L'horòscop diari del 5 d'agost de 2020

Ja pots llegir el teu horòscop per al dimecres 5 d'agost de 2020. La predicció completa sobre salut, diners i amor segons el teu signe del zodíac.

Àries Logo

ÀRIES

(21 de Març - 19 abril)

El teu cor se sent esclau de les teves decisions; tu mateix t'has encarregat sense adonar-te de posar-li unes pesades cadenes, que no li permeten anar allà a on vol. ¿No veus de quina manera limites la teva pròpia llibertat?

En el treball hi ha fruits que trigaran a ser recollits. Deixa que la teva situació es consolidi al seu propi ritme mentre demostres rectitud i jugues de forma neta.

Sents un alleujament molt clar; si estaves cansat i nerviós, recuperaràs una gran vitalitat, i si has estat malalt, recuperaràs la salut amb relativa rapidesa.

Taure Logo

TAURE

(20 d'Abril - 20 de maig)

Molts aparellats decidiran anar-se'n al llit ja com solters, liquidant una relació que no va enlloc. No obstant això, que sàpigues que veus molts fantasmes: els temors, la gelosia i les percepcions errònies de la realitat estan a l'ordre del dia.

Per sensatesa procura ser moderat a l'hora de gastar diners, i en especial, té cura del pressupost familiar; de pas, comença a assimilar la nova realitat.

Controla la teva addicció a les noves tecnologies; si pateixes perquè t'oblides el mòbil dins de casa, igual tens un problema seriós.

Bessons Logo

BESSONS

(21 de Maig - 20 de juny)

Si ets d'aquells que estan solters la bona disposició astral entre Mart en Àries i el Sol en el signe de Leo els obre una finestra a l'amor dins l'àmbit dels grups.

Si ets d'aquells nadius que s'exerceixen en l'àrea de la comercialització de productes pren l'impuls astral de Mercuri al signe de Leo.

Per a aquesta jornada els astres indiquen una energia favorable que podries emprar en ordenar la teva vida quotidiana. Una singular manera de veure la teva realitat t'ajudarà a trobar maneres nous en la cura de la teva salut.

Cranc Logo

CRANC

(21 de juny - 22 de juliol)

Somies amb viure un gran amor, apassionat i exclusiu, digne d'un conte de fades dels que et llegien els teus pares en la teva infància. I pots estar content perquè el teu desig podria estar més a prop que mai.

El pessimisme està molt present en el teu dimecres, creus que és impossible una millora en les condicions de treball, una pujada de salari o un horari que et convingui més.

Controla la quantitat i la qualitat de la teva alimentació si no vols que la teva figura es faci malbé; aquest dia tindràs moltes ganes de picar entre hores.

Leo Logo

LEO

(23 d'Juliol - 23 d'agost)

Amb l'entrada de Mercuri en el teu signe estaràs més disposat a dialogar ia arribar a acords amb la teva parella. Si estàs solter però tenint cites hauràs de tenir cura amb parlar malament de terceres persones.

Les poques ganes de treballar faran que et passis tota la jornada laboral parlant com una cotorra i el teu superior et cridarà l'atenció. Amb els diners de les hores extra de juliol podràs fer aquestes petites reparacions pendents a casa teva.

Els teus pulmons necessiten aire net. Què tal si avui us animeu a fer alguna ruta curta de senderisme pel camp?

Verge Logo

VERGE

(24 d'Agost - 22 de setembre)

Hauràs de dominar les teves passions, que sovint prevaldran sobre la raó; serà fàcil que els teus ulls es vagin darrere de persones que t'atrauen però no et convenen per a res, perquè tenen una manera de ser complicada. D

Desempolsa la teva vella agenda de contactes, hi ha gent amb la qual pot resultar interessant conversar en un moment determinat; et tornaran a el món real, abans que posis en risc la teva capital.

Et planteges com millorar la comoditat material de la teva llar; alguns comencen a pensar en una mudança, i altres, en canviar la decoració amb influx oriental.

Balança Logo

BALANÇA

(23 de Setembre - 22 d'octubre)

En un aspecte romàntic, l'alineació amb Neptú indica que has de gestionar les teves noves relacions amb cura. Estàs sota un desig de transcendir mundà amb anhels difícils de saciar.

En la teva professió, avui les coses es donen sense problemes, de fet, reps ajuda de col·legues i amics quan, i és probable que comencis a caminar un camí que no imaginaves, però que et portarà lluny.

Per a la teva salut Lliura, serà un dia més lleuger i divertit, on podràs recuperar les teves energies psicofísiques, darrerament una mica a la baixa a causa de l'estrès.

Escorpí Logo

ESCORPÍ

(23 d'octubre - 21 de novembre)

Els nadius que es troben en soledat se sentiran atrets per una persona que porta una vida que no s'assembla en res a la dels seus coneguts. Necessitat d'aprendre un nou concepte de comunitat.

Començaràs a participar d'associacions o grups socials en què trobaràs una manera diferent d'intercanvi. El nombre de la fortuna per avui és el 22. Aquesta xifra et recorda el poder de la complementació amb l'altre per accedir a un resultat

Si prens aliments lleugers col·laboraràs amb les condicions astrals d'aquesta jornada mostren una especial sensibilitat en l'intestí.

Sagitari Logo

SAGITARI

(22 de Novembre - 21 de desembre)

La teva predicció avui Sagitari revela que les paraules amoroses fluiran lliurement aquests dies. Aprens observant i preguntant, a més si mostres compassió juntament amb interès, això ajudarà a enfortir el vincle amb l'altra persona.

Pel professional, els que hagin de presentar treballs escrits o destacar-se en alguna activitat que impliqui posar en joc les seves capacitats intel·lectuals i d'anàlisi comptaran amb molt bones oportunitats avui.

En la salut, t'agrada empènyer a tu mateix quan comença el mes, de manera que és probable que tinguis un objectiu de fitness en ment.

Capricorn Logo

CAPRICORN

(22 de Desembre - 19 gener)

L'amor és possible més enllà dels fracassos. Arma't per a una nova història en la teva vida. Pots renovar-te per mitjà de canvis estètics que indiquin un abans i un després en el teu camí de l'amor.

Arriben bones notícies per als nadius de Capricorn que estan esperant resolucions judicials. Potser algú s'allunyi del teu costat després de la presa d'una decisió amb la qual no recorda. Si ets un emprenedor i portes l'administració de la teva empresa o negoci, hauràs recolzar-te en la publicitat en xarxa per augmentar les vendes.

Potser necessitis descansar una mica més del que és habitual.

Aquari Logo

AQUARI

(20 de Gener - 19 de febrer)

Avui Aquari, prepara't per rebre convidats a casa teva. En aquesta ocasió, brindarás una benvinguda formal, en la qual apareixerà una persona que has conegut en el passat. Serà un retrobament afortunat.

Fins i tot a la feina, el teu cap té un ritme convulsiu avui, deixes i reprens projectes entre entusiasme i marxa enrere. Sembla que el temps se t'acaba.

En la salut, el més destacable és que has aconseguit romandre en el teu eix, és a dir, centrat en tu mateix, no en un sentit egocèntric, sinó en el sentit d'equilibri personal.

Peixos Logo

PEIXOS

(20 de Febrer - 20 de març)

Dia propici per mantenir converses fluides amb la teva parella. Poseu en comú els vostres desitjos i expectatives per comprender-vos millor. El solter es convertirà en detectiu privat i ho esbrinarà tot sobre la persona que li agrada.

L'ambient al treball semblarà sortit d'un programa de premsa rosa. Les xafarderies volaran d'una orella a una altra. El millor és que et mantinguis a l'marge. És probable que et arribi una multa de trànsit i et posis de molt mal humor.

¿Dolor a les cervicals o columna? Has de millorar la teva postura Peixos, de vegades sembles el geperut de Notre-Dame!


Comentaris

envia el comentari