L'horòscop diari del 6 de novembre

Ja pots llegir el teu horòscop per al divendres 6 de novembre de 2020. La predicció completa sobre salut, diners i amor segons el teu signe del zodíac.

Àries Logo

ÀRIES

(21 de Març - 19 d'Abril)

Realitzaràs un alt exercici de prudència i privacitat: no permetràs a molta gent entrar en això que consideres la teva vida íntima. Et ve de gust ser invisible, actuar sense que ningú fixi els seus ulls en tu, però pots caure en l'excés i acabar abraçant la solitud.

Busques plans que et permetin trencar la teva rutina i desconnectar, potser unes merescudes vacances (amb la ment ja més posada en el pròxim 2021 que en el que queda d'any).

Sigues acurat si has de realitzar una mudança o traslladar mercaderies pesants; la zona de la teva esquena està molt sensible.


 

Taure Logo

TAURE

(20 d'Abril - 20 de Maig)

Estàs molt cansat de la monotonia i de la rutina, de dies en què sembla que res succeeix. Trauràs les teves millors armes per a acabar amb l'avorriment i agitaràs aquestes relacions personals que estan estancades, siguin amb la teva parella o amb els teus amics.

Tindràs una bona dosi de sort en la realització d'inversions financeres, així com en transaccions que impliquin els teus béns immobiliaris.

De cara al cap de setmana cerca uns bons hàbits per a anar complint dia a dia, metes fàcils que puguis aconseguir i que et donin ànims per a continuar cuidant-te.
 

Bessons Logo

BESSONS

(21 de Maig - 20 de Juny)

Si estaves pendent d'anar-te'n a viure en parella aquest cap de setmana pot ser que les coses es retardin per qüestions alienes a la teva relació, no t'enutgis i gaudeix dels teus últims dies de solteria.

Aprendre a ser constant serà un important desafiament. Pots estar segur d'aportar a la teva economia optimisme i seguretat i si el destí et juga una mala passada seguiràs cap endavant.

Bessons, procura cada matí sentir el que el teu cos té per a dir-te per mitjà de petites molèsties.

 

Cranc Logo

CRANC

(21 de Juny - 22 de Juliol)

La teva vida diària serà molt tonificada i dinàmica, i serà fàcil que els somriures t'envoltin, i per descomptat, que tu siguis el primer a lluir-ne un molt bonic.

Compte amb la teva situació professional: els astres vaticinen que seràs fortament temptat per una altra empresa, en la qual sembla que tot seran beneficis. No siguis molt confiat, potser estan intentant quedar-se amb els teus coneixements o els teus contactes i després no veuràs gens de diners.

Procura viure aquest divendres lliure de lligams i addiccions, i de pas, baixa aquest elevat nivell d'exigència que tens amb tu mateix.

 

Lleó Logo

LLEÓ

(23 de Juliol- 22 d'Agost)

Sorpresa! Un amic que viu lluny de la teva ciutat vindrà a veure't. I serà genial perquè avui necessitaràs xerrar i riure't amb un bon amic. El solter pot començar una conversa rara amb algú que ha conegut per internet.

Dia de sort per als lleonins periodistes, locutors de ràdio, presentadors, polítics, transportistes de persones i activistes. És molt probable que et triïn com a representant d'un col·lectiu al qual pertanyis.

Si tens la possibilitat, és un bon dia per a independitzar-te. És un gran pas però evolucionar és imprescindible. Els astres t'aportaran molta força i energia per a afrontar el dia.
 

Verge Logo

VERGE

(23 d'Agost - 22 de Setembre)

La teva parella i tu veureu el món amb diferents ulls. Ja saps que les històries d'amor varien segons el prisma des del qual s'observen, i el que per a tu pot ser un fet sense importància per a l'altra part es pot considerar una greu traïció.

Aquest divendres no és el millor dia per a fer canvis laborals, ni tan sols per a proposar-los: la gent al teu voltant està bastant agitada.

Vela, en mesura del possible, pel respecte del medi ambient. Deixa el teu vehicle aparcat, camino a tots llocs a peu, mouràs el teu cos i reduiràs la contaminació.


.

Balança Logo

BALANÇA

(23 de Setembre - 22 d'Octubre)

Els Balança rebran el meravellós suport de Venus, el seu planeta regent, que es trobarà en Balança, atorgant als seus nadius un enorme poder de magnetisme que els farà irresistibles.

Els que treballin per compte propi, rebran la inspiració suficient per a treure avantatge de tot el que els envolta en favor del seu negoci o empresa.

En la salut, els qui encara no s'hagin sotmès a una revisió mèdica completa en el que va de l'any, hauran de fer-lo al novembre, per a quedar-se tranquils. Serà important detectar qualsevol inconvenient a temps.


 

Escorpí Logo

ESCORPÍ

(23 d'Octubre - 22 de Novembre)

Avui els astres es posen del teu costat i porten energies molt benèfiques per a tot el que refereix a l'amor i els vincles afectiu dels nadius del teu signe.

No has de deixar-te portar a situacions d'angoixa ni preocupació per assumptes que no et toquen a tu especialment sinó que involucren a persones del teu cercle social.

El decaïment del teu ànim afecta el teu progrés més del que imagines. És molt important que sàpigues divertir-te, recrear la ment per mitjà de jocs i lectures són maneres essencials per al teu benestar.
 

Sagitari Logo

SAGITARI 

(23 de Novembre - 21 de Desembre)

Els arquers que estiguin en parella també es reactivaran. Recorda el començament de la vostra relació, experimenta el teu amor una vegada més, i recupera aquests motius pels quals has triat precisament a aquesta persona perquè estigui en la teva vida.

En el laboral, has de prestar especial atenció a com et desemboliques i quines opcions tens de millorar, d'aquesta manera també les teves opcions financeres augmentaran més.

En la teva salut, amb Mart en trígon del signe zodiacal Àries, sentiràs que també cal divertir-se, relaxar-se, fer esport i renovar la teva càrrega d'energia.
 

Capricorn Logo

CAPRICORN 

(22 de Desembre - 20 de Gener)

Serà un dia en què l'energia sigui d'una intensitat avassalladora. Les converses que mantinguis durant aquest divendres poden deixar al descobert enutjos i rancors de llarga data.

Si ets d'aquells nadius que treballen en negocis amb parents o la parella hauràs de prestar especial atenció a les teves accions i paraules si desitges evitar conflictes que portin a la ruptura de societats.

Si sents alguna malaltia o malestar, cuida't, no et deixis per a l'últim dia. Si no et cuides tu, ningú ho farà.

 

Aquari Logo

AQUARI 

(21 de Gener - 19 de Febrer)

El teu horòscop avui en l'amor Aquari, revela que tindràs una relació interessant amb una persona del mateix signe que tu. Immediatament us recolzareu en el vostre desenvolupament personal, físic i intel·lectual.

En el treball, sembla que avui alguna cosa ha de ser resolt, de tu depèn poder resoldre fàcilment una situació professional, arribar a un acord, tancar un bon negoci i també gastar diners d'una manera bastant útil per a obtenir beneficis i satisfaccions.

Rebràs millors intuïcions positives, major sentit de serenitat interior i major equilibri entre ment, cos i esperit.


 

Peixos Logo

PEIXOS

(20 de Febrer - 20 de Març)

El peix aparellat voldrà fugir de la monotonia i després de parlar amb la seva parella se sorprendrà perquè també aquesta té ganes de tenir experiències noves en el dormitori.

Els teus forts i encertats instints et portaran a arriscar-te en alguna inversió o projecte, i sàrria tot un èxit. L'estaves evitant però, ha arribat el moment de renovar el teu mòbil o tauleta.

Adquirir una polsera d'activitat t'ajudaria a portar el registre dels teus exercicis i t'avisaria quan fa massa temps que no mous el cos. És un complement interessant i pot ser-te molt útil.


Comentaris

envia el comentari