L'horòscop diari del 6 de maig

Ja pots llegir el teu horòscop per al dijous 6 de maig de 2021. La predicció completa sobre salut, diners i amor segons el teu signe del zodíac.

Àries Logo

ÀRIES

(21 de Març - 19 d'Abril)

Sabràs esprémer tots els teus privilegis i encants, i estaràs una mica més prop del cor que desitges conquestes. Defensa els bons costums, l'educació i modera les teves paraules. En el treball no has de preocupar-te massa.

Sabràs exposar el teu costat vulnerable, i demostrar-li a la gent que no ets perfecte, però que en ímpetu i en esforç ningú et pot guanyar.

La teva força no és la d'altres èpoques de la teva vida. D'aquesta manera, podries cansar-te més del compte en transportar mercaderies pesants, o en fer grans esforços, ja sigui en el teu treball o bé en el gimnàs.

Taure Logo

TAURE

(20 d'Abril - 20 de Maig)

Serà fàcil fer-te somriure, Taure. Vols gaudir del costat més bell de la vida, i encara que aquest dijous comenci una miqueta gris, aviat et contagiaràs del bon humor dels quals tens a la teva vora. La teva parella t'animarà a aixecar cap, no et deixarà enfonsar-te en el pou.

Hi haurà alguns malentesos en el treball; la resolució als mateixos no estarà per aquesta vegada a la teva mà, i en el cas que no sàpigues com actuar, aposta per un rol discret i silenciós.

No t'interessa opinar sobre els hàbits de benestar de les persones pròximes.

Bessons Logo

BESSONS

(21 de Maig - 20 de Juny)

Si estàs en parella convivint pot ser que un assumpte confús es presenti per a ser conversat o podria destapar-se un engany. Si no has estat fidel, rebràs les conseqüències del teu comportament.

Mercuri, el teu planeta regent, en el teu signe reforça les teves idees i t'ajuda a comunicar amb correcció el que desitges. L'ús de les paraules resultarà fàcil, tant en la comunicació escrita com oral. Si tens entrevistes, exàmens o oposicions estaràs brillant en la teva millor virtut.

La teva salut rep influxos astrals positius, encara que el teu ànim t'impulsarà a passar el dia en silenci.

Cranc Logo

CRANC

(21 de Juny - 22 de Juliol)

Sabràs que no necessites exposar la teva relació de parella en les xarxes socials cada dia, cada minut. Que per a gaudir dels sentiments més purs n'hi ha prou amb una simple abraçada, que no voldràs més al teu cònjuge perquè et regali coses cares o et convidi a un viatge.

Les relacions professionals seran una miqueta fàcils per a tu, ja que les mateixes seran bastant entusiastes i harmonioses amb els teus companys, els teus socis i els teus clients.

Desconfia de les medicines que es compren per Internet, sense necessitat de recepta mèdica. Els miracles no existeixen.

Lleó Logo

LLEÓ

(23 de Juliol- 22 d'Agost)

Es creua en el teu camí algú que t'atreu com si d'un imant es tractés. Notes com una força magnètica t'impulsa cap als seus llavis. Es tractarà d'algú amb poder i un atractiu peculiar. El lleoní que s'enfronti avui a reprendre velles habilitats s'adonarà que no estava tan oxidat com creia.

En el terreny laboral o professional no buscaràs els elogis o reconeixements externs sinó que seguiràs els teus pressentiments i treballaràs per a aconseguir el que desitges.

Sentiràs que necessites passar el màxim de temps possible a l'aire lliure, passejant per espais oberts.

Verge Logo

VERGE

(23 d'Agost - 22 de Setembre)

Estaràs una mica taciturn, t'agradarà conrear el teu jardí secret massa. Oblidaràs que l'ésser humà és social per naturalesa, i declinaràs molt bons plans per a sortir al carrer i divertir-te una mica.

Et trobaràs pedres en el teu treball. Els retards, contratemps i actituds similars estaran en l'ordre del dia. Hauràs de ser molt intel·ligent per a identificar als teus enemics, i així avançar-te als seus moviments.

La teva resistència física no serà elevada. Aposta per exercicis suaus si aniràs al gimnàs, i controla els teus reflexos, que et poden fallar en un moment crucial.

Balança Logo

BALANÇA

(23 de Setembre - 22 d'Octubre)

Pot ser que les vivències que hagis tingut fins ara t'ajudin a comprendre què hi ha darrere de la forma, per a veure la seva substància. És important que aprofundeixis en les teves relacions personals.

 En l'àmbit professional, gràcies al suport de Mart i Mercuri en el signe de Bessons, estaràs acompanyat d'una major seguretat, energia i determinació

Quant a la teva salut, per a conèixer i experimentar les emocions i l'ampli ventall d'emocions, no oblidis que l'estómac és l'òrgan que sent i pot obrir-se per a percebre els sentiments.

Escorpí Logo

ESCORPÍ

(23 d'Octubre - 22 de Novembre)

Si estàs en solitud, els ensomnis amb una persona que creïs està enamorat de tu poden no ser del tot fonamentades en la realitat, per contra, una decepció és probable, Escorpió.

Els astres t'aconsellen ser prudent. Si tens una suma de diners no et deixis portar per quimeres, escolta als qui poden aconsellar-te i després reflexiona en solitud.

Si ets qui cuina a casa, és important que verifiquis la data de venciment dels aliments.
 

Sagitari Logo

SAGITARI 

(23 de Novembre - 21 de Desembre)

En l'amor Sagitari, estaràs en lluita entre la teva part més dominant i la teva part més generosa i empàtica. D'una banda, voldràs imposar el teu criteri a la teva parella, però per un altre, les teves ganes de satisfer-la et faran recular.

Per a les teves finances, t'arribarà uns diners procedents des de lluny, això implica familiars que viuen a l'estranger o negocis que prosperen lluny de les fronteres on resideixes.

Respecte a la teva salut, en línies generals serà bona. No obstant això, és millor que continuïs posant l'accent en un programa diari d'exercici físic i bona alimentació.

Capricorn Logo

CAPRICORN 

(22 de Desembre - 20 de Gener)

No hi ha tresor més gran que saber-se estimat i tu honraràs aquesta sensació posant el millor de tu per fer d'aquest un dia perfecte per a tots els que prenguin contacte amb tu.

Avui pot ser que els teus assumptes no flueixin com ho desitges. Tot sembla obstruir-se i no hi ha manera de concretar cap detall important.

Les hores semblaran diluir-se en moviments sense sentit. Aspectes planetaris una mica difícils poden estar indicant oblits i distraccions. Vigila, Capricorn.

Aquari Logo

AQUARI 

(21 de Gener - 19 de Febrer)

En l'amor no et podria anar millor Aquari. Els Astres s'han proposat ajudar-te perquè aconsegueixis el que vols en aquest aspecte de la teva vida. Si estàs en parella, tot anirà com la seda, l'enteniment mutu i la connexió seran perfectes.

En referència a la teva economia, podràs dur a terme els plans que tenies previst respecte a una inversió en assumptes acadèmics. En l'àmbit professional, tens l'èxit davant teu, però sembles no adonar-te.

El teu cos et respon perfectament i la teva psique sembla estar més equilibrada que mai. Avui pots presumir davant tothom.

Peixos Logo

PEIXOS

(20 de Febrer - 20 de Març)

El teu amor es bolcarà sobretot en els teus fills però també hi haurà moments per al romanç amb la teva parella. El solter podria trobar a l'amor de la seva vida en alguna activitat creativa.

Els astres afavoriran als nadius de Peixos emprenedors i tibaran el dia de què tinguin treballs per compte d'altri o molt rutinaris, fent que aquests últims visquin un dia envoltats de sorolls i discussions.

Segueixen els malsons? Et despertes a mitjanit? No et sents a gust a casa? Necessites fer una prova d'energies negatives en la teva llar i, posteriorment, una neteja energètica amb sàlvia.


Comentaris

envia el comentari