YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

L'horòscop diari del 5 de juliol de 2020

Aquí tens les prediccions d'aquest diumenge, 5 de juliol de 2020

Àries Logo

ÀRIES

(21 de Març - 19 d'Abril)

Has de jugar més amb la teva parella, revifar aquesta passió que antany us unia de forma carnal, i que en l'actualitat sembla que se us resisteix. Com a solter no deixis escapar a aquesta persona amb la qual ja has tingut un parell de cites.

Vols brillar professionalment, tot i que el teu coratge i el teu sentit crític estaran una mica adormits. Procura no cedir davant enganys i estafes.

En principi no patiràs greus problemes de salut, la teva setmana acabarà en bona forma. Revisa la teva agenda, per si tens cites mèdiques la setmana que ve, no sigui cas que hi faltis!

Taure Logo

TAURE

(20 d'Abril - 20 de Maig)

Viuràs un gran diumenge en l'amor, el poder magnètic de Venus et permetrà apreciar l'amor més veritable i pur. Prestaràs atenció a tots els detalls que la teva parella té cada dia amb tu, i que moltes vegades passes per alt.

Les teves finances i la teva economia prospera de manera interessant, però el teu pessimisme pesa molt, i no aconsegueixes apreciar tots els teus èxits.

Aconseguiràs tenir un diumenge molt dinàmic, en el qual podràs fer esport a l'aire lliure. Gaudiràs sentint-te en forma, i fins i tot notaràs una gran millora si has patit malalties recents.

Bessons Logo

BESSONS

(21 de Maig - 20 de Juny)

Presta atenció a la intensitat dels teus desitjos sexuals i les teves pulsions, has de conèixer els límits de capacitat de raonar en assumptes emocionals.

Quan somies despert estàs potenciant els teus desitjos. És més fàcil portar a la realitat això que anheles. A què esperes? Anima't a fer un pas rere l'altre fins a aconseguir els teus objectius.

Els nadius del signe de Bessons poden confiar que tindran un dia amb una energia física estable tot i les emocions que podrien portar-los a sentiments d'angoixa i tristesa.

Cranc Logo

CRANC

(21 de Juny - 22 de Juliol)

Les coses aniran bé en l'amor, fins i tot si una crisi ha afectat la teva relació en els últims dies (o setmanes). Notaràs com les coses semblen arreglar-se soles, amb pocs esforços el Sol tornarà a brillar.

Seràs exigent amb el teu treball, no et valdrà la mediocritat. Vols destacar, però no avançaràs tant com voldries (o no et resultarà tan fàcil com esperaves).

Al cap de setmana és difícil escapar de compromisos, així que pecaràs d'excessos de menjar i beguda. T'has de prometre que a partir de demà et cuidaràs més.

Lleó Logo

LLEÓ

(23 de Juliol - 23 d'Agost)

Confiaràs molt en tu. Tant les teves habilitats comunicatives com la teva sensualitat projectaran una imatge de tu que atraurà possibles pretendents. La relació amb els teus fills serà esplèndida.

Avui passa l'últim eclipsi eix Càncer-Capricorn, donant-se avui un eclipsi de Lluna en el signe de Capricorn. Els pròxims 6 mesos, que és el que dura l'energia dels eclipsis, per a tu seran de «finals», entesos com a consecució de metes i consolidació de nous hàbits.

No t'oblidis que els astres també t'estan demanant que treballis la teva espiritualitat i actuïs d'acord amb la teva filosofia i moral.

Verge Logo

VERGE

(24 d'Agost - 22 de Setembre)

Fes en cada moment allò que de veritat vols i t'agrada. Renovaràs les teves energies amoroses, callaràs la boca dels que critiquen el teu estil de vida, i seràs més rebel que mai, trencant conviccions cada vegada que et sigui possible.

La teva creativitat et permetrà solucionar qualsevol conflicte laboral. No vols que el mal humor d'altres enterboleixi la teva jornada, i més si et tocava descansar.

Treu tots els problemes que neixen dins del teu cor, aquests que estan acumulats al teu cap i que no acostumes a compartir. En cas contrari, l'ansietat atacarà de ple teva vida.

Balança Logo

BALANÇA

(23 de Setembre - 22 d'Octubre)

En l'amor, avui podries complir les teves expectatives si et resisteixen a la necessitat de lluitar amb els altres. Els sentiments seran molt expansius, però podries reaccionar amb massa força a la part relacional.

A la feina hauràs de prendre molta atenció a tot el que es digui en aquest àmbit, el mateix que a tot moviment de documentació que s'efectuï.

Només l'equilibri en els costums pot fer que un natiu d'aquest signe es senti bé, pel que, havent assolit aquest concepte, molts nadius desterraran els mals hàbits.

Escorpí Logo

ESCORPÍ

(23 d'Octubre - 21 de Novembre)

Escorpí, pot ser que una paraula dispari una infinitat de sentiments que es trobaven enterrats en el teu cor i que pugnaran per ser resolts amb l'ajuda d'algú important per a tu.

És probable que et guanyi la mandra. Potser sigui el millor per a aquest diumenge. Si tens alguna responsabilitat que no pugui esperar se't farà costa amunt però finalment podràs complir amb tot.

No hauries de deixar de cuidar-te. Molts dels teus hàbits podrien fer mal a la salut, de fet, podries arribar a tenir actituds autodestructives.

Sagitari Logo

SAGITARI

(22 de Novembre - 21 de Desembre)

Tant per als solters, com per als que estan en parella, notaran que el canvi està a l'aire i que poden aprofitar al màxim les oportunitats per revolucionar la forma en què perceben la seva realitat amorosa.

Pel professional i econòmic, hauràs de frenar les despeses, ja que els guanys són més baixes que de costum. També hauràs d'aprendre a acceptar les crítiques.

Les persones de mitjana edat i majors han de tenir cura sobre d'un problema de salut persistent. No haurien de passar per alt cap símptoma que pogués preocupar-los fer-los sentir malament.

Capricorn Logo

CAPRICORN

(22 de Desembre - 19 de Gener)

A causa de l'eclipsi, les teves emocions seran intenses en aquest diumenge. La posició dels astres atraurà sobre tu tot tipus de sensacions i una pertorbadora sensibilitat.

Molts nadius s'enfronten a la necessitat d'un nou habitatge. Hi ha una disposició astral que possibilitarà que trobis la llar dels teus somnis. Saps que l'Univers és abundant i té molt per qui sap rebre-ho.

Notaràs que el teu cos sincronitza amb una energia de neteja i ordre, ara bé, si no l'aconsegueixes dur a terme es manifestarà amb alguns símptomes molestos.

Aquari Logo

AQUARI

(20 de Gener - 19 de Febrer)

Sens dubte aquesta setmana ha estat molt afortunada per als Aquari en assumptes de cor i avui no podia ser menys. Seguiràs gaudint d'una molt bona connexió amb el teu ser estimat en tots els aspectes de la relació.

Si treballes pel teu compte, pot ser que la monotonia de la tasca et faci desesperar-se una mica. Controla el teu impuls i no abandonis el vaixell quan just acabes de pujar a bord.

En la salut, bones notícies, ja que hi haurà una millora notable per a aquells que estiguin patint alguna malaltia, sigui crònica o puntual.

Peixos Logo

PEIXOS

(20 de Febrer - 20 de Març)

Aquest cicle d'eclipsis que culmina avui en l'eix Càncer-Capricorn t'ha mostrat que no pots deixar de banda els amics pel romanç, i que més val poques amistats però de qualitat. Els astres t'insten a acabar de lligar-te a aquest compromís que has adquirit després d'una sèrie de revelacions.

Podeu formar part d'alguna associació activista o fer noves amistats amb persones més positives i espirituals. Les emocions estaran a flor de pell i és més fàcil que les llàgrimes brollin dels teus ulls.

A nivell físic sentiràs moments de sobreexcitació i nerviosisme.


Comentaris

envia el comentari