YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

L'horòscop diari del 5 de març

Ja pots llegir el teu horòscop per al divendres 5 de març de 2021. La predicció completa sobre salut, diners i amor segons el teu signe del zodíac.

Àries Logo

ÀRIES

(21 de Març - 19 d'Abril)

Treus les teves armes més calentes perquè la teva relació estigui marcada per la passió. Un sisè sentit t'ajuda a resoldre qualsevol conflicte que hi hagi a casa, i aconseguiràs que tant la teva parella com tu experimenteu noves sensacions a l'uníson.

En el treball canalitzes molt bon les teves idees. Porta amb tu una llibreta per a anotar qualsevol proposta de millora, la bombeta de la creativitat es pot encendre en el moment més inesperat.

Alguns sentiran molèsties relacionades amb un refredat lleu, o amb les al·lèrgies pròpies d'aquest mes. No serà gens greu.

Taure Logo

TAURE

(20 d'Abril - 20 de Maig)

Aquest divendres està fet perquè Taure es prengui una pausa en la seva agitada vida i reflexioni sobre el punt en el qual es troba i cap a quin lloc vol dirigir-se a partir d'ara. Sempre és possible un canvi de rumb.

Et trobes al capdavant de molts projectes i rebràs alguna paraula d'ànim; la teva capacitat de concentració és molt bona, i a més, estàs ajudant altres persones a ser més eficient en les seves tasques.

Augmenta les teves ganes de fer activitats, et trobes àgil, relativament lleuger, i la teva moral es beneficia d'alguns agents externs.

 

Bessons Logo

BESSONS

(21 de Maig - 20 de Juny)

Estàs satisfet de grans idees que volguessis compartir amb els teus éssers més pròxims. Potser la teva parella no està disposada a escoltar-te amb l'admiració que necessites o sents que les seves maneres d'entendre les teves visions de futur són poc pràctiques.

Està a punt d'arribar una notificació inquietant respecte d'un assumpte de diners que està preocupant-te des de fa dies. Però no baixis els braços ara, tot trobarà solució.

Surt a estirar el cos i sent la brisa en el rostre. Milloraràs el teu estat d'ànim i renovaràs la teva energia.

Cranc Logo

CRANC

(21 de Juny - 22 de Juliol)

Hi haurà una bona dosi de tendresa i complicitat en l'avantsala del cap de setmana. Es pot afirmar que avui més que cap dia dels esdevenidors l'amor està en l'aire, i a més comptes amb una renovada bellesa natural.

En l'àmbit laboral estàs desorientat, amb el pas canviat. Creus que estàs fent les coses molt bé, però que no t'estan valorant tant com et mereixes, ja que el mèrit se l'emporten uns altres.

La teva salut serà consistent, encara que els excessos dels últims temps es deixen notar encara en la bàscula.

Lleó Logo

LLEÓ

(23 de Juliol- 22 d'Agost)

Terceres persones que tenen enveja del teu èxit amorós o de com gestiones les teves relacions voldran veure't fracassar, i diran algunes mentides que, encara que neguis, poden sembrar el dubte en la teva relació.

Es resolen uns certs problemes de pagaments en el teu treball o inversions que figuraven com a fets però que, en realitat, no havies cobrat. Algun proveïdor o persona que et presti servei voldrà que li paguis sense factura (això et deixarà sense posterior garantia).

La qualitat de l'aigua que beus té un gran impacte en el teu metabolisme. Encara que sigui potable, cerciora't que no contingui molta calç.

Verge Logo

VERGE

(23 d'Agost - 22 de Setembre)

Apostes per l'amor propi per sobre de la resta; no és que et vagis a tornar algú egoista que només pensa en si mateix. Simplement, els altres no seran la teva única prioritat, perquè a vegades sents que ningú es preocupa de tu i dels teus interessos.

Comproves satisfet els teus últims avanços, i comences a somiar amb la realització de nous projectes. No obstant això, et convé tancar els que tens ara oberts abans de canviar de terç.

Et resulta fàcil caure en la temptació. Abraces el plaer efímer sense pensar en les conseqüències que puguin comportar per a la teva salut a llarg termini.

Balança Logo

BALANÇA

(23 de Setembre - 22 d'Octubre)

La teva predicció d'avui en l'amor Lliura, prediu que el diàleg franc i obert amb la parella serà fonamental i una arma de gran valor per a consolidar els vincles ja existents.

En el terreny laboral, un decidit afany per acabar una carrera, créixer professionalment i afirmar-se en els seus treballs afectarà els nadius del signe.

Quant a la teva salut, és probable que algun malestar digestiu ocasionat per un excés de gola et posi avui contra les cordes. Els nadius més delicats, tal vegada sofreixen la molèstia d'alguna manifestació al·lèrgica.

Escorpí Logo

ESCORPÍ

(23 d'Octubre - 22 de Novembre)

En les relacions familiars ha arribat el moment de donar-te prioritat, ets el més important en el teu món, no t'oblidis d'això, ets amo de la teva vida i ningú pot dir-te que fer.

Els astres mostren molt mala predisposició per als nadius del teu signe per a aquest divendres en tots els assumptes econòmics. Confia en la teva prudència, espera per a fer canvis en el teu ambient laboral fins la setmana vinent.

Durant el dia d'avui podries sentir algunes molèsties en la vista pel que hauries d'evitar l'ús del teu mòbil i de l'ordinador

Sagitari Logo

SAGITARI 

(23 de Novembre - 21 de Desembre)

El teu horòscop diu que estaràs molt interessat a establir nous llaços amb noves persones. Els qui estiguin en parella, es veuran inclinats a perpetuar els llaços que els lliguen a les seves parelles estables.

En el professional, et convé mantenir la calma i el bon humor, ja que podria haver-hi discussions amb els companys, i lluites de poder amb el seu cap, que no faran més que retardar aquest desitjat ascens.

En la salut, avui hauràs de controlar fermament la teva pressió arterial i aquells amb tendència a engreixar hauran de cuidar especialment el seu pes.

Capricorn Logo

CAPRICORN 

(22 de Desembre - 20 de Gener)

No hi ha tresor més gran que saber-se estimat i tu honraràs aquesta sensació posant el millor de tu per fer d'aquest un dia perfecte per a tots els que prenguin contacte amb tu.

Avui pot ser que els teus assumptes no flueixin com ho desitges. Tot sembla obstruir-se i no hi ha manera de concretar cap detall important.

Les hores semblaran diluir-se en moviments sense sentit. Aspectes planetaris una mica difícils poden estar indicant oblits i distraccions. Vigila, Capricorn.

Aquari Logo

AQUARI 

(21 de Gener - 19 de Febrer)

La teva predicció d'avui revela que l'atractiu especial amb què comptaràs farà que trobis parella, fins i tot sense pensar-ho. Els qui ja estiguin compartint la seva vida amb una persona tindran oportunitat de consolidar el vincle.

En el treball, tindràs ganes d'evolucionar professionalment. Molts Aquari acabaran les seves carreres, inserint-se de manera eficaç en el mitjà laboral.

En la salut, el sistema nerviós es veurà molt ressentit a causa de la presència d'Urà, el planeta regent del signe, que estarà influenciant-te fortament. Hauràs de tractar de canviar una vida massa sedentària per una altra amb alguna activitat física.

Peixos Logo

PEIXOS

(20 de Febrer - 20 de Març)

El solter assumirà amb temprança el que no va poder ser, deixarà enrere la nostàlgia i se centrarà en el seu present. Alerta! La teva mascota podria estar mostrant signes que alguna cosa no va bé.

Júpiter et porta abundància però la teva actitud ansiosa pot fotre les noves oportunitats. Calma Peixos, hi ha coses que es cuinen a foc lent. En el teu compte bancari comença a haver-hi prou diners, aprofita per a reduir el teu deute dolent.


Comentaris

envia el comentari