URGENT

🚨 Sanitat confirma més de 10.000 nous contagis i 254 morts més per coronavirus a Espanya

L'horòscop diari del 5 de març de 2020

  • Si vols llegir la predicció completa del teu signe, fes clic al títol del signe.

Àries Logo

ÀRIES

(21 de Març - 19 d'Abril)

Per moments, et sentiràs una miqueta extraterrestre, i no aconseguiràs comunicar-te amb la teva parella amb la fluïdesa que anheles. Tampoc els teus fills (o els teus pares) semblen estar per la labor de veure la vida des del teu mateix punt de vista.

Tindràs una bona dosi d'honestedat en matèries laborals i de diners i assumiràs els teus errors més recents. D'altra banda, el dia passarà bastant tranquil.

Els més intrèpids, s'aventuraran a llegir nous llibres de motivació personal o practicaran noves formes de meditació. L'estómac serà el teu punt feble, cuidat amb les digestions pesades.

Si vols rebre la predicció completa d'Àries d'avui al teu mòbil, clica aquí

Taure Logo

TAURE

(20 d'Abril - 20 de Maig)

No et quedis només amb els missatges superficials; en l'amor, et convé llegir entre línies durant aquest dijous. La teva parella està poc comunicativa, té algunes inquietuds rodant-li el cap i hauràs de desxifrar tu què li ocorre.

Et duràs un disgust amb algunes de les teves pertinences més estimades: el teu jersei favorit pot acabar encongit en sortir de la rentadora, o que es trenqui un article de decoració de gran valor sentimental.

Menja més a poc a poc, així afavoriràs la sensació de sacietat i faràs millor la digestió de com acostumes.

Si vols rebre la predicció completa de Taure d'avui al teu mòbil, clica aquí

Bessons Logo

BESSONS

(21 de Maig - 20 de Juny)

Bessons és probable que hagis d'afrontar una situació de mala gana i després et vegis obligat a explicar els teus límits i les teves necessitats.

Si estàs en tràmits d'una herència o una indemnització és possible que tinguis notícies favorables sobre aquest tema. L'abundància es presentarà en la teva vida abans del que es preveu i per a això serà necessari que mantinguis una visió optimista de la teva vida.

Recorda la importància de cuidar la teva salut. No és fàcil en aquests temps mantenir els rituals quotidians de cura personal.

Si vols rebre la predicció completa de Bessons d'avui al teu mòbil, clica aquí

Cranc Logo

CRANC

(21 de Juny - 22 de Juliol)

Poses l'amor que li tens a la teva parella i a la teva família per sobre de totes les coses durant aquest dijous. Ningú podrà dubtar dels teus sentiments, fins i tot, si el mal humor et fa semblar una persona bastant temible.

Els qui estan barallant molt per un ascens, que dupliquin els seus esforços perquè cada vegada el tenen més a prop. Pensa no sols que tindràs més poder, sinó també una estabilitat econòmica major.

Si has portat una mala alimentació, lamentaràs aquest dijous els excessos comesos, i fins i tot podries tenir nàusees.

Si vols rebre la predicció completa de Cranc d'avui al teu mòbil, clica aquí

Lleó Logo

LLEÓ

(23 de Juliol- 22 d'Agost)

En l'àmbit amorós necessitaràs (i voldràs) estabilitat. A més, la lluna traurà a relluir la teva faceta més amorosa i familiar. Si has decidit tenir un bebè, els astres propicien la concepció.

Si estàs disposat a tenir contactes sincers, a prestar ajuda i a fer el teu treball de manera honesta no et faltarà ni ocupació ni diners (és més, els teus ingressos augmentaran).

El càncer de mama no sols afecta a les dones, també als homes. Per això has de fer-te exploracions de tant en tant en els pectorals per saber que tot està correcte.

Si vols rebre la predicció completa de Lleó d'avui al teu mòbil, clica aquí

Verge Logo

VERGE

(23 d'Agost - 22 de Setembre)

Els astres afavoreixen el diàleg dins de la llar, especialment entre persones de diferent generació: pares i fills, avis i néts… Sigui com sigui el teu paper, aconseguiràs entendre millor als qui tens a la teva vora.

Serà un dia bastant tranquil en l'àmbit laboral. Tindràs suficient temps per fer totes les tasques que et corresponen, i fins i tot en alguns casos podràs tirar una mà a qui porta retard.

Veuràs com milloren els assumptes de salut vinculats a les teves extremitats; els dolors a les cames o braç remetran per art de màgia.

Si vols rebre la predicció completa de Verge d'avui al teu mòbil, clica aquí

Balança Logo

BALANÇA

(23 de Setembre - 22 d'Octubre)

El teu horòscop avui en l'amor parla de bons moments compartits amb els teus éssers estimats. Els sentiments ocuparan un lloc predominant en la teva vida durant tot el dia d'avui.

En relació amb les teves finances, tot sembla indicar que estàs en un bon moment econòmic. Els diners flueixen en la teva vida sense inconvenients, reps diners pel teu treball, però també altres ingressos extra que no paren d'arribar.

Quant a la teva salut, tot indica que et sentiràs bé físicament, la qual cosa no significa que no hagis de continuar ocupant del teu benestar personal.

Si vols rebre la predicció completa de Balança d'avui al teu mòbil, clica aquí

Escorpí Logo

ESCORPÍ

(23 d'Octubre - 22 de Novembre)

Si estàs vivint en parella, és probable que hagis d'assistir a una reunió familiar que et provoqui sentiments oposats. Si pots evitar confrontar amb aquells amb els quals no tens afinitat, ajudaràs a tots els implicats a gaudir de les trobades.

És un moment perfecte per promocionar-te per mitjà de les xarxes socials mostrant al món el molt que pots donar. Potser no aconsegueixes immediatament els objectius que cerques.

L'energia de la qual disposes és òptima encara que corres perill de deixar-te portar per les ganes de gaudir del teu cos sense mesurar les conseqüències.

Si vols rebre la predicció completa d'Escorpí d'avui al teu mòbil, clica aquí

Sagitari Logo

SAGITARI 

(23 de Novembre - 21 de Desembre)

La predicció en l'amor per a avui Sagitari diu que et mostraràs profund i positiu. També parla de canvis que es donaran després de passar per experiències una mica difícils, que una vegada superades, trobaràs la felicitat.

Per a la teva predicció econòmica, l'única cosa que has de tenir en compte és dominar el teu esperit impulsiu per a evitar la despesa excessiva o el malbaratament.

Per a la teva salut, la predicció d'avui augura un dia on et convé usar les teves habilitats socials per a treure tots aquests pensaments i sentiments que s'han estat acumulant en la teva ment.

Si vols rebre la predicció completa de Sagitari d'avui al teu mòbil, clica aquí

Capricorn Logo

CAPRICORN 

(22 de Desembre - 20 de Gener)

L'orgull no acostuma a ser un tret positiu i és possible que avui toqui disculpar-se amb algú a qui has ofès en el passat. Unes boniques paraules potser poden sanar aquesta ferida que has ocasionat en deixar-te portar per un impuls autoritari.

Viuràs algunes restriccions i dificultats en els assumptes materials. No et preocupis, ja que aquest moment, si bé és estressant, passarà aviat i deixarà alguns nous recursos en la teva vida.

La lluna en el signe de Cranc acostuma a generar molèsties gàstriques d'origen emocional en la majoria dels nadius del teu signe.

Si vols rebre la predicció completa de Capricorn d'avui al teu mòbil, clica aquí

Aquari Logo

AQUARI 

(21 de Gener - 19 de Febrer)

La predicció d'avui en l'amor per als nadius d'Aquari augura que tindràs grans possibilitats que el romanç aparegui en la teva vida.

Les teves bones vibracions atrauran sens dubte a aquesta persona especial. En relació amb les teves finances, els Astres prediuen avui que la teva capacitat per a veure les coses des de diverses perspectives et dóna un avantatge molt valorable per administrar bé els teus recursos.

Per a la teva salut Aquari, la predicció d'avui diu que hauries de prestar-li més atenció a certs punts febles del teu cos, com són la columna i els genolls.

Si vols rebre la predicció completa d'Aquari d'avui al teu mòbil, clica aquí

Peixos Logo

PEIXOS

(20 de Febrer - 20 de Març)

Expressaràs de manera efectiva la teva necessitat de seguretat i estabilitat en la parella i t'alegraràs al saber que és recíproc. El solter, amb perseverança però sense creuar límits aconseguirà aquesta cita que tant desitja.

Les ocupacions amb relacions directes entre persones es veuran influenciats de manera positiva, ja que augmentaran els teus beneficis i ingressos gràcies a les agradables maneres i simpatia que t'atorguen els astres. Bon dia per a fer cursets, seminaris i tallers.

El teu estómac estarà sensible, evita el picant i les espècies fortes en els menjars. Abraçar a la teva mare o els teus fills et farà immensament feliç.

Si vols rebre la predicció completa de Peixos d'avui al teu mòbil, clica aquí


Comentaris

envia el comentari