L'horòscop diari del 6 de juliol de 2020

Aquí tens les prediccions d'aquest dilluns, 6 de juliol de 2020

Àries Logo

ÀRIES

(21 de Març - 19 d'Abril)

El cel propicia un retrobament amorós; tornaràs a creuar-te en el camí d'algú que ja va habitar en el teu cor. Trobaràs a faltar aquella època, i et faràs moltes preguntes. Com hauria estat la vostra relació si haguessis actuat d'una manera diferent?

Hi haurà grans oportunitats empresarials i econòmiques per a aquells que treballin en el sector de la moda. Sigues atrevit, aposta per la teva pròpia marca i no pensis en el que podrien dir els altres.

Vas ben servit de nervis, així que evita el cafè i altres excitants. T'interessen més les infusions relaxants com la til·la i la valeriana.

Taure Logo

TAURE

(20 d'Abril - 20 de Maig)

La teva imaginació amorosa està en un moment complicat. Busques l'estabilitat (i la rutina, per què no dir-ho) i la més mínima innovació sembla molestar-te.

La teva forma de passar la jornada laboral és molt espontània i distesa, cosa que pot aixecar enveges i recels de companys envejosos. Intentaran treure't de les teves caselles en assumptes de treball, però no ho permetis; evita entrar en jocs bruts.

Compte amb les picades, ja sigui perquè hi ha molts mosquits a casa teva o perquè et facis un bany en un mar en el qual hi ha moltes meduses.

Bessons Logo

BESSONS

(21 de Maig - 20 de Juny)

La necessitat de controlar les situacions que vius amb la teva parella es dissol i trobaràs que la pau s'obté únicament centrant la teva atenció en els teus assumptes.

És una jornada activa en què hi ha molt per fer i el rellotge passarà les seves agulles amb velocitat. Hi ha molta exigència per part de caps o clients i sentiràs la pressió del pas de les hores.

Existeixen en aquest moment moltes dietes depuradores de moda, però la veritat és que has de seguir la dieta que suggereixi el teu metge. De totes maneres menjar sa no és tan difícil

Cranc Logo

CRANC

(21 de Juny - 22 de Juliol)

La dolçor i l'amor equilibren el teu dilluns, un dia en què vols ser més atrevit i anar un pas més enllà del que hauries imaginat. Si vols demanar-li la mà a la teva parella, no hi haurà millor ocasió.

Concentra't en el treball, no deixis que ningú ni res et distracció. No obstant això, estaràs una mica dispers i no realitzaràs bé les teves obligacions (o al menys, amb l'excel·lència que s'esperava de tu).

A l'hora de practicar esport escalfa bé per evitar lesions. T'agrada l'activitat esportiva, però no coneixes bé quins són els teus límits.

Lleó Logo

LLEÓ

(23 de Juliol - 23 d'Agost)

La gelosia serà la protagonista del dia. La teva parella sospita que estàs tenint converses d'amagat amb una altra persona. De vegades, qui desconfia de l'altre, té més coses a amagar.

Els astres es conjuren perquè sigui el moment perfecte de demanar un ascens, un augment de sou o per començar a plantejar un negoci propi. Però desenvolupa el teu discurs o idees des de la humilitat o cauràs en el fracàs.

Pensaments tòxics vindran al teu cap com llampecs. Recorda que com va dir Buda «et converteixes en el que penses» així que fa fora aquests pensaments intrusius!

Verge Logo

VERGE

(24 d'Agost - 22 de Setembre)

Tens davant un dia ple de vida i color, encara que el teu pessimisme et fa sentir tot gris (o negre, en el pitjor dels casos).

A la feina les discussions estaran en l'aire; podries tenir paraules més fortes del compte amb un company, o amb un client. Hauràs de ser molt acurat, i mossegar-te la llengua en algun moment per no acabar el dia amb una sanció, especialment si treballes de cara al públic.

A nivell físic no tindràs molèsties, tot i que la desídia farà que la recta final del dia et resulti vertiginosa.

Balança Logo

BALANÇA

(23 de Setembre - 22 d'Octubre)

Comences la setmana amb bones perspectives. Malgrat les desavinences que hagin pogut sorgir en el si de la relació de parella, avui posaràs tot de la teva part per buscar solucions.

En l'àmbit professional, hauràs de donar molt més de tu del que dones habitualment. No és que siguis una persona irresponsable, però sí que necessitaràs treballar amb més entusiasme.

En la salut, tot t'anirà força bé. Això sí, si segueix les instruccions que tu mateix t'has marcat, tenint cura de les teves necessitats.

Escorpí Logo

ESCORPÍ

(23 d'Octubre - 21 de Novembre)

Procura aprofitar l'energia amorosa envers la teva família aquesta tarda i gaudeix de l'afecte i el desig de compartir amb els teus. Els Escorpí en parella se sentiran molt feliços a l'observar que la relació s'enforteix dia a dia.

No hauries de preocupar-te tant per la feina. La teva ment i el teu cor no estaran en calma. Et costarà concentrar-te en els temes que solen interessar de la teva vida laboral.

Mart en Àries pot brindar-te molta energia però també atreure infeccions i altres malalties a la cara.

Sagitari Logo

SAGITARI

(22 de Novembre - 21 de Desembre)

La predicció en l'amor per Sagitari avui revela que els desitjos i instints més primaris podrien sortir a la superfície. Això inclou la sexualitat, així com el sentit de pertinença i dependència dels altres.

Si necessites canviar de feina, un augment de sou, o un canvi de treball en la mateixa empresa o oficina, és millor esperar abans de sol·licitar-ho, ja que ara mateix no és el millor moment.

En la salut, et sents en excel·lent forma física. L'esport és ideal per a recuperar-te, aprimar-te o guanyar més pes corporal, si és que ho necessites.

Capricorn Logo

CAPRICORN

(22 de Desembre - 19 de Gener)

Per als nadius del signe de la cabra, els assumptes de parella no estan tan bé com voldrien però no passaran aquest dia sense mostrar l'amor que senten a través d'una acció concreta. Hauràs de posar especial atenció en una persona que sembla jugar en contra dels teus interessos i podria perjudicar-te.

Els nadius que estan a la recerca d'una nova feina començaran a pensar en la possibilitat de començar projectes independents.

Hi ha aliments claus en la dieta que milloren no només la pell, sinó que et doten de més energia per a enfrontar el dia i les seves exigències.

Aquari Logo

AQUARI

(20 de Gener - 19 de Febrer)

La teva predicció d'avui en l'amor indica que ha arribat el moment de dir adeu a alguns dels teus amics. Sempre és difícil posar fi a les relacions, especialment amb persones que coneixes des de fa temps.

Pel laboral, les teves idees pioneres, com a bon Aquari, et faran crear un pla per posar-les en pràctica. Sigues concret si vols triomfar.

En la salut, sembla que hagis renascut, comences a ser qui vols ser, i no una imatge modelada per la societat, la família, o les creences imposades.

Peixos Logo

PEIXOS

(20 de Febrer - 20 de Març)

En el terreny amorós et vindrà de gust fer algun pla casolà. La suma de: sofà + sèrie + crispetes amb el teu ser estimat serà la combinació guanyadora. És probable que tinguis una disputa sobre la criança dels fills.

Saps que ets una mica malgastador (sobretot quan es tracta de comprar regals als altres com a mostres d'afecte), així que anima't a realitzar un curset sobre finances bàsiques i, a final de mes, podràs estalviar més i millor.

Avui obtindràs molt bones notícies respecte a un resultat d'una prova mèdica que et vas fer fa algunes setmanes.


Comentaris

envia el comentari