no hauries d'oblidar la teva part emocional Balança. En aquest aspecte, encara que sembla que et sents bé i estàs de molt bon humor, saps que encara hi ha coses a les quals no vols enfrontar-te.

Escorpí Logo

ESCORPÍ

(23 d'Octubre - 22 de Novembre)

No és possible que puguis sadollar la necessitat de saber si l'altre estima com tu sols estimar. Escorpí, és que cadascú a la seva manera porta les seves emocions i encara que el teu orgull personal et porti a sentir que t'han ferit això pot no ser la veritat i amb això demostraràs simplement una feblesa de la teva part.

Projectar en un paper no aconseguirà, és possible que hagis d'exposar els teus dubtes sobre aquest projecte important amb algú que conegui del tema i pugui brindar-te l'assessorament que mereixes. Hi ha molt per descobrir i veuràs que s'obre un món nou enfront de tu si permets que aquesta idea superi la categoria de somni i passi a l'estatus d'emprenedoria.

Avui és un dia perfecte per a fer esport. Has de fer-ho encara que el clima no sigui perfecte o et causi mandra, una vegada que comencis la travessia serà fantàstic, oxigenaràs les teves cèl·lules i  veuràs buidar la teva ment a cada pas, Escorpí.

Sagitari Logo

SAGITARI 

(23 de Novembre - 21 de Desembre)

Sembla que a partir d'ara hauràs de treballar més dur en la teva relació. D'altra banda, el teu planeta de l'amor, està en la teva quarta casa, la qual cosa indica que encara estàs socialitzant més a casa i amb la família. Això t'ajudarà a afavorir la comunicació.

Quant a l'àmbit financer i laboral, és poc probable que hi hagi massa Sagitaris desocupats en aquests dies. Però si ets un d'ells, tindràs bastants oportunitats de treball aviat.

La salut és bona en general per a gairebé tot aquest mes, però sembla que avui et sentiràs millor que mai. Això t'ajudarà a buscar estils de vida més saludables i estratègies preventives de cara a mantenir el teu bon estat de salut.

Capricorn Logo

CAPRICORN 

(22 de Desembre - 20 de Gener)

Si no fos per la teva paciència, moltes vegades la teva parella hauria corregut perill d'extinció i tots dos ho saben per això reculls els fruits de tant d'amor i tolerància. Els nadius del teu signe encara que es mostren austers en demostracions físiques d'afecte solen ser molt protectors i fidels.

Els nadius que tenen el seu propi negoci voldran conèixer alguns mètodes per a augmentar les vendes. Les enquestes són bones a l'hora de conèixer el que els clients necessiten, pots dissenyar tu mateix una enquesta simple de respondre i enviar-la per correu electrònic  Veuràs que és de gran ajuda per a renovar els teus productes o serveis, oferir rebaixes o promocions.

Aquest dissabte la salut  dels nadius del teu signe és perfecta, els astres mostren una clara tendència al benestar i al bon ànim especialment si ets d'aquells nadius del tercer deganat. Gaudeix d'aquest moment i cuida't dels canvis bruscos de temperatura per a evitar refredats i altres molèsties, Capricorn.

Aquari Logo

AQUARI 

(21 de Gener - 19 de Febrer)

La teva predicció per a l'amor avui Aquari diu que els planetes emfatitzen tots els aspectes de l'associació: amants, amics significatius i qualsevol persona amb la qual comparteixis un vincle especial, resultaran molt apropiats per parlar una estona.

En termes financers, el creixement pot ser lent, però serà constant. Si assumeixes això i deixes a un costat la impaciència, podràs dirigir-te amb seguretat i saviesa en aquest àmbit de la teva vida. D'altra banda, en el terreny professional, un excés d'impulsivitat podria portar-te complicacions.

Pel que fa a la salut, tot sembla estar bé, però has de mantenir el ritme quan facis exercici: podries danyar-te fàcilment els genolls o tenir lesions desagradables.

Peixos Logo

PEIXOS

(20 de Febrer - 20 de Març)

El teu comportament serà bondadós i el teu semblant una cosa seriosa i, a estones, distret. Venus en trígon a Saturn afectant la teva zona de llar refinarà el teu bon gust per la decoració però també voldràs optimitzar l'espai i organitzar-lo perquè regni l'ordre.

Mercuri torna a fer conjunció amb el teu planeta regent, Neptú (tots dos en el teu signe, Peixos). És un aspecte que s'ha donat diverses vegades en els últims mesos. Però aquesta és l'última vegada que ocorre aquest 2020. És l'última oportunitat per a connectar amb els teus somnis, amb la teva vocació per a saber realment quina direcció vols portar en la teva vida.

La teva intuïció estarà en un nivell molt elevat i no deixaràs espai per a la raó. L'Univers t'estarà manant senyals per onsevulla però has de saber veure-les. Amb les energies tan fortes podries sofrir un problema en el sistema nerviós.


Comentaris

envia el comentari