L'horòscop diari del 6 d'abril de 2020

Àries Logo

ÀRIES

(21 de Març - 19 d'Abril)

Molts cors començaran el dia aquest dilluns amb la vida pintada en tons grisos. Suposa això un drama? En absolut! Perquè trobaràs en la teva parella i en els teus éssers estimats un suport incondicional. Et demostraran que ets un pilar fonamental en les seves vides, i per això, t'aportaran el color i l'alegria que et falta.

Rebràs notícies sobre una empresa amb la qual vas tenir relació. Volen tornar a comptar amb tu, de manera fixa o puntual, depèn del cas. Abans de donar una resposta, analitza els punts a favor i els punts en contra de la proposta; no serà especialment bona, però tampoc dolenta com per a no voler ni escoltar-la.

No hi ha assumptes sobre el teu benestar en els quals hagis d'estar preocupats; per tant, només a la teva mà està passar un gran dilluns, amb nivells òptims de salut.

Taure Logo

TAURE

(20 d'Abril - 20 de Maig)

Aquest dimarts tindràs un to atrevit poc propi en tu. Et deixaràs anar la cabellera per a dur a terme experiències mai abans viscudes en l'amor. Centra les teves energies, tingues clar què vols fer i no perdis el temps amb dubtes, i molt menys amb laments. Si vols fer-li una proposta picant a la teva parella, no esperis a l'últim moment.

Aquest 6 de març s'alteren els cicles de fortuna en el teu signe. Això significa que aquesta jornada tens la possibilitat de guanyar uns diners extres, potser fent un treball de manera espontània o venent algunes joies que ja no utilitzes a un preu més que interessant.

Ni se t'ocorri comprar medicaments fora de la farmàcia; en Internet pots trobar alguns amb fama de miraculosos, però ningú et garanteix ni els seus efectes ni que no vagin a fer-te més danys que beneficis.

Bessons Logo

BESSONS

(21 de Maig - 20 de Juny)

Tal vegada no ho sàpigues Bessons, però els astres estan del teu costat i això et brinda un temps en el qual has de prendre el que arriba a la teva vida amb alegria. Es tracta de ser receptiu a l'energia d'amor i tranquil·litat que arriba a tu per mitjà d'aquests éssers que fan de la teva vida una mica especial cada dia.

El teu món professional podria estar exigint que perfeccions les teves habilitats i per això és un bon moment per a aprendre tècniques noves, disposar de programes per al teu ordinador que simplifiquin les teves tasques o materials nous que puguis oferir als teus clients per a augmentar la demanda de productes.

El teu benestar no es troba basat únicament en la teva salut física i orgànica sinó que té molt a veure amb el que la teva ment i el teu cor vibren. En aquest moment existeix disponible per als nadius del teu signe una energia especial que et fa veure més brillant i atractiu.

Cranc Logo

CRANC

(21 de Juny - 22 de Juliol)

És millor penedir-te d'allò que has dit o de les paraules que has callat? Durant aquest dilluns et preguntaràs això, sobretot, per un assumpte familiar que resulta una miqueta complicat. No et deixis de portar pels rumors, fes les preguntes que creguis convenients i posa de la teva part perquè les coses s'aclareixin per si mateixes. 

El vent bufa en les teves espelmes econòmiques. I és que uns diners que va sortir de la teva cartera tornarà al mateix lloc, i hi ha l'opció que amb interessos. Júpiter t'ajudarà al fet que un amic (o antic soci) et retorni la xifra que li vas prestar temps enrere.

És possible que a mesura que avanç aquest dilluns notis algun malestar relacionat amb el sistema auditiu. Per a no tenir problemes més greus , evita l'ús d'auriculars i no posis la ràdio o la televisió a gran volum. Excepte això, els astres et doten d'una bona energia i molt ímpetu.

  

 

Lleó Logo

LLEÓ

(23 de Juliol- 22 d'Agost)

Els recursos de la teva relació (béns materials i diners compartits) estaran en el punt de mira i poden sorgir problemes a causa d'opinions diferents quant a com l'invertiu. Sense voler-ho, aquest tema de conversa portarà a un altre: la intimitat i l'intercanvi sexual, que també serà analitzat i pot haver-hi algun retret quant a quantitat, temps, gustos, etc.

No és el moment d'endeutar-se ni d'intentar manllevar fons que et resultin difícils de pagar més endavant. La teva economia serà limitada i això frenarà algun dels teus projectes o negocis. Si algun client et deu diners i no aconsegueixes que et pagui, ha arribat el moment de posar-se seriós i contractar un advocat.

Com a signe del zodíac de foc, quan et proposen fer ioga potser et ve a la ment un exercici molt lent que no va res amb tu. Però realment és un exercici molt complet ideal per a aquests dies de tancament.

Verge Logo

VERGE

(23 d'Agost - 22 de Setembre)

Per a aquest 6 d'abril, els astres s'alineen en el teu cel de manera que s'afavoriran les reconciliacions. Així, pot arribar el moment d'aclarir amb la teva parella tot allò que us ha fet discutir. De la mateixa manera, podràs signar la pau amb aquest amic amb el qual has tingut unes paraules més altes que unes altres, perquè veieu el món de manera diferent.

La teva intuïció està en alça en el tema laboral. Les bones vibracions que t'emboliquen, i la teva nedes a favor del corrent, posant el millor de tu. Amb aquesta bona actitud, els teus objectius estaran més a prop, i assaboriràs més l'èxit. I és que ja saps bé que els diners i la fortuna no cau del cel, sinó que cal barallar molt i molt dur perquè arribi en primer lloc, i perquè romangui, a continuació.

Venus t'inspira per a fer un canvi de vida, però després falta ficar-li suficient atreviment i tenacitat. Ningú t'impedeix que et posis a la feina per a treballar per a aconseguir els objectius que et marquis, però trobaràs mil excuses per a quedar-te de braços plegats.

Balança Logo

BALANÇA

(23 de Setembre - 22 d'Octubre)

La predicció d'avui dilluns per als Balança en el terreny amorós augura un dia on et sentiràs bastant reflexiu. Els esdeveniments que han succeït t'empenyen a voler entendre les coses. Si estàs en una relació, el més probable és que hagis de prendre les regnes i tirar del carro el teu sol, ja que la teva parella ara mateix no està en disposició de fer-ho. 

Respecte a la predicció financera, els nadius de Balança avui hauran de fer algun ajust en els seus comptes. Encara que no ho estàs passant mal econòmicament, et vindria bé prendre bona nota de tot el que entra i surt del teu compte bancari.

Referent a la teva salut, segurament el teu cos doni alguns senyals de cansament avui. No serà gens important, però sí que t'impedirà rendir tot el que t'hauria agradat a nivell físic.

Escorpí Logo

ESCORPÍ

(23 d'Octubre - 22 de Novembre)

Els nadius d'Escorpí hauran de preparar-se per a viure un tsunami d'amor que els deixarà confosos i una mica temorosos. És que les emocions arrabassades no són el millor en les circumstàncies actuals i encara que la teva ment pretén discriminar el tipus de vincle que desitges tenir, podries veure't aclaparat pel que sents en la realitat a l'hora de besar els llavis estimats.

La lluna en el signe de Verge és molt beneficiosa per  adherir al sentit de l'estalvi i també és propícia per a començar a ajuntar diners amb una fi determinada. Potser es tracta d'un viatge o una meta referida a temes vinculats amb amics, Quan aconsegueixes establir una meta és molt més senzill complir amb la restricció.

Els nervis podrien jugar-te una mala passada i fer que sentis que els teus intestins demanen auxili. Sabies que els intestins són el nostre segon cervell? És que per això és que cada vegada que sofreixes una emoció forta sents que el teu abdomen es rebrega i es manifesta d'alguna manera.

Sagitari Logo

SAGITARI 

(23 de Novembre - 21 de Desembre)

Sembla que la setmana comença amb novetats en el pla amorós. Plutó marca un canvi que arribarà tard o d'hora a la seva vida, commocionant-lo fins als fonaments. Sagitari haurà de decidir-se en la part afectiva, però la seva lucidesa li permetrà seguir el camí adequat.

La predicció en el pla econòmic i professional diu que sentiràs prou coratge i embranzida per a posar en pràctica els teus projectes més ambiciosos. El Sol en Àries propiciarà tota classe d'emprenedories i et farà sentir els seus influxos, augmentant els guanys.

En general, com a bon sagitari ets vital i optimista. Aquestes qualitats es veuran exaltades aquest primer dia de la setmana i et permetrà superar alguns obstacles en la salut. D'altra banda, un excés de foc en el zodíac pot ser-te útil pel que fa a potenciar activitats esportives.

Capricorn Logo

CAPRICORN 

(22 de Desembre - 20 de Gener)

La lluna en Verge té una excel·lent energia que aconsegueix donar-li a la teva vida afectiva un toc especial i únic. Els nadius del signe de la cabra agraden de viure les seves emocions d'una manera estable, amb solidesa i sentiments de tranquil·litat. Les passions desbordades i els drames no acaben d'atreure'ls i per això la calma sentimental d'aquesta jornada és ideal per a tu Capricorn.

Molts dels nadius del signe de la cabra tindràs molt tràfec especialment durant les hores del matí. Els tràmits i assumptes relacionats amb oficines públiques, encara que siguin virtuals, et mantindran molt ocupat i alhora sentiràs que estàs avançant en molts dels teus objectius.

 Saps que necessites fibres per a tenir un trànsit intestinal òptim i que d'això depèn la salut de tot el teu organisme, la forma en la qual el teu cos es defensa dels agents patògens, la salut de la teva pell i la resposta de tot el teu organisme a l'exigència de cada dia. Però no has d'oblidar que no aconsegueix amb la fibra, has de beure suficient aigua per a mantenir-te hidratat.

Aquari Logo

AQUARI 

(21 de Gener - 19 de Febrer)

Avui l'horòscop et porta un sector de la comunicació bastant potenciat. Et veuràs parlant més de l'habitual i establint contactes tant amb amics, com amb desconeguts. El sol brilla a la teva casa social.

La predicció per a les teves finances i vida laboral segueix marcada per la novetat, no en el sentit de canvis de professió, però sí de nous aspectes o habilitats que introduiràs en el teu dia a dia. D'altra banda, sentiràs desitjos d'ajustar aspectes importants de la teva rutina laboral. Seràs més perspicaç, més ordenat i prestaràs més atenció als detalls.

Respecte a la teva salut, avui la predicció t'adverteix anar amb compte amb les conductes compulsives, ja sigui en relació amb el menjar, o a una altra mena de substàncies que et serà difícil de controlar. És important que et mantinguis enfocat en les teves obligacions i que no deixis que l'ansietat manegi la teva vida.

  

 

Peixos Logo

PEIXOS

(20 de Febrer - 20 de Març)

El nadiu d'aquest signe que estigui en parella o matrimoni gaudirà d'un dia harmoniós i romàntic, sobretot en arribar la nit on sortirà a relluir el teu costat més sexual. Encara que, si teniu fills, poden sorgir algunes discrepàncies quant a com tractar una malaltia lleu d'aquests.

Als nadius d'aquest signe que estiguin buscant treball en l'àmbit de serveis socials se'ls presentarà una oportunitat d'ocupació. Encara que potser implica treballar en una altra ciutat pel que hauràs de calcular quant et costarà el desplaçament i, si no és millor, mudar-se directament per a estar més a prop.

Mantenir-se motivat i positiu t'és una cosa difícil quan els estímuls externs t'afecten tant. Tingues petits trucs guardats per a quan et sentis afligit: una llista de reproducció musical amb cançons que et transmetin alegria, posa post-its en la nevera o el mirall del bany amb frases motivadores, i en acabar el dia vaig donar en veu alta 5 coses per les quals estiguis agraït.


Comentaris

envia el comentari