L'horòscop diari del 6 d'agost de 2020

Ja pots llegir el teu horòscop per al dijous 6 d'agost de 2020. La predicció completa sobre salut, diners i amor segons el teu signe del zodíac.

Àries Logo

ÀRIES

(21 de Març - 19 abril)

Es creua en la teva vida una persona nova, que t'atrau com un imant. Imagines com seria estar al seu costat dia a dia, ja que té alguns aspectes que no encaixen amb la teva manera de ser, però que igualment et semblen fascinants.

Igual enveges seu èxit, o la seva aparença física. Notes que la sort està del teu costat, que les coses que semblaven complicades ahir avui són flors i violes, ia més, et llevaràs de sobre alguns complexos i recuperaràs il·lusions.

Aposta per cuidar una mica més, talla i tenyeix el teu cabell, juga amb la teva imatge.

Taure Logo

TAURE

(20 d'Abril - 20 de maig)

Voldràs posar el teu món de l'inrevés amb només trepitjar terra, i pots deixar algunes ferides importants pel camí; duplica les atencions a la teva parella perquè regni la pau.

Més fortuna tens a la feina que en l'amor sempre que sàpigues diferenciar les teves fantasies de la realitat. Altrament, persones amb fins foscos s'aprofitaran de la teva ingenuïtat, o fins i tot podries deixar escapar una oportunitat molt sucosa per créixer professionalment.

Continua amb els últims hàbits que t'havies inculcat per tenir una vida més sana, sense entrar en temptacions i mira el futur amb optimisme.

Bessons Logo

BESSONS

(21 de Maig - 20 de juny)

La vida es presenta harmoniosa i feliç en especial per a aquells nadius del tercer deganat. Sentiràs que han quedat establertes algunes pautes en les teves relacions que et satisfan i et atorguen seguretat.

Desitjaràs que el teu dia laboral acabi com més aviat millor. Són tantes les obligacions que tens per davant que és possible que et sentis superat i la fatiga mental s'apoderi de tu.

L'aclaparament produït per les demandes de la vida diària podria generar una sensació de cansament fora del comú

Cranc Logo

CRANC

(21 de juny - 22 de juliol)

Tindràs una aura especial, un simple petar dels teus dits et permetrà fer màgia amb els cors que estan al teu voltant, i la passió està més que garantida.

Confies molt en les teves capacitats, però si en aquest dijous tens una entrevista de treball més et valdria documentar-se una mica. Veu un pas per davant de l'empresa amb la qual vas a parlar, esbrina què volen de tu i com podries oferir-li en safata.

Podries sentir-te feble, sobretot si t'exposes a canvis de temperatures, però et negaràs a cancel·lar cap dels teus plans.

Leo Logo

LEO

(23 de Juliol - 23 d'agost)

El teu regent el Sol està en quadratura a Urà així que et sentiràs com un extraterrestre i pensaràs que ningú és capaç de comprendre't. Si no t'obsessiones amb aquesta percepció, passaràs una jornada feliç amb la teva parella.

En la teva  ocupació, un company voldrà abusar de la teva confiança demanant-te que facis les seves tasques amb una excusa inventada. Si estàs negociant per comprar un immoble, és un bon dia per proposar una xifra més baixa que la inicial.

Revisa el teu calendari de cites mèdiques, tens una més pròxima del que penses i podries despistar-te.

Verge Logo

VERGE

(24 d'Agost - 22 de setembre)

Saps quina actitud necessites per assaborir bé cada minut d'aquest dijous. L'optimisme corres per les teves venes, i empres el teu potencial en fer un viatge cap a l'interior del teu ser, per saber bé en quin moment estàs i què esperes de la vida.

Busques noves fórmules per guanyar diners; saps que hauries estimar una mica més la teva feina i la teva professió, però hi ha alguna cosa que falla. Potser estàs renunciant al teu somni, a la teva veritable vocació.

Protegeix bé la teva pell si vas a estar a el Sol, que com et despistis acabaràs amb cremades importants.

Balança Logo

BALANÇA

(23 de Setembre - 22 d'octubre)

La predicció d'avui per Lliura en l'amor revela que viurà un moment molt tempestuós en les relacions. Hauries de tenir compte amb el que dius. Fins i tot una petita broma innocent podria crear una gran baralla, així que pensa abans de parlar.

Pel professional en canvi, ho faràs molt bé, el teu enfocament serà ràpid i útil, així que no tindràs problemes per a treballar en equip, i també sol.

En la teva salut HI haurà un lleu descens emocional, però, això no vol dir que no t'afectin els canvis sobtats d'humor.

Escorpí Logo

ESCORPÍ

(23 d'octubre - 21 de novembre)

Els nadius que estan començant un festeig rebran una invitació a una reunió social que aportarà la sensació de pertinença que necessitaven per consolidar la relació.

La Lluna en conjunció a Neptú a Peixos en aspecte ideal amb el teu Sol podria incentivar una sensació de nostàlgia o anhels de romanticisme èpic .. Per a molts serà una jornada professional magnífica però que tindrà la característica de ser molt activa i demandant d'atenció i determinació.

En aquest dia dijous els nadius del signe d'Escorpí sentiran que la seva salut física és millor del que s'esperava.

Sagitari Logo

SAGITARI

(22 de Novembre - 21 de desembre)

En els assumptes relacionats amb l'amor avui Sagitari obtindràs resultats mixtos. La presència de Júpiter ajudarà a alguns dels nadius a formalitzar les seves relacions. No obstant això, altres, s'enfrontaran alguns desafiaments.

En el front professional s'espera que les estrelles romanguin al teu favor, les situacions seran favorables i eclipsarás a tots en el lloc de treball.

En assumptes relacionats amb la salut, avui estaràs de mal humor, ja que Júpiter està mal aspecte en el teu signe. A causa d'això, hauràs de fer front a problemes externs i interns.

Capricorn Logo

CAPRICORN

(22 de Desembre - 19 gener)

Sabràs deixar-te portar per la teva intuïció i sí descobrir el que li agrada a la teva parella. El que necessita en aquest moment tu sabràs oferir-per complaure-. Els nadius que viuen en parella podran gràcies a aquests influxos afavorir l'harmonia.

Si estàs desitjant estudiar o començar una nova capacitació és un bon dia per prestar molta atenció al que estan buscant els ocupadors, Estudiar pot obrir alguna cosa més que la teva ment.

Descobriràs la importància de tenir cura de la teva ànima a mesura que sents el goig del teu cor.

Aquari Logo

AQUARI

(20 de Gener - 19 de febrer)

Els solters del signe podrien conèixer a una persona que els impactarà des d'un primer moment. La mala notícia és que aquesta persona li portarà molts maldecaps.

Pel laboral, saben que si posen de la seva part les coses poden anar molt millor. El que no has de fer és discutir o queixar-te, ja que no és la forma més constructiva de tirar endavant el teu treball.

En la salut, després de molt temps, semblarà que tot està al seu lloc. Gaudiràs enormement d'aquesta harmonia, però compte amb no ser massa mandrós.

Peixos Logo

PEIXOS

(20 de Febrer - 20 de març)

Mart a la teva zona de valoració pròpia en aspectes tensos a Júpiter i Plutó faran efecte en la teva autoestima. Et comparessis amb els altres per a mal. Cada persona és única Peixos i tu tens mil qualitats, no ho oblidis.

És probable que coneguis o contacti amb tu algú important de l'empresa competidora d'on treballes (o has treballat anteriorment). Sigues caut i no revelis informació que et pugui comprometre.

No et vindrà de gust cuinar i és possible que acabis demanant menjar a domicili a un restaurant de dubtosa qualitat. El teu estómac no ho agrairà.


Comentaris

envia el comentari