L'horòscop diari del 6 de setembre de 2020

Ja pots llegir el teu horòscop per al diumenge 6 de setembre de 2020. La predicció completa sobre salut, diners i amor segons el teu signe del zodíac

Àries Logo

ÀRIES

(21 de Març - 19 d'Abril)

Viuràs un bon diumenge de setembre en assumptes relacionats amb la teva ànima i el teu cor. Poques coses alteraran el teu benestar, i fins i tot pot ser que facis progressos en el teu incipient idil·li.

A la feina, pot ser que hi hagi petits frecs amb persones que estan per sobre de la teva posició; els caps no seran els teus millors amics precisament. Els préstecs de diners poden obrir bretxes molt profundes dins de les relacions amistoses o familiars.

Les últimes molèsties estomacals que has tingut es deuen a la intolerància cap a algun aliment. Parla amb el teu metge perquè t'aconselli com cal.

Taure Logo

TAURE

(20 d'Abril - 20 de Maig)

Et sents realment volgut per la teva parella, i per això li trauràs el millor dels sucs a aquest diumenge de setembre. Aclariràs alguns dubtes que ronden pel teu cap, i tenyiràs de color qualsevol situació que sembli gris.

Evita caure en les temptacions de consumistes, sobretot, si et poses a fer un volt pels aparadors virtuals. Les compres amb el mòbil són francament llamineres.

No estaria de més que cuidessis una mica la teva imatge, perquè la teva estima interna surti reforçada. Amb pocs esforços aconseguiràs veure't amb més bellesa, sense necessitat de passar pel quiròfan.

Bessons Logo

BESSONS

(21 de Maig - 20 de Juny)

Hi ha algunes persones en el teu entorn que no són del tot les teves amigues i no obstant això, tu persisteixes a ignorar el senyal d'alarma que et brinda la teva intuïció. Mercuri acabava d'entrar al signe d'aire, Lliura predisposa els bessons a dialogar amb franquesa i harmonia dins de l'àmbit del romanç i la parella.

La tendència a gastar diners s'observa en el panorama celestial com un problema que tindrà conseqüències més dures en el futur.

Per a aquest primer diumenge del mes no et faltarà l'energia i les ganes de viure.

Cranc Logo

CRANC

(21 de Juny - 22 de Juliol)

Poses el millor de tu per trencar amb la quotidianitat i la rutina; aquest diumenge ets un Càncer d'allò més aventurer, vols que et passin coses especials, i no pararàs fins a aconseguir-ho.

Tindràs bones notícies sobre la situació laboral d'algunes persones que t'importen molt; han passat un moment complicat, però a la fi aconsegueixen veure la llum. I en part és perquè tu els has donat un cop de mà de manera desinteressada.

Estàs de descans a la feina? Llavors val més que empris part del teu temps d'aquest diumenge en el teu propi benestar.

Lleó Logo

LLEÓ

(23 de Juliol - 23 d'Agost)

Desitjaràs tenir un diumenge ple de plans romàntics amb el teu cònjuge. Però no posarà de la seva part, així que tu mateix hauràs de planificar el dia. El solter té la possibilitat de reconciliar-se amb la seva exparella.

Un amic t'oferirà un viatge que té contractat a meitat de preu, ja que ell no podrà anar. T'enamoraràs d'un moble que veuràs abandonat al carrer, voldràs restaurar-lo i donar-li un bon ús.

L'energia astral de Mart et donarà la força necessària per dur a terme avui tots els teus plans. Per això, el teu estat físic també serà excel·lent.

Verge Logo

VERGE

(24 d'Agost - 22 de Setembre)

Segueixes en la mateixa espiral amorosa en la qual et trobaves en dies venidors: sense dubte, la felicitat predomina a la tristesa o la decepció. Aprens a assaborir les victòries rutinàries.

El dia és molt bo per a les reunions professionals, siguin en un àmbit formal o en reunions amb companys, entre vins i rialles. Compartireu experiències i punts de vista molt interessants i es propiciarà l'establiment de curioses aliances professionals.

Es propicia la sanació de malalties a través dels remeis tradicionals. Abans d'anar al llit, procura dur a terme una bona caminada.

Balança Logo

BALANÇA

(23 de Setembre - 22 d'Octubre)

Avui Balança, els Astres prediuen que els sentiments conduiran a una cosa molt positiva. La passió estarà al cim, especialment per a les parelles que han viscut un moment complicat.

El professional i econòmic encara no serà satisfactori, però això no vol dir que no tindràs èxit. De vegades també és bo preguntar-se si el que s'està fent és realment el que vols fer.

En la salut, hi haurà una recuperació psicològica i física decididament interessant per a tots els nascuts sota el signe de Balança. Serà el començament d'una nova etapa.

Escorpí Logo

ESCORPÍ

(23 d'Octubre - 21 de Novembre)

És possible que hagis de participar d'una situació o trobada amb familiars o coneguts on pateixis crítiques o tractes fora de lloc. Els teus amors són el teu assumpte i ningú hauria d'entrar en la teva vida privada.

No pots permetre't dispersar la teva energia Escorpí. Avui els astres et demanen que baixis la velocitat. No és positiu per a tu estar sempre amb l'atenció en temes professionals.

Algunes persones del teu entorn familiar solen ser d'energies pesades i conflictives. Allibera't d'aquestes energies malicioses avui mateix. Et sentiràs com nou.

Sagitari Logo

SAGITARI

(22 de Novembre - 21 de Desembre)

Els solters veuran com els nous coneguts podrien estar a la volta de la cantonada. Alguns poden fins i tot decidir resoldre alguna situació no resolta amb l'exparella.

Avui també serà un dia important en l'àmbit laboral on hi haurà força, energia i una bona dosi d'optimisme. De fet, és possible que alguns nascuts sota el signe de sagitari vulguin canviar algunes coses en aquesta àrea de la seva vida.

En la teva salut, podràs solucionar aquestes molèsties psicofísiques. Els problemes relacionats amb l'ansietat o el nerviosisme general es poden contrarestar fàcilment.

Capricorn Logo

CAPRICORN

(22 de Desembre - 19 de Gener)

Necessites per expressar el teu afecte. Potser sents mandra per sortir de passeig però estaràs disposat a compartir moments de convivència en la senzillesa de la llar amb el teu amor. Si estàs solter és possible que et costi sortir amb amics, tindràs més desitjos de rebre'ls a casa teva.

Et sentiràs a gust contemplant el que tens i planificant la manera de millorar la comoditat de la llar.

Gaudiràs d'un moment gurmet en el qual els plaers del paladar seran molt joiosos. La temptació pot ser més forta que la teva voluntat com a Capricorn.

Aquari Logo

AQUARI

(20 de Gener - 19 de Febrer)

Els Astres revelen que podria haver noves i interessants trobades per als solters d'Aquari. Succeirà una cosa que no esperaves i que canviarà les teves teories sobre l'amor de forma radical.

En l'àmbit professional i econòmic hauran de prestar especial atenció a les qüestions financeres. Malgrat això, les inversions no s'han d'excloure. No hem de deixar de banda les noves experiències professionals.

En la salut, hi haurà una recuperació, però no serà tan simple, ja que probablement trobaràs algunes dificultats. Per aquest motiu, serà fonamental posar en pràctica l'originalitat i la creativitat.

Peixos Logo

PEIXOS

(20 de Febrer - 20 de Març)

Amb la parella regnarà la bona comunicació, les rialles i les mirades còmplices. El solter necessitarà un temps per cosir les ferides del seu cor. Si tens fills necessitaran la teva ajuda amb els materials escolars.

Miraràs el teu armari i notaràs que et falta roba d'entretemps. A més, les botigues de roba ja han tret la seva col·lecció de nova temporada. Compte amb les compres en línia, podries gastar de més.

Prendre suplements de vitamines perquè si no té sentit, i menys sense consultar amb un professional de la salut. Si creus que estàs una mica fluix demana cita al teu metge.


Comentaris

envia el comentari