YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

L'horòscop diari del 6 de març

Ja pots llegir el teu horòscop per al dissabte 6 de març de 2021. La predicció completa sobre salut, diners i amor segons el teu signe del zodíac.

Àries Logo

ÀRIES

(21 de Març - 19 d'Abril)

El teu sentit de l'humor és únic, i quan ho saps utilitzar es converteix en la teva millor arma de seducció. No obstant això, algunes de les teves bromes es poden tornar molt pesades, i la persona que estimes no li veurà gràcia.

En el treball veuràs com unes idees teves que semblaven haver despertat interès acaben en la galleda de les escombraries. Si es decideix prendre una direcció nova et tocarà afrontar la situació amb esportivitat.

Feix de la teva alimentació un exemple per a aquells que de veritat necessiten cuidar-se. Reflexiona sobre l'obesitat infantil, un problema cada vegada més freqüent.

Taure Logo

TAURE

(20 d'Abril - 20 de Maig)

Mai t'ha donat pudor parlar de la teva vida sentimental, ni de les teves històries personals. Per això, en converses amb amics o familiars, sorgirà el nom d'una exparella teva. En un altre moment de la teva vida t'hauria fet un tomb el cor, però avui dia notaràs que això és aigua passada.

Sorgiran de manera espontània oportunitats noves de negoci, en l'entorn més informal que t'haguessis pogut imaginar en un moment.

Aprendràs a acceptar el pas dels anys; és igual la teva edat. Comprèn que cada moment de la vida té la seva pròpia bellesa.

Bessons Logo

BESSONS

(21 de Maig - 20 de Juny)

El millor per a aquest dissabte serà manifestar el que desitges a l'altra persona, es tracti d'una cosa important o banal et serà més fàcil reconèixer-te en una relació si aconsegueixes manifestar-te amb llibertat absoluta. L'amor d'aquesta manera serà una delícia per a tu.

Els astres indiquen unes certes restriccions que et donaran a llarg termini grans beneficis. No obstant això, Bessons, durant algun temps serà convenient mesurar les teves despeses i estar atent al resum de la teva banca digital.

L'excés d'activitat intel·lectual pot ocasionar molta fatiga mental.

Cranc Logo

CRANC

(21 de Juny - 22 de Juliol)

Estàs disposat a dedicar part del teu temps a relacionar-te amb els membres de la teva família, a fer activitats amb la teva parella i a passar bones estones. Això sí, quan els tinguis enfronti oblida el telèfon mòbil, l'ordinador o qualsevol altra cosa que et distregui.

És necessari que et decideixis a fer alguna cosa que et trenqui la rutina professional, que et permeti airejar-te i veure nous horitzons. En aquest sentit, considera millorar els teus coneixements en idiomes.

L'esport suau serà bo per a tu, així com els exercicis mentals. Fa molt que no jugues als escacs?
 

Lleó Logo

LLEÓ

(23 de Juliol- 22 d'Agost)

T'assaltaran els dubtes en comprovar que la teva parella ja no t'atreu com antany. El solter sentirà com li observen des de la llunyania. Fa el primer pas i entaula una conversa informal amb aquesta persona, et sorprendràs.

Ets un inconformista, per molt bona que sigui la teva situació no pots evitar ser ambiciós. Portes en el teu ADN còsmic la constant creativitat i emprenedoria i això et fa únic.

Últimament tot el que et comptes a tu mateix són excuses per a autoconvèncer-te de no fer exercici. Deixa els pretextos a un costat i posa't en marxa una altra vegada.

Verge Logo

VERGE

(23 d'Agost - 22 de Setembre)

Un renovat aire de passió bufarà en la teva vida conjugal, ara que ha arribat el cap de setmana. Seràs Verge més ardent de l'habitual; t'esforces a fer vibrar a la teva parella, i faràs el que sigui a la teva mà per a sorprendre'l en els camins del plaer.

En el treball, hauràs d'evitar que et superin persones millor organitzades que tu, perquè hi ha molt de llop amb pell de xai.

L'estrès no sols afecta a la teva concentració, també al teu físic, i si no saps canalitzar-lo sentiràs els músculs tibants, dolor de coll o els braços cansats.

Balança Logo

BALANÇA

(23 de Setembre - 22 d'Octubre)

Avui és un dia perfecte per a gaudir de moments amb la família, la qual cosa millorarà la convivència en la llar dels nadius de Balança.

En el laboral, tindràs als Astres de la teva part a l'hora de posar en marxa alguns d'aquests canvis que volies dur a terme enguany en el treball.

En la salut, sentiràs una sensació constant de cansament, la qual cosa podria ser un senyal que alguna cosa no marxa bé amb la teva salut. Et convé no sobrecarregar-te, però no deixar de practicar exercici físic.

Escorpí Logo

ESCORPÍ

(23 d'Octubre - 22 de Novembre)

Tot, el bo i el dolent que has brindat avui tornarà amb èmfasi i sentiràs que el karma és fort aquest dissabte. Aquells nadius del signe de l'escorpí que es troben en solitud tindran l'ocasió de viure un amor fugaç que no oblidaran amb facilitat.

Urà portarà canvis transcendents per a aquells que estan dins d'una societat. Pot ser que descobreixis que la teva habilitat de manejar les teves respostes amb velocitat a l'hora de negociar és més important que mai.

Els astres mostren una tendència a sofrir retenció de líquids, per això la inflamació de les extremitats.

Sagitari Logo

SAGITARI 

(23 de Novembre - 21 de Desembre)

Els que estiguin en parella, notaran com ho unirà a la persona estimada un alt grau de companyonia que segellarà l'equació romàntica. Els solters iniciaran un romanç molt intens.

En el professional, els convindrà recórrer al consell desinteressat de pares o altres familiars directes. També sabran com convertir les seves obligacions laborals en activitats entretingudes.

Quant a la salut, avui als arquers els costarà aixecar-se del llit, no és que se sentin mal físicament, sinó que els seus cossos els demanen prolongar el temps abans d'afrontar els reptes diaris.

Capricorn Logo

CAPRICORN 

(22 de Desembre - 20 de Gener)

Aquest dissabte serà molt agradable i divertit per a la major part dels nadius del signe de Capricorn que es veuran afavorits per la influència astral.

Tens disponible energia astral que t'impulsa a crear una nova mirada sobre els teus assumptes professionals. Pots mostrar un aspecte més creatiu i alegre que atregui nous clients al teu negoci o servei.

És un moment fonamental per a la curació de malalties. Necessites confiar en la intel·ligència de les teves cèl·lules. No es tracta de fe sinó de física quàntica.

Aquari Logo

AQUARI 

(21 de Gener - 19 de Febrer)

Els Aquari confirmaran els bons auspicis que els ofereix el dia d'avui en el pla romàntic. Estaran, de fet, menys interessats en la seva llibertat i més inclinats per compartir amb el seu parella moments d'intimitat.

En el treball, els viatges per raons laborals seran freqüents i amb resultats encoratjadors. No obstant això, resultarà convenient evitar negociacions durant la primera part d'aquest mes de març.

En la salut, se sentirà bastant bé, de fet, fa temps que han començat a cuidar-se, i el seu cos físic li ho agraeix mostrant grans dosis d'energia.

Peixos Logo

PEIXOS

(20 de Febrer - 20 de Març)

Els astres prediuen que una nova amistat es tornarà com algú de la teva família. Avui seràs el signe més sociable del zodíac i et vindrà de gust passar bones estones amb els teus amics (sense la teva parella present).

T'interessarà molt una formació o negoci que has conegut a través de les persones que t'inspiren professionalment. Si tens un soci d'empresa, et sentiràs incòmode compartint la presa de decisions. Pensaràs a volar pel teu compte.

Les begudes amb gel o excessivament calents afectaran la salut de la teva gola, és millor que les evitis i cobreixis la zona amb un mocador.


Comentaris

envia el comentari