L'horòscop diari del 5 de novembre

Ja pots llegir el teu horòscop per al dijous 5 de novembre de 2020. La predicció completa sobre salut, diners i amor segons el teu signe del zodíac

Aries Logo

ÀRIES

(21 de Març - 19 d'Abril)

Seràs una persona molt optimista, que sabrà veure el got sempre mig ple. Igual aquest dijous el teu cel està una mica gris, però sabràs com donar-li color a cada situació. T'agraden els desafiaments, no seràs un simple espectador de la teva vida.

Al teu voltant tens molt bons companys de treball, però també hi ha persones que només et posen pedres al camí. Amb molta decisió, aquest dijous posaràs un punt i a part amb tots aquests subjectes que no et volen bé.

Les infusions et permetran fer millor la digestió, sobretot, si omples massa la panxa.

Tauro Logo

TAURE

(20 d'Abril - 20 de Maig)

Ets un dels signes amb pitjor geni durant aquest dijous, i si no moderes les teves paraules, et generaràs enemics i antipaties d'allò més variades.

Amb el final de l'any cada vegada més a prop, els astres et conviden a trepitjar el pedal de fre amb la teva economia. Més que res perquè Nadal està a tocar i necessitaràs tenir un bon coixí per despeses.

Descarta qualsevol dieta excessiva que proposi dejunis prolongats, segueix sempre els consells d'un expert en nutrició.

Géminis Logo

BESSONS

(21 de Maig - 20 de Juny)

Si estàs a la recerca d'un nou amor, és un moment en què és molt probable que coneguis a una persona que t'enamorarà. Pots mostrar el teu aspecte més brillant i alegre per atraure nous clients al teu negoci o servei.

Tens força per fer canvis en les teves finances, potser ha arribat el dia en què pots deixar enrere un hàbit que demanava una despesa fixa.

Si t'has estat sentint feble o sense energia, avui pots confiar en les vibracions astrals que impulsen la millora de diverses malalties.

Cáncer Logo

CRANC

(21 de Juny - 22 de Juliol)

En la teva relació hi ha coses que estan malament, que necessites arreglar alguns problemes des de la base, però et fa por obrir la capsa dels trons. De moment, trobaràs la vista a un costat, intentant que les coses es calmin.

Podràs assumir noves responsabilitats laborals. Perds la por a la vida, trepitges fort el sòl que tens sota els teus peus i sabràs a quines persones pots confiar i de quins has de fugir com del verí.

T'adonaràs que l'exercici i la dieta dóna els seus fruits, et llançaran moltes floretes i et sentiràs bé amb tu mateix.

Leo Logo

LLEÓ

(23 de Juliol - 23 d'Agost)

Dia perfecte per fer un pas més enllà en la teva relació: mudar-vos junts, fer oficial una relació secreta o incipient, o fixar una data per la vostra boda. Júpiter en sextil a Neptú et dona l'oportunitat d'executar qualsevol pla que tinguis en ment.

La Lluna i Urà evidencien que comença en tu una fase més compromesa amb la teva localitat i el medi ambient. Reflexiona sobre si les teves accions van en coherència amb els teus valors i objectius.

Potser estaves fent alguna cosa per imposició. Si és així, no ho facis. La teva pau mental val molt més que qualsevol compromís.

Virgo Logo

VERGE

(24 d'Agost - 22 de Setembre)

Estaràs molt satisfet de tot el que tens, i gaudiràs especialment presumint dels èxits dels teus fills, de la teva parella i de la teva família en general. Et sents molt afortunat i vols que tothom ho sàpiga.

Podràs realitzar projectes que impliquin a moltes persones. Trobaràs grans aliats en els companys del teu sector professional, als quals no has de mirar competidors.

Per trobar l'equilibri entre el cos i la ment aposta per uns horaris rígids. Jugar amb el telèfon mòbil quan estàs al llit només t'estimularà més per la llum de la pantalla.

Libra Logo

BALANÇA

(23 de Setembre - 22 d'Octubre)

Els solters donaran el millor de si per atreure el romanç. S'han adonat que, si continuen aïllats en el seu propi món, serà impossible que l'amor aparegui en les seves vides.

Pel professional, els nadius del signe estan entusiasmats pels bons resultats que estan obtenint, es precipitaran a acceptar una proposta sense avaluar en forma adequada la seva factibilitat.

En la salut, pressionats per les desavinences que viuran en l'àmbit professional, perdran vitalitat. Aquest estat desapareixerà en breu, quan Venus, el seu regent, els visiti.

Escorpio Logo

ESCORPÍ

(23 d'Octubre - 21 de Novembre)

La sensibilitat que mostres en les teves relacions és equilibrada i amable i per això trobes bons resultats i cap oposició. Si estàs en soledat, podria estar a punt d'aparèixer un gran amor, d'aquests que no s'obliden.

La teva visió de la vida s'ha d'ampliar per donar espai a nous projectes. Si t'obres al món trobaràs que hi ha moltes maneres de guanyar diners i una d'elles pot ser la que et porti a un nou graó dins el món financer.

Si cal plorar per alliberar les tensions o les tristeses, fes-ho, Escorpí

Sagitario Logo

SAGITARI

(22 de Novembre - 21 de Desembre)

Els Sagitari necessitaran avui espais de soledat i no estaran motivats per a les demostracions físiques de l'amor, tot i que se sentiran molt units a la seva parella.

Pel laboral, si bé es donaran alguns conflictes, aquests no seran rellevants. Per contra, els arquers estaran interessats en introduir canvis profunds que els permetin consolidar-se en una posició de major rellevància professional.

En la salut, en general, els nadius tindran vitalitat i bones defenses, però se sentiran una mica tristos, turmentats per pensaments depriments o records del passat que els hi faran mal.

Capricornio Logo

CAPRICORN

(22 de Desembre - 19 de Gener)

Si ets d'aquells nadius que tenen fills o nens a càrrec és possible que gaudeixis durant aquesta jornada de l'alegria de poder donar-los tot el que necessiten. Respecte la parella, és un temps d'enfortir els vincles i gaudir de la felicitat que brinda sentir-se acompanyat i entès.

Espera un dia de calma i benestar en el qual els teus assumptes financers estan en ordre i per això pots dedicar la teva energia a assumptes més productius i creatius.

Això és especialment per als nadius del segon deganat.

Acuario Logo

AQUARI

(20 de Gener - 19 de Febrer)

El pla romàntic li depararà sorpreses al poc enamoradís Aquari. En l'àmbit on desenvolupa els seus estudis o treball, sorgirà per a alguns nadius un vincle que el mobilitzarà.

A la feina, la possibilitat que es produeixin canvis inesperats pel que fa a les fonts d'ingressos i als llocs de treball seran imminents.

En la salut, els Aquari estaran exigits intel·lectualment i amb conflictes emocionals durant tota la jornada. No seria gens estrany, per tant, que apareguin problemes d'insomni recurrents. Per resoldre aquest problema has d'aprendre a deixar anar el control.

Piscis Logo

PEIXOS

(20 de Febrer - 20 de Març)

Amb Júpiter en sextil a Neptú tindràs un halo romàntic i un atractiu misteriós que et conferiran glamour, fama i popularitat. És un bon dia per parlar amb els teus fills sobre humilitat, moral i benestar social.

Jornada de positivisme i abundància si treballes ajudant els altres de forma altruista, la teva carrera és religiosa, espiritual i artística. Podries rebre ingressos i donacions d'amics o estranys.

La millor manera de desfogar-se ha de ser a través de l'esport, millor si és de contacte, com ara la boxa. Mentalment, atent als teus somnis perquè seran premonitoris.


Comentaris

envia el comentari