YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

L'horòscop diari del 6 de febrer

Ja pots llegir el teu horòscop per al dissabte 6 de febrer de 2021. La predicció completa sobre salut, diners i amor segons el teu signe del zodíac.

Àries Logo

ÀRIES

(21 de Març - 19 d'Abril)

Aquest dissabte algú podria colpejar al teu cor i et demanarà pas per a habitar en ell. No et posis a la defensiva, deixa que el món et conegui tal qual ets.

El sentit comú no serà el teu punt fort en el treball. La teva intuïció et juga males passades, i podries encadenar la presa de diverses males decisions. Què és a la teva mà per a no ficar la pota fins al fons? Per a començar, duplica la teva concentració.

Algun mal de cap lleuger pot capgirar els plans de la teva agenda, així que procura tenir una jornada oberta als canvis.

Taure Logo

TAURE

(20 d'Abril - 20 de Maig)

Has de ser més generós, o si prefereixes dir-ho així, una mica menys egoista. I és que en multitud d'ocasions dónes per descomptat que la teva parella ha de fer tot el que sigui a la seva mà per a fer-te feliç, encara que per a això hagi de fer grans sacrificis.

En el treball apreciaràs un episodi de discriminació. No et quedis callat, queixa't d'aquest comportament i ajudaràs al fet que tots visquem en un lloc millor.

Ets una persona molt generosa, i que avui despunta pel seu amor cap als animals. Algun nadiu adoptarà a algun gat o gos de carrer.

Bessons Logo

BESSONS

(21 de Maig - 20 de Juny)

Res podrà enfosquir la lluentor de la teva relació si cuides els detalls i alimentes amb paciència l'afecte, donant valor a l'amor de l'u per l'altre. Els aspectes astrològics per a aquest dissabte et mostren grans possibilitats de canalitzar els teus sentiments i dissipar les energies de dubte i desconcert.

Els teus èxits professionals estaran en discussió avui, molts col·legues es mostraran competitius i hauràs de demostrar la teva vàlua.

Els astres porten per als nadius del teu signe una tendència a viure un cert malestar o sensació de feblesa

Cranc Logo

CRANC

(21 de Juny - 22 de Juliol)

Amb l'arribada del cap de setmana es preveuen moltes reunions i cites divertides. Com a nadiu de Càncer tindràs l'agenda plena, però poques persones amb les quals quedis et donaran allò que estàs buscant en aquest moment.

Les teves relacions empresarials estaran bastant faltes de cordialitat, especialment, si has de treballar amb companys que et cauen malament. Potser els veus com una amenaça?

Física i moralment tot estarà bé; aquest dissabte pots descansar i passar-lo bé. Apaga el telèfon mòbil i centra els teus esforços a gaudir la teva vida privada.

Lleó Logo

LLEÓ

(23 de Juliol- 22 d'Agost)

Imagines la idea de què passaria si canvies radicalment d'estil de vida (incloent deixar a la teva parella). Realment és el que vols? No prenguis decisions de les quals després puguis penedir-te, Lleó.

Arribaran a les teves sentits notícies sobre un antic contacte amb qui vas idear un projecte interessant, podries citar-lo per a reprendre aquesta iniciativa. Si tens uns ingressos extra a part del teu sou és probable que aquests es vagin a retardar.

Tindràs molta energia però podries ser molt brusc a l'hora de fer les teves tasques o rutines d'exercicis, actua amb cap o podries lesionar-te.

Verge Logo

VERGE

(23 d'Agost - 22 de Setembre)

Et trobes en una jornada molt bella, en la qual la deessa de l'amor, Venus, t'ofereix la seva protecció i enalteix el teu costat més sentimental i més dolç. A més, et promet una vida conjugal bastant potent.

Els qui tenen el seu propi comerç (en una botiga física o virtual, no importa) trobaran noves fórmules de màrqueting per a vendre més i obtenir bons guanys. Els esportistes tindran una sort addicional en el dia.

Els que es dediquen a competir deixaran als seus rivals en evidència. No sabien de quina pasta estàs fet.

Balança Logo

BALANÇA

(23 de Setembre - 22 d'Octubre)

Per a aquells nadius de Lliura que tinguin una parella formal, els pronòstics són més que falaguers, ja que compten amb àmplies possibilitats de conformar un vincle durador.

Els Lliura observaran que en el laboral travessen una etapa de desassossec i incertesa, a causa del trànsit de Saturn en Peixos a la Casa VI del signe.

Quant a la salut, la predicció d'avui revela que haurà de ser vigilada molt atentament, ja que els trastorns nerviosos produïts pels problemes als quals s'enfronten, es faran sentir en l'organisme.

Escorpí Logo

ESCORPÍ

(23 d'Octubre - 22 de Novembre)

En moure's la Lluna del teu signe al signe de Sagitari les emocions es tornen més amenes i esperançadores. Desitjaràs gaudir amb amics, conversar sobre els teus ideals i els somnis del futur.

Et centraràs en el teu, tens molt per fer, assumptes pendents que et preocupen. Els astres col·laboren amb tu, Escorpió, disposes de l'assistència lunar que porta del passat experiències que poden aplicar-se en el present.

Si estàs travessant moments de depressió, tristesa o ansietat el millor és demanar ajuda a un psicòleg. No esperis donar solució als teus problemes en solitud.

Sagitari Logo

SAGITARI 

(23 de Novembre - 21 de Desembre)

Cupid estarà avui del teu costat i t'acostarà a persones afins que, com tu, anhelen, i valoren el compartir sense sentir-se oprimits. Així molts festejos començaran aquest segon mes de l'any.

En el terreny professional els més beneficiats seran els comerciants i els treballadors per compte propi.

Quant a la salut, és millor si evites tot allò lligat amb els excessos, tant en menjars, com en begudes i el menyspreu pel necessari descans. El fetge és l'òrgan més vulnerable per als Sagitari, per la qual cosa hauran de vigilar-lo.

Capricorn Logo

CAPRICORN 

(22 de Desembre - 20 de Gener)

No hi ha tresor més gran que saber-se estimat i tu honraràs aquesta sensació posant el millor de tu per fer d'aquest un dia perfecte per a tots els que prenguin contacte amb tu.

Avui pot ser que els teus assumptes no flueixin com ho desitges. Tot sembla obstruir-se i no hi ha manera de concretar cap detall important.

Les hores semblaran diluir-se en moviments sense sentit. Aspectes planetaris una mica difícils poden estar indicant oblits i distraccions. Vigila, Capricorn.

Aquari Logo

AQUARI 

(21 de Gener - 19 de Febrer)

Els solters del signe és possible que avui s'entusiasmin amb una trobada que tinguin. Et convé escoltar el que l'altra persona ha de dir i adaptar-te una mica per a no fer mala impressió des del principi.

En el terreny laboral, pot ser que avui les conseqüències imprevistes et desorientin, també podrien sorgir conflictes d'interessos. La clau és mantenir la calma i no rendir-se.

Quant a la salut, gràcies a que Júpiter és present en el teu signe estel·lar la major part del temps, et sentiràs optimista i ambiciós.

Peixos Logo

PEIXOS

(20 de Febrer - 20 de Març)

Voldràs quedar amb els teus amics sense que sigui present la teva parella per a poder posar-vos el dia. No hi haurà problema ja que el teu company de vida ho entendrà perfectament i no necessitarà explicacions.

Tens la sensació que t'has oblidat alguna cosa per fer en el teu treball. Mercuri retrògrad pot haver-te influït perquè passessis per alt alguna notificació o advertiment. Si treballes per compte d'altri i la teva empresa passa necessitat no t'avergonyeixis d'exposar les teves propostes.

Et sentiràs segur de tu mateix, estaràs orgullós de les teves virtuts i no amagaràs els teus defectes. Treballaràs a millorar-te a tu mateix.


Comentaris

envia el comentari