L'horòscop diari del 5 de gener

Ja pots llegir el teu horòscop per al dimarts, 5 de gener de 2021. La predicció completa sobre salut, diners i amor segons el teu signe del zodíac.

Àries Logo

ÀRIES

(21 de Març - 19 d'Abril)

Tens una agenda una miqueta quadriculada. Saps quant li dedicaràs al treball, quines hores utilitzaràs per a menjar o en quin moment t'escaparàs pel gimnàs per a posar-te en forma, però després no passes temps de qualitat amb la teva parella.

La sensació que tot et surt malament en el treball serà una constant, i et plantejaràs si necessites algun ritual per a allunyar la mala sort de la teva vora.

En principi la teva salut estarà calmada, i només tindran molèsties lleugeres als peus; per això, procura portar un calçat còmode i ferm.

Taure Logo

TAURE

(20 d'Abril - 20 de Maig)

Et trobes davant un bon dia per a arreglar desavinences amoroses; la indulgència i el perdó són dues sensacions per les quals apostaràs sempre que sigui possible. A més, si han succeït discussions en la teva llar, la teva parella estarà disposada a oblidar-lo tot si l'obsequies amb una bonica flor i una disculpa.

En principi aquest dimarts de gener estarà molt estable per als teus negocis, fins al punt que pugui resultar avorrit. Somiaràs amb canviar d'ocupació.

A alguns nadius els comunicaran un problema de salut, no serà res d'extrema gravetat, però la preocupació no te la llevarà ningú.

Bessons Logo

BESSONS

(21 de Maig - 20 de Juny)

L'arribada de Júpiter a Aquari se sentirà com aire fresc en el matí atraient a la teva vida esperances i nous projectes en el que refereix a la vida afectiva.

La Lluna en el signe de Balança dóna una nova oportunitat a aquells que estaven passant un moment de distància emocional. Una persona pròxima pot fer-te arribar una nova proposta professional molt important.

Desallotja tots els teus dubtes preguntant els detalls, si és que estàs en dubte. Els astres indiquen un bon estat de salut.

Cranc Logo

CRANC

(21 de Juny - 22 de Juliol)

Estàs molt satisfet en els assumptes d'amor, encara que a vegades t'assalten dubtes. Et dóna la sensació que el fet d'estar en parella et fa perdre la teva pròpia identitat, que obres la porta a aquest jardí secret pel qual només caminaves tu.

L'any 2020 ha estat dur i t'ha ensenyat que sempre cal tenir un as en la màniga per si la cosa es posa lletja.

Sols absorbir totes les males vibracions que tens prop de tu. Prova a protegir-te amb quars rosa, una de les pedres màgiques del teu signe.
 

Lleó Logo

LLEÓ

(23 de Juliol- 22 d'Agost)

El lleoní que fa poc està en parella, haurà de ser molt prudent a l'hora de prometre coses que no pugui complir (almenys, de moment). Si tens fills, un passeig descalços per un prat els ajudarà a connectar amb la terra i la naturalesa.

En la teva pròpia empresa, les energies vaticinen que algun dels teus empleats pugui sofrir un accident lleu. Compte amb amagar diners per casa amb la condició de no tocar-ho i estalviar, podries oblidar-te d'on ho has guardat.

Començar el dia bevent un gran got d'aigua t'ajudarà a començar el dia amb major vitalitat.

Verge Logo

VERGE

(23 d'Agost - 22 de Setembre)

El dia es pot fer molt difícil per a aquells nadius de Verge que tenen una por irracional a la solitud; no saps com controlar aquesta sensació, però no permetis que domini la teva vida.

En el treball les coses no et surten com deuria; a vegades penses que tens un imant per a la mala sort, i unes altres, que hi ha un complot al teu voltant, i que els teus companys estan posant pedres en el teu camí i esperen que caiguis.

La publicitat i el màrqueting poden confondre't. Pensaràs que necessites un determinat suplement només perquè t'ho hagi dit la televisió.

Balança Logo

BALANÇA

(23 de Setembre - 22 d'Octubre)

Urà en Balança ha estat influint en molts canvis amb les teves connexions emocionals, per això has canviat el que necessites dels altres al llarg dels anys, però els últims canvis poden arribar ara.

En el terreny professional, avui podries experimentar serioses dificultats i necessitar més concentració. No obstant això, aquest moment pot ser útil per a buscar noves alternatives laborals.

Pel que fa a la salut, pot ser que avui tinguis més vitalitat mental, més concentració, tenir un munt de nous pensaments i plans, i treballar per a fer realitat totes aquestes idees.

Escorpí Logo

ESCORPÍ

(23 d'Octubre - 22 de Novembre)


Desperta Escorpí! Aquest dimarts hauràs d'estar en guàrdia o perdràs el teu més valuós tresor i serà responsabilitat únicament teva. Una mirada seductora pot acaparar l'atenció de la teva parella i fer que perdis el temps embullat en gelosia i discussions.

És una jornada d'alegria per a molts que sentiran que cada dia és més fàcil avançar en els seus projectes. L'ànsia d'escapar de la rutina pot dificultar el progrés.

Tindràs un bon to energètic aquest dimarts pel que el teu benestar físic està assegurat.

Sagitari Logo

SAGITARI 

(23 de Novembre - 21 de Desembre)

El principi d'aquest 2021 podria oferir-te les oportunitats adequades, les emocions necessàries i una agradable complicitat amb la parella. Això et permetrà dur a terme les estratègies per a aconseguir les metes comunes que tingueu arracades.

En el treball, has de cuidar els detalls per a poder enlairar i també serà necessari restablir bones relacions amb socis i superiors per a aconseguir els objectius marcats.

Pel que fa a la teva salut, Júpiter està en el teu signe, així que hi haurà punts d'inflexió decisius en les col·laboracions amb els altres en relació amb la teva salut.

Capricorn Logo

CAPRICORN 

(22 de Desembre - 20 de Gener)

Avui pot ser que et manifestis d'una manera poc harmònica i et reclamin per ser seriós o fred. No hauries de seguir per aquest camí si de debò t'importen les persones que formen part de la teva família, però especialment la teva parella que podria veure's impulsat a buscar una distància que no et brindarà felicitat.

Brillaràs en l'escenari professional. Et sentiràs molt feliç de poder demostrar a moltes persones que no et tenien en compte el gran que pots ser quan et deixes portar per la confiança.

Per a aquest dimarts els nadius del signe de la cabra hauran de cuidar els seus ronyons.

Aquari Logo

AQUARI 

(21 de Gener - 19 de Febrer)


Urà comença a ingressar al teu sector de la llar i la família enguany, romanent aquí molts mesos, això inicia un període de progrés per a la teva llar o vida familiar.

A l’àmbit professional, Júpiter està en el teu sector de la vocació, la qual cosa fa que puguis començar l'any amb el peu dret, aconseguir assoliments, començar a progressar i guanyar terreny.

Pel que fa a la teva salut, hauries de mostrar signes de millora si és que venies patint alguna malaltia o malaltia crònica o infecciosa. També voldràs començar a cuidar-te de manera efectiva.

Peixos Logo

PEIXOS

(20 de Febrer - 20 de Març)

En el terreny amorós poden sorgir alguns frecs perquè et centraràs molt en els diners i oblidaràs de ser afectuós i romàntic.

Assumptes financers o laborals que van quedar en un estat de suspensió faran acte de presència i seran molt importants per al teu futur pròxim. Podria tractar-se d'una resolució a favor teu sobre una demanda per diners.

Encara que estiguis feliç, et sentiràs una cosa exhausta a causa d'una muntanya interna d'emocions. Omple't de bona vibra aquests dos últims dies nadalencs plens de màgia i amor en família, et serviran per a afrontar amb alegria tot el mes.


Comentaris

envia el comentari