L'horòscop diari del 6 de maig de 2020

Àries Logo

ÀRIES

(21 de Març - 19 d'Abril)

Les xarxes socials i les aplicacions del telèfon mòbil ajudaran a lligar als Àries que caminen amb el cor lliure. No obstant això, recorda que ningú és tan lleig com en la seva foto del carnet d'identitat, ni tan maco com en les fotos que comparteixen per Internet.

Rebràs informació nova (que no té per què ser bona) sobre la teva manera de rebre ingressos.

El teu to és bastant bo, escoltes el teu cos i acceptes els teus propis límits.

Taure Logo

TAURE

(20 d'Abril - 20 de Maig)

La cita virtual que tens planejada amb un amic especial començarà bé, però la cosa ràpid es torçarà. Els teus projectes no sortiran segons el que es preveu, però no et frustris ni tiris la tovallola.

A l'hora d'anar a la feina intenta ser discret, sense fer cap mena d'extravagàncies; els astres assenyalen que brillaràs més en papers secundaris. Pensa, a més, que si alguna cosa surt malament, tu passaràs desapercebut i buscaran un altre culpable.

Evita llocs amb contaminació. Tampoc et fa bé envoltar-te de gent que consumeix cigars, ja que et converteixes en un fumador passiu.

Bessons Logo

BESSONS

(21 de Maig - 20 de Juny)

Bessons, aprofita les primeres hores del dia, si vols tenir una conversa amable amb la teva parella per a aclarir algun assumpte discordant o trobar l'enteniment que podrien haver perdut en l'última setmana.

Existeixen en aquest moment perillosos engalipadors rondant a persones de bona voluntat que tan sols desitgen treballar honestament. Obre els teus ulls abans que sigui massa tarda.

Si és necessari, cerca l'assessorament de professionals que comprenguin millor de l'assumpte. Estàs jugant d'una manera poc madura amb la teva salut.

Cranc Logo

CRANC

(21 de Juny - 22 de Juliol)

Aquest dimecres encara podries arrossegar problemes amb la teva parella a causa de la gelosia sorgida durant els últims dies, encara que procura no donar-los importància. El solter té el cor calmat, no buscarà aventures noves.

Comprova els teus comptes professionals, perquè hi ha despeses dels quals no tens coneixement. Hauràs de començar una auditoria per a buscar una explicació convincent.

Evita sentir-te superior a la resta si estàs duent a terme uns bons hàbits de vida; de la mateixa manera que a tu no t'agrada que et donin lliçons, descarta tu alliçonar als altres sobre com haurien de gestionar la seva salut.

  

 

Lleó Logo

LLEÓ

(23 de Juliol- 22 d'Agost)

Se't passarà pel cap contractar un viatge a un lloc paradisíac per a anar en parella i reviure l'espurna de l'amor en un futur. La ira reprimida podria expressar-se a manera de relacions sexuals molt passionals i fogoses.

Tindràs un pressentiment relacionat amb la teva feina i podràs seguir-lo sense por al fracàs. Observaràs amb escepticisme que tot «surt rodat». L'aturat se sentirà molt desil·lusionat i amb una nul·la falta de voluntat per a continuar buscant.

La teva bona salut física d'avui et permetrà aguantar llargues caminades. Així doncs aprofita el teu temps lliure per a fer senderisme mentre escoltes un àudio-llibre.

Verge Logo

VERGE

(23 d'Agost - 22 de Setembre)

Et sobra afecte, i no sols voldràs fer feliç a la teva parella (si la tens) sinó a qualsevol persona amb la qual et creuis és el teu feliç caminar. El solter nota com les seves forces i les seves energies reneixen. Estàs convençut que més aviat que tard trobaràs algú.

És una bona ocasió per a buscar treball fora de la teva ciutat, i fins i tot del teu país si te'l planteges (llavors millora els teus idiomes).

Notaràs una gran millora si has sofert un esquinç o una lesió muscular però no facis coses que no estan recomanades pel teu doctor.

Balança Logo

BALANÇA

(23 de Setembre - 22 d'Octubre)

Pot ser que avui Balança estiguis de mal humor, irritable i també més inconstant que de costum, la qual cosa provocarà l'allunyament d'algunes persones estimades als qui no els agrada ser objecte de menyspreus.

En el professional i econòmic, la teva creixent claredat intel·lectual et permetrà obtenir tot quant estiguis necessitant. Augments de sou i préstecs seran algunes dels avantatges que maig et proporcionarà.

En la salut, et despertaràs bé físicament, però amb certa tendència a la melancolia. No obstant això, un sentiment que no aconsegueixes identificar t'està impedint ser optimista.

  

 

Escorpí Logo

ESCORPÍ

(23 d'Octubre - 22 de Novembre)

Sentiràs que les emocions s'amplifiquen i que combinada amb la força poderosa d'altres emplaçaments pot portar-te a un estat de crisi si no t'orientes a pacificar i escoltar amb fredor el que et diuen els teus éssers més estimats.

No hauries d'estar a la defensiva, avui és una jornada especial i pot ser que rebis una excel·lent notícia. El mateix podria tractar-se d'una novetat no tan bona que en el llarg termini et donarà bons resultats finals.

Vius una ratxa de benestar físic que haurà de ser acompanyat per un ànim psíquic estable i alegre.

Sagitari Logo

SAGITARI 

(23 de Novembre - 21 de Desembre)

La teva predicció en l'amor per a avui dimecres Sagitari, diu que tot es mourà de la manera esperada, sense obstacles ni contratemps previstos.

Respecte als diners, els Astres prediuen que la teva situació financera es consolidarà, pot ser que compris una cosa nova per a la llar, i també pot ser que preparis un llarg viatge.

Respecte a la teva salut, segurament passaràs bastant temps practicant esport i exercici físic. També és probable que descobreixis els beneficis de la pràctica de la meditació per a superar la distracció mental. No obstant això, podries veure't atrapat per algunes malalties estacionals.

Capricorn Logo

CAPRICORN 

(22 de Desembre - 20 de Gener)

Els somnis i ideals arriben al teu cor per a ser complerts i per a això hauràs d'esforçar-te i fer un pas endavant encara que et pertorbi o atemoreixi obrir el teu cor enfront del desconegut.

La presència del planeta Venus en la teva zona relativa a la vida laboral i l'ocupació és molt beneficiosa ja que et porta disposar d'una bona energia extra que et farà molta falta en aquests moments.

L'energia astral és favorable per a realitzar canvis estètics així com tractaments de bellesa.

Aquari Logo

AQUARI 

(21 de Gener - 19 de Febrer)

El teu horòscop d'avui en l'amor Aquari prediu que és probable que els teus assumptes familiars estiguin vivint un mal moment, ja que les influències estel·lars no són massa beneficioses.

Respecte a la professió i l'economia, les influències que normalment haurien enriquit tota la teva vida laboral, d'alguna manera no funcionaran avui. Per la qual cosa és probable que sentis un sentiment d'insatisfacció.

Referent a la teva salut avui Aquari, hi ha possibilitats que puguis aconseguir un estat de feblesa general o fins i tot trastorns nerviosos com a resultat de l'esgotament.

Peixos Logo

PEIXOS

(20 de Febrer - 20 de Març)

Cuidat amb els màrtirs, Peixos. Tu també tens la teva vida i no pots viure-la al servei d'una altra persona simplement perquè no vol sortir del seu fosc forat. En l'amor et sentiràs una cosa més estable. El teu bon humor causarà que t'animis a fer bromes que normalment no t'atreveixes.

Els teus companys, socis o superiors (si tens) se sorprendran, i la teva imatge social sortirà reforçada de manera positiva. És hora de planejar aquest gran viatge que et canviarà la vida!

L'instint sexual seguirà molt actiu i amb ganes de viure fins a dos i tres assalts en aquest dia.


Comentaris

envia el comentari