URGENT

🚨 Dos morts i diversos ferits en un atropellament massiu a Alemanya

URGENT

👉 Catalunya avançarà al tram 2 de la desescalada i aixecarà més restriccions dilluns

L'horòscop diari del 5 de maig de 2020

Àries Logo

ÀRIES

(21 de Març - 19 d'Abril)

És un bon dia per als teus romanços i la teva conquestes. La pau et visitarà, posa la teva llar en calma i propiciarà que en la teva vida hi hagi reconciliacions després de moments de tensió.

El teu poder adquisitiu podria distanciar-te d'alguns dels teus amics, sobretot si tu tens més fortuna (i estalvis) que ells. Hauràs d'adaptar-te als futurs plans dels altres, si no vols desentonar.

No caiguis en l'error de comprar medicaments per Internet per més que t'ho aconsellin algunes amistats, perquè pots posar en risc la teva salut.

Taure Logo

TAURE

(20 d'Abril - 20 de Maig)

En les llars de Taure hi haurà una felicitat generalitzada, amb moments de tensió puntuals per raons de gelosia. Si tens noves amistats, no li ho amaguis a la teva parella. Vés de cara, no ocultis quines són les teves cartes només pel gust de fer-te el místic.

Tindràs moltes ganes de dedicar part del teu temps i el teu esforç a labors socials, ajudant de manera desinteressada als qui més el necessiten.

Si estàs prenent algun medicament nou, para esment als efectes secundaris. Un consell: portar una mica de color vermell estimularà la teva creativitat.

Bessons Logo

BESSONS

(21 de Maig - 20 de Juny)

A casa de Taure podria haver-hi disputes per temes econòmics, i en un moment la cosa podria posar-se acalorada. Aprofundeix en les intencions de l'altra persona si és que estàs començant a conèixer a algú perquè després no hi hagi decepcions.

T'enfrontes a un dimarts plagat d'obligacions ineludibles que et resultaran una mica cansades en alguns moments; hauràs de comptar fins a deu en més d'una ocasió.

Planifica què faràs amb el teu temps lliure en aquest dia de maig. Si pots, opta per activitats esportives a l'aire lliure.

Cranc Logo

CRANC

(21 de Juny - 22 de Juliol)

Estaràs molt receptiu i molt sociable en aquest primer dimarts de maig. El teu bon caràcter et permetrà conèixer persones interessants per internet, si estàs solter, i comprovaràs en primera persona que l'amor està on menys te'l poguessis imaginar.

Has de realitzar algun escrit rellevant, relacionat amb la teva feina o qualsevol aspecte de la teva vida professional? Intenta mantenir llavors una bona concentració i cuida molt l'ortografia i la gramàtica.

Et vindria bé un passeig per un enclavament natural, però si no pots sortir de casa, dedica part del teu temps a conrear i acaronar les teves plantes.

  

 

Lleó Logo

LLEÓ

(23 de Juliol- 22 d'Agost)

Amb la lluna en Balança necessitaràs la companyia de la teva parella al teu costat encara que estigueu enfadats. Al solter li cridarà l'atenció una persona de classe alta però que oculta una baixa moralitat.

No podràs seguir el ritme de treball dels teus companys ja que la teva ment es dispersarà amb facilitat i viuràs en un món ple de fantasia. No és un bon moment per a plantejar-te grans assoliments econòmics o inversions financeres.

Podries tenir problemes de bufeta o renals lleus, menjar nabius t'ajudarà amb això ja que és astringent i diürètic. A més, també posseeixen propietats antisèptiques i antioxidants.

Verge Logo

VERGE

(23 d'Agost - 22 de Setembre)

Els astres et manen molta energia i un bon do de paraula per a solucionar situacions adverses del teu cor. Els conflictes emocionals els gestionaràs amb gran rapidesa i sense crear drames addicionals.

T'assignaran un paper de jutge en assumptes laborals. I és que et tocarà mediar entre persones perquè facin negocis junts; això sí, evita responsabilitats si després alguna de les parts no està a l'altura.

Menja només quan notis que tens gana, i descarta del teu menú aquests aliments tan deliciosos que després et deixen la panxa feta un desastre.

  

 

Balança Logo

BALANÇA

(23 de Setembre - 22 d'Octubre)

La predicció d'avui per a l'amor Balança comença destacant que l'ambient familiar serà bastant cordial amb els membres que viuen en harmonia entre si. En tal ambient, als nens també els aniria bé en els seus estudis i altres activitats.

Aquells nadius del signe que es dediquin a l'Art trobarien excel·lents oportunitats per a la participació creativa en un projecte, en el qual podrien obtenir resultats notables.

Avui les estrelles estan disposades favorablement cap a la teva salut i, com a tal, no hauries de tenir cap problema de salut greu durant aquesta jornada.

Escorpí Logo

ESCORPÍ

(23 d'Octubre - 22 de Novembre)

La vida romàntica i emocional dels fills de l'escorpí continuarà mostrant sorpreses al llarg d'aquesta temporada, per això no et desesperis enfront de la incertesa. Hi ha molt per conversar.

Pot ser que et costi organitzar els teus horaris i actuïs com si el temps fos elàstic. Serà convenient que prenguis notes de tots els teus objectius del dia perquè no es quedi res en el tinter.

Potser és hora de sol·licitar una cita amb el teu metge de capçalera i confiar-li la teva inquietud, t'ajudarà i podrà donar-te una resposta certa.

Sagitari Logo

SAGITARI 

(23 de Novembre - 21 de Desembre)

Els solters del signe de Sagitari avui tendiran a sentir-se una mica melancòlics, si bé és possible que es trobin per les xarxes amb algú del seu grat, amb qui poden començar una amistat.

Els que treballin per compte propi, notaran que avui els resultarà especialment difícil mantenir-se enfocats. Per a solucionar-ho, el millor és prendre's uns minuts al dia per a buidar la ment de preocupacions.

Encara que no estiguis al cent per cent de salut, pensa que això és passatger, aviat podràs recuperar totes les teves energies i vitalitat. Vigila els teus pensaments amb ull de cirurgià.

Capricorn Logo

CAPRICORN 

(22 de Desembre - 20 de Gener)

Els nadius de Capricorn estaran molt preocupats per assumptes professionals i això robarà temps de viure i sentir l'amor com mereix ser viscut. Si vols trobar una veritat dins de tants enganys que has descobert en els últims temps, és hora que desemmascaris les teves pròpies mentides.

Comença a desembolicar aquest cabdell i veuràs que tots els teus problemes disminueixen. Els astres t'adverteixen del negatiu que és per al teu organisme no estar convenientment hidratat.

 Recorda que les begudes ensucrades no sumen. Beu aigua neta i de bona qualitat i notaràs la diferència.

Aquari Logo

AQUARI 

(21 de Gener - 19 de Febrer)

La predicció per als assumptes del cor avui Aquari t'aconsella programar activitats per a dues, ets mestre en aquest camp, enforteix els teus llaços i feix que la teva parella se senti com si fos el començament de la teva relació.

Si tens negoci propi, segurament estiguis començant a recuperar-te d'una situació complicada. Ara comences a veure el camí buidat per a continuar la teva marxa.

En referència a la teva salut, no sols notaràs millora si paties alguna malaltia, sinó que també veuràs millorar als que estan al teu voltant. Has après a cuidar-te.

Peixos Logo

PEIXOS

(20 de Febrer - 20 de Març)

Pensaràs que no estàs fet per a l'amor. Potser, simplement no encaixes amb el convencional i socialment acceptat. I no passa res. L'àmbit sexual continuarà sent molt important per a tu. Veuràs el costat objectiu dels teus errors, i podràs extreure valuoses lliçons que t'ajudaran en el teu creixement professional.

A l'aturat o emprenedor un contacte li havia promès una ocupació o injecció de diners. Lamentablement aquesta persona no complirà amb la seva paraula.

Les tensions i preocupacions afectaran els teus ronyons i aquests a la vegada et provocaran alteracions cutànies. Per a solucionar-ho beu molta aigua durant aquest dia.


Comentaris

envia el comentari