YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

L'horòscop diari del 5 de desembre

Ja pots llegir el teu horòscop per al dissabte 5 de desembre de 2020. La predicció completa sobre salut, diners i amor segons el teu signe del zodíac

Aries Logo

ÀRIES

(21 de Març - 19 d'Abril)

Podràs sorprendre't amb la teva faceta més romàntica, estàs carregat de gestos que conquistaran a la teva parella i que us traslladaran fins al setè cel; com més longeva sigui la vostra relació, més intens serà tot.

Tindràs una bona dosi de sort en assumptes professionals. I és que comptaràs amb un olfacte gairebé digne d'un gos per descobrir quin camí cal triar per fer diners.

Evita l'abús de sucre, no només perquè afecta la diabetis, sinó perquè genera colesterol. La pell la tens especialment sensible, ves amb compte en utilitzar certs teixits (i maquillatges) que et provoquen al·lèrgia.

Tauro Logo

TAURE

(20 d'Abril - 20 de Maig)

T'enfrontaràs a una sèrie d'obstacles que no et permetran ser completament feliç en l'amor. No saps per què la gent té ganes de guerra al teu voltant, i et veuràs embolicat en discussions sense fonament.

Tens una potent ambició i res ni ningú et pararà. Saps que et mereixes una posició més alta, que el pròxim ascens de la teva empresa ha de ser per a tu.

Els que estan passant per una malaltia important es tornen molt vulnerables i crèduls; evita caure doncs en mans de sanadors, curanderos i altres persones sense qualificació.

Géminis Logo

BESSONS

(21 de Maig - 20 de Juny)

Bessons, és important que deixis espai a un diàleg transcendent en què expressis els teus sentiments amb llibertat i profunditat. Els nadius que no tenen germans viuran aquesta situació amb cosins o amics que són com germans del cor.

Per aconseguir els teus desitjos és probable que necessitis l'auxili de persones que formen part del teu cercle més íntim. Si creus en tu, augmentaràs la possibilitat d'èxit i que altres se sumin als teus somnis.

Per a aquest dissabte els astres indiquen bones energies pel que fa a la salut dels nadius del teu signe.

Cáncer Logo

CRANC

(21 de Juny - 22 de Juliol)

La configuració celestial t'exposa a tempestes conjugals. Hauràs de duplicar les teves atencions si la teva mitja taronja ja arrossegava certa frustració, conseqüència de disturbis de convivència d'allò més variats.

Les idees que flueixen sense parar per la teva ment, estàs una mica obsessionat amb fer diners, i penses en tot moment en les oportunitats de tancar acords, fins i tot quan estàs descansant o fent activitats en companyia dels teus.

Treu un millor partit al teu aspecte i la teva bellesa natural, t'aportarà una seguretat addicional en totes les esferes de la teva vida.

Leo Logo

LLEÓ

(23 de Juliol - 23 d'Agost)

Els astres t'aportaran un estil comunicatiu efectiu, persuasiu i amorós, així que és el dia perfecte per conquerir algun cor, enamorar encara més a la teva parella o mantenir una conversa amb els teus fills.

El planeta de la ment racional connectarà amb la teva creativitat i esperit d'emprenedoria. Així que, a la tarda, se't poden ocórrer vies originals amb les quals aconseguir uns diners extres.

Necessitaràs molta hidratació, així que si surts de casa porta amb tu una ampolla d'aigua. Per donar-li un toc diferent pots afegir a l'aigua trossos de taronja, cogombre o fruits vermells.

Virgo Logo

VERGE

(24 d'Agost - 22 de Setembre)

Ningú et mirarà amb tant detall com tu mateix, Verge, pels teus interessos amorosos. Així que en el cas que hi hagi una crisi amb el teu cònjuge val més posar-te a treballar de valent i a buscar quin és l'origen del problema. Segur que aconsegueixes que la pau regni posant el millor de tu.

Et costarà molt agafar l'amor i la família amb els assumptes de diners i de treball.

Comptaràs amb un excel·lent dinamisme, però no t'alliberaràs d'alguns agents externs que ataquin la teva salut, com un refredat puntual o problemes d'insomni.

Libra Logo

BALANÇA

(23 de Setembre - 22 d'Octubre)

Potser avui vius alguna situació que no esperaves i que pot resultar difícil per a tu o la teva parella. Potser reps notícies d'alguna persona que pot tenir complicacions de salut o que necessitarà la teva ajuda o suport.

Pel professional, els que treballen pel seu compte, poden sentir la consciència de carència col·lectiva i això pot limitar alguns moviments durant aquest mes.

Pel que fa a la salut, és molt important que el teu estat d'ànim sigui bo, ja que juga un paper principal en la salut dels teus defenses i sistema immune.

Escorpio Logo

ESCORPÍ

(23 d'Octubre - 21 de Novembre)

Tens a favor l'energia astral de Venus que encara està en el teu signe brindant el seu suport. Ets molt dolça quan vols i per això resoldràs totes les situacions de distància o molèstia amb la teva parella amb unes paraules tendres i una forta abraçada.

La teva capacitat de veure en les ombres el que s'amaga als ulls en vós pot dotar d'eines per assolir el triomf que necessites.

És propici prendre aquest dissabte per mantenir-se en silenci, dormir bé, reposar o meditar.

Sagitario Logo

SAGITARI

(22 de Novembre - 21 de Desembre)

Estàs en un moment de renovació de les teves relacions, el que reflectirà un canvi intern i portarà una nova forma de sentir-te bé amb tu mateix. Això al seu torn, t'acostarà més a l'amor veritable.

L'esforç i el treball fort estaran enfocats en la teva economia. És aquí on has de desenvolupar més la paciència, pot haver-hi retards en els pagaments que estàs rebent.

En la salut, has de vigilar que les preocupacions no contaminin el teu cos i passis per procés de baixes de defenses. Podries tenir problemes a les cames i rigidesa en els ossos.

Capricornio Logo

CAPRICORN

(22 de Desembre - 19 de Gener)

Si estàs en parella serà favorable mantenir el silenci i no tocar temes àlgids per no deteriorar el vincle romàntic. Per a aquells nadius que passen un temps de solteria dels astres indiquen la presència o proximitat d'algú que passa desapercebut, però està pendent dels teus actes i moviments.

La major part d'aquesta jornada pot ser que la passis somiant i deliberant sobre el futur.

Fa falta ser més conscient de les teves sensacions corporals. Moltes vegades et deixes portar per l'enrenou de cada dia i oblides connectar amb la teva pell, les teves cames, la teva columna.

Acuario Logo

AQUARI

(20 de Gener - 19 de Febrer)

En l'amor no t'impliquis sense mesura en conflictes, que no esperis per expressar el teu amor a la teva parella, i que tinguis en compte que el teu desig serà fort, però no has d'oblidar la tendresa.

És important que tinguis sempre amb bon criteri abans d'arriscar-te a emprendre en algun projecte, però si ja tens lligats tots els detalls, i comptes amb l'ajuda financera i humana necessària, mira cap endavant.

La teva salut serà bona. Les teves teràpies espirituals seguiran en la teva vida, però començaràs a participar en activitats més de grup i més divertides.

Piscis Logo

PEIXOS

(20 de Febrer - 20 de Març)

No voldràs sortir de casa, la teva llar serà el teu fort on estimar i gaudir de la pell del teu enamorat. Bon moment per reconciliacions amoroses. El solter tindrà l'oportunitat de viure diverses aventures amoroses aquest cap de setmana.

Tindràs molta facilitat per comunicar-te sobretot en temes relacionats amb inversions, així que en una trobada informal podries fer nous socis o trobar noves vies de guanys.

Les energies astrals poden produir-te inflor als peus, així doncs és millor que no portis sabates molt estretes. Anímicament serà un dia alegre.


Comentaris

envia el comentari