L'horòscop diari del 5 de febrer

Ja pots llegir el teu horòscop per al divendres 5 de febrer de 2021. La predicció completa sobre salut, diners i amor segons el teu signe del zodíac.

Àries Logo

ÀRIES

(21 de Març - 19 d'Abril)

Per fi sents un canvi d'aires en la teva vida, alguna cosa que portaves temps esperant (i que, en certa manera, se t'havia promès). Buidaràs el teu cor de records traumàtics i confiaràs en l'amor com a sentiment que permet que el món avanci.

Tens un gran sentit de la indulgència, i no sols amb els altres: et perdonaràs algunes fallades que has comès fa no gaire i que encara tenen conseqüències en el teu treball.

Canalitza el teu potencial, i observa el present sense oblidar el passat. Pots posar en ordre cadascun dels mobles que hi ha al teu cap.

Taure Logo

TAURE

(20 d'Abril - 20 de Maig)

Canalitzes tota la creativitat que hi ha en el teu cervell i en el teu cor, que s'alien amb molt d'ímpetu i et converteixen en un dels amants més feroços de tot l'Horòscop. Et falta una mica de confiança en el teu treball.

Dubtes dels teus coneixements, i creus que fas tot mal. Perdràs molt temps repassant la mateixa acció una vegada i una altra, sense trobar res que se surti de l'habitual, de fet.

Si no compleixes amb la teva agenda de manera rigorosa, et faltarà temps per a descansar i/o de cuidar de tu mateix (per exemple, anant al gimnàs).

Bessons Logo

BESSONS

(21 de Maig - 20 de Juny)

Des que has canviat algunes actituds envers la teva parella has guanyat en confiança i respecte. No hauries cregut que era tan gran i positiu el canvi però el que no ha canviat és el teu sentit de la llibertat i aquest divendres no voldràs que ningú es prengui atribucions en el referit a criticar les teves eleccions de vida.

Si estàs preparant un viatge o mudança a un país estranger les coses no poden ser millors. Els astres porten un vent d'esperança.

Per a aquesta jornada els astres indiquen una bona salut per a Bessons.

Cranc Logo

CRANC

(21 de Juny - 22 de Juliol)

Estàs molt segur de qui ets i en quin moment de la teva vida et trobes. Per tant, no tens por a resoldre qualsevol dubte que vulgui resoldre la teva família, la teva parella o la teva última conquesta. Saps que amb la veritat per davant l'èxit està assegurat.

Rescata aquella vella llibreta en la qual prenies nota de cadascun dels teus projectes més ambiciosos, aquestes idees per a guanyar diners que semblaven tan boges.

A vegades pigues de tímid en matèries de salut. Per no queixar-te en veu alta passes per alt alguns problemes que tens en zones molt delicades.

Lleó Logo

LLEÓ

(23 de Juliol- 22 d'Agost)

Si tens parella pot sorgir en tu una faceta una miqueta manipulativa on voler exercir poder sobre l'altra persona. No et lamentis si el teu cònjuge fa les maletes i fuig espaordit.

En l'àmbit laboral es produiran canvis que no t'agradaran res a priori. Et resistiràs a acceptar-los i això pot implicar-te molts problemes en el treball si no estàs disposat a ser flexible.

Comprar suplements o medicaments per internet és perillós i insensat. Si creus que necessites algun suplement alimentós per a aconseguir el teu pes ideal primer pregunta a un professional.

Verge Logo

VERGE

(23 d'Agost - 22 de Setembre)

S'accentua la desconfiança en el nadiu del signe Virgo. Dubtes de l'amor que et té la teva parella, et preocupa més aquest sentiment que la fidelitat o la lleialtat.

El dia propícia l'establiment de noves aliances professionals; la teva agenda de contactes és molt valuosa i pot donar-te moltes alegries si la utilitzes amb intel·ligència.

Si hi ha un apartat de la teva vida que destaca, aquest és el de la salut. Et trobes en millor forma que en els dies esdevenidors, i a més el teu optimisme t'ajudarà a superar algunes malalties recents.

Balança Logo

BALANÇA

(23 de Setembre - 22 d'Octubre)

Mira a la vida amb els ulls de la il·lusió i de l'alegria. Oblida't, encara que sigui per uns moments al dia, de tots els esforços que has de realitzar i lliura't a gaudir del costat més amable i lúdic de la teva existència.

Els Astres et donen l'oportunitat que aprofitis els seus influxos per a donar-li un altre enfocament a la teva vida en molts sentits, però sobretot en el laboral.

En la salut, l'altre trànsit que també destaca aquest mes és l'inici del moviment retrògrad de Saturn en el teu signe.

Escorpí Logo

ESCORPÍ

(23 d'Octubre - 22 de Novembre)

No hauries de deixar-te portar pel descoratjament o la desil·lusió La veritat moltes vegades és crua, Escorpí. La quadratura que formen Urà i Saturn pot dificultar molt l'enteniment, els diàlegs es perden en una tendència a la falta de flexibilitat i les respostes inesperades.

La presència d'Urà en oposició al teu Sol convida a incorporar noves tecnologies en la vida professional, especialment aquells del segon deganat.

Mart en Taure porta problemes d'inflamació en els òrgans de la digestió i la gola, alterant les mucoses.

Sagitari Logo

SAGITARI 

(23 de Novembre - 21 de Desembre)

És possible que avui prenguis decisions essencials respecte a la teva vida amorosa i aquestes decisions aplanaran el camí per a una vida romàntica millorada.

En el professional, desenvolupes la teva creativitat i cuides les perspectives professionals amb total compromís. Deixa que el teu treball parli per tu, ja que les accions parlen més que les paraules.

En la salut, els Sagitari serien testimonis d'un nou impuls d'energia en si mateixos que els faria prou alegres com per a sortir-se amb la seva amb tots els obstacles en el seu camí.

Capricorn Logo

CAPRICORN 

(22 de Desembre - 20 de Gener)

Existeix una tendència astral que porta als nadius de Capricorn la necessitat de bolcar-se cap a l'una o l'altra opció en l'amor. L'elecció no serà fàcil, podria tractar-se de la intenció de tornar amb una relació que s'ha acabat però ha deixat petjades difícils d'esborrar.

Les vendes aniran en augment gràcies a Venus en Aquari que afavoreix les operacions comercials i genera un major flux de diners per a les cabres.

Si estàs feliç és més senzill que el cos es mantingui relaxat i flexible.

Aquari Logo

AQUARI 

(21 de Gener - 19 de Febrer)

El millor regal de tot el que Júpiter pot tenir per a tu és que si estàs solter, tens la gran possibilitat de conèixer al teu únic amor. De fet, pots trobar a la persona que t'estima profundament i a la qual mestresses amb la mateixa intensitat.

Les relacions amb els teus companys i socis de treball milloraran considerablement. La comunicació serà fluida i arribareu a acords favorables per a tots.

La influència de Júpiter t'oferirà una millor salut, trobaràs l'alleujament que has buscat.

Peixos Logo

PEIXOS

(20 de Febrer - 20 de Març)

Ets bastant despistat i propens a revelar intimitats sense voler. Això et jugarà una mala passada ja que si tens un amant o romanç secret no seràs gens discret i exposaràs el teu secret a llum.

Un corrent energètic de bona sort i guanys recorre la teva carrera professional i la dels teus companys. Aquest bon ambient donarà lloc a noves idees i projectes conjunts molt interessants. Tindràs molt poder de negociació que pots usar per a rebaixar el preu de la teva hipoteca o lloguer.

No utilitzis el teu propi criteri per a cuidar a algú que depèn de tu, segueix sempre les indicacions mèdiques.


Comentaris

envia el comentari