L'horòscop diari del 6 d'abril

Ja pots llegir el teu horòscop per al dimarts 6 d'abril de 2021. La predicció completa sobre salut, diners i amor segons el teu signe del zodíac.

Àries Logo

ÀRIES

(21 de Març - 19 d'Abril)

Notes que hi ha un distanciament entre i tu i el teu cònjuge, com sense un mur interrompés la vostra comunicació. Hauràs de fer una anàlisi profunda de la situació comuna per a trobar aquesta pedra que molesta en la teva sabata i treure-la per sempre.

Cridaràs l'atenció de persones molt poderoses en el teu sector professional; sé disciplinat perquè es fixin en tu en el millor dels sentits. Mai se sap en quin moment podrien fer-te una proposta formal.

Si aixecaràs pes (per exemple, movent uns mobles), recorda flexionar bé els genolls per a no danyar-te.

Taure Logo

TAURE

(20 d'Abril - 20 de Maig)

La jornada se't presenta ple de magnetisme i energia en l'art de l'amor i de la seducció. Perds aquesta capa de vergonya que a vegades t'embolica, i et permet usar les teves millors armes.

Gaudeixes de les rutines laborals, aquest dimarts pretens que tot surti segons estava previst. Qualsevol cosa que se salti el guió et posarà nerviós i et farà perdre la concentració que tenies.

En el plat de menjar no estan la solució als teus problemes, així que no intentis calmar els nervis buidant el teu frigorífic.
 

Bessons Logo

BESSONS

(21 de Maig - 20 de Juny)

Vius uns dies en què l'aprenentatge emocional ocupa un ampli espai en la teva ment. La Lluna en el signe d'Aquari et convida a aprendre molt de la teva personalitat i a assumir com a naturals les teves ànsies de llibertat.

Una reunió social o la participació en agrupacions podrien obrir un nou món per a molts nadius de Bessons. Avui et contactaràs amb persones que poden sumar molt a la teva vida professional.

Aquest dimarts l'energia vital dels nadius del signe de Bessons serà excessiva.

Cranc Logo

CRANC

(21 de Juny - 22 de Juliol)

Et sents una persona plena d'autosuficiència aquest dimarts, i també, una mica desarrelada amb la família i els amics. Estàs en una jornada en la qual et costa entaular converses, i en la qual ets més feliç conreant el teu jardí interior.

En el treball tornes a sentir-te còmode, d'una manera que fa setmanes que no senties. Saps que prop de tu hi ha gent amb bones intencions.

Tindràs un bon sentit de l'equilibri, i destacaràs en els esports individuals. Els menjars picants et poden caure malament en l'estómac, considera portar sal de fruites en la teva cartera.

Lleó Logo

LLEÓ

(23 de Juliol- 22 d'Agost)

Se t'aniran els ulls cap a les persones més atractives encara que tinguis parella estable. Si estàs solter seràs molt superficial i només et fixaràs en l'aspecte físic. Llegeixo, si vols trobar l'amor, obre el teu radar de cerca.

Tens al cap una escapada? perquè et tocarà estrènyer-te una mica més el cinturó. Ets ambiciós quant a la seva carrera professional, recorda no descurar a la teva família i amics amb la condició d'obtenir èxit.

Si ets una lleonina que sofreix de dolors menstruals molt forts i molt sagnat demana cita al teu ginecòleg, podria tractar-se d'endometrosis.

Verge Logo

VERGE

(23 d'Agost - 22 de Setembre)

Et tocarà donar-li el doble d'afecte a la teva parella, que tindrà un dia una miqueta gris; hauràs de tenir una mica de paciència. Sé el Sol que li de llum en la seva foscor, li permetràs recuperar la seva habitual alegria, o controlar el seu estrès.

Et tocarà prendre decisions importants respecte a la teva trajectòria professional, però manques dels elements per a veure la situació amb la necessària claredat.

Prova a distreure't a través de la pràctica esportiva, t'ajudarà a concentrar-te, i alhora posaràs el teu cos a to. Canalitzaràs la frustració.

Balança Logo

BALANÇA

(23 de Setembre - 22 d'Octubre)

La teva predicció per a avui en l'amor Lliura, revela que no es preveuen conflictes en la família, l'ambient de la llar serà relaxat i agradable.

En l'àmbit professional, el trànsit de Júpiter assenyala que Lliura tindrà èxit en els seus esforços de canvi de treball.

Quant a la teva salut, potser has anat deixant de costat els bons hàbits, per falta de temps, perquè tens el cap en un altre lloc, o per pura mandra. Això no et beneficia Lliura. És millor que des d'avui, comencis a recuperar, si les tenies, els bons costums.

Escorpí Logo

ESCORPÍ

(23 d'Octubre - 22 de Novembre)

Les relacions amb persones d'una altra generació poden refredar-se i deixar en clar que has de fer un esforç per comprendre les motivacions pròpies de l'edat.

Mercuri en Àries promou viatges per negocis o treball. Es tracta de viatges de proximitat o mitjana distancia que poden ser molt estimulants encara que potser et prenen per sorpresa i hagis de preparar la teva maleta amb molt poc temps d'antelació.

Avui s'observen alineacions planetàries que afavoreixen l'iniciar petites rutines que afavoreixin el teu cutis i la manera en què cuides la teva pell.

Sagitari Logo

SAGITARI 

(23 de Novembre - 21 de Desembre)

Aquest serà un molt bon moment per a l'amor de parella. Sentiràs cada vegada més la necessitat d'harmonia i suavitat en la teva vida familiar.

En l'entorn professional i econòmic, si decideixes millorar el teu poder adquisitiu, no dubtaràs a augmentar les teves iniciatives. No obstant això, cal estar alerta a tots els senyals.

Quant a la salut, avui et notaràs amb bona resistència de fons, malgrat alguns petits moments de nerviosisme degut a un Urà de mal aspecte. Finalment, Sagitari, no perdis de vista el teu optimisme natural.

Capricorn Logo

CAPRICORN 

(22 de Desembre - 20 de Gener)

És un bon moment per a fer un volt de pàgina i rebre la frescor de l'energia aquariana. La lluna en aquest signe et proposa posar més atenció al teu i deixar als altres fora del teu control. Es lliuri en les teves manifestacions sexuals i deixa que els qui et critiquen parlin.

No descartis discussions dins de l'àmbit professional. Mostra paciència i respecte pels ritmes aliens si desitges mantenir les teves relacions laborals en harmonia.

Realitzar exercici vigorós afavorirà la salut dels nadius del signe de la cabra.

Aquari Logo

AQUARI 

(21 de Gener - 19 de Febrer)

Tot indica que avui els Aquari voldran pensar en el futur, la qual cosa farà avançar a la relació. Aquest serà un dels principals motius pels quals la teva parella es mostrarà molt complaent amb tu.

En el terreny professional, la teva actitud t'ajudarà a aconseguir millors resultats, de fet, la teva intel·ligència i els teus coneixements tècnics impressionaran a possibles socis comercials.

Quant a la salut, Saturn i Júpiter són presents en la teva desena casa i Mart estan en la teva quarta casa. Aquestes poc habituals coincidències planetàries no poden considerar-se molt favorables.
 

Peixos Logo

PEIXOS

(20 de Febrer - 20 de Març)

Si hi ha coses que no t'estan fent feliç en la teva relació el que no has de fer és escombrar-les sota la catifa. Els aspectes astrals t'acompanyen per a tenir una conversa i arribar a nous acords amb la teva parella.

Els altres projectaran les seves pors sobre les teves decisions: «Prò no et fa por anar-te'n a viure tan lluny/canviar de treball en aquesta època/obrir un negoci…?» Les pors dels altres, no són els teus. Fes el teu camí i gaudeix de la sendera.

Les al·lèrgies podrien atabalar-te bastant: moqueig constant, picor en la pell, nas tapat… Un antihistamínic millorarà els símptomes.


Comentaris

envia el comentari