L'horòscop diari del 7 d'abril de 2020

Àries Logo

ÀRIES

(21 de Març - 19 d'Abril)

Aquest 7 d'abril seràs un bon detectiu: seràs capaç de descobrir a un llop amb pell de xai que només t'intoxica amb rumors deliberadament falsos i nocius. Les seves males arts quedaran al descobert i llavors podràs donar-li un bitllet de només anada perquè surti del teu univers.

La versatilitat que tens és només una mostra de tota la teva intel·ligència emocional. En aquest dimarts demostraràs la maduresa que posseeixes per a acceptar qualsevol circumstància que se't posi per davant en la teva feina . Amb pocs esforços sabràs adaptar-te a aquesta.

La teva pell està en un moment delicat; molts nadius d'Àries podrien tenir irritacions, o fins i tot problemes d'acne. Si els últims tractaments que has utilitzat per a cuidar la teva dermis no han donat resultat, demana noves opinions i prova altres remeis.

Taure Logo

TAURE

(20 d'Abril - 20 de Maig)

Et sorprendràs a tu mateix per les teves inquietuds amoroses. Per a tu, el primordial serà gestionar amb eficàcia qualsevol situació de crisi en matèria afectiva, sigui amb la teva parella, els teus fills o els teus pares. Veuràs solució a qualsevol front obert amb total naturalitat. 

Vés amb compte amb el teu peculiar sentit de l'humor a la feina, tant amb els teus clients com amb els teus companys, i sobretot, els teus caps. Ja saps que hi ha acudits es poden malinterpretar, i el mateix et demanen una justificació o una disculpa per ofendre a algú, encara que hagi estat sense voler.

Les activitats d'oci i d'activitat física, seran molt reparadores, i t'ajudaran a posar en equilibri el teu cos i la teva ment. Alguns Taure es preocuparan per la seva memòria, en els últims dies han tingut diverses distraccions.

Bessons Logo

BESSONS

(21 de Maig - 20 de Juny)

Avui estaràs ansiós per compartir el millor amb aquesta persona que es va ensenyorir del teu cor i en qui no pots deixar de pensar a cada minut. Bessons, no hauràs de fer massa esforç per a fer-te entendre, tindràs la bona notícia que aquesta persona especial està en sintonia amb els teus desitjos .

Els astres s'inclinen a favor teu en tot el relacionat amb negocis, especialment si treballes en l'àrea de l'estètica, podries tenir molt bons guanys en aquest dimarts. Un al·luvió de clients serà atret cap als teus productes, no et distreguis amb els problemes, per contra és important que t'enfoquis en l'èxit que sembla estar arribant a la teva vida.

Els nadius de Bessons estan sent il·luminats per a brillar en tot el que es proposin i per això podrien veure's estimulats a realitzar massa activitats. No oblidis la importància d'un descans apropiat per a mantenir la teva salut.

Cranc Logo

CRANC

(21 de Juny - 22 de Juliol)

El trànsit planetari et permetrà aquest dimarts ser una persona més sociable i receptiva als estímuls externs. Abaixaràs la guàrdia, perquè ets conscient que resguardat en la teva cuirassa et perds grans moments del dia a dia.

Obre la teva ment en les teves relacions professionals. La teva ment és àgil i també molt creativa i durant aquest 7 de març aconseguiràs superar obstacles i veure noves possibilitats on uns altres només volen veure drames i riscos. Els teus contactes actuals et donaran un cop de mà.

Aconseguiràs que variïn la seva intensitat determinats dolors d'esquena i coll que pateixes de tant en tant. Els mateixos estan molt relacionats amb la forma que tens de caminar, i sobretot, amb el calçat que portes diàriament.

  

 

Lleó Logo

LLEÓ

(23 de Juliol- 22 d'Agost)

Cuidat, és dia d’influència d’Urà en l'àmbit amorós. És probable que sentis un irrefrenable desig de trencar la teva relació de parella o ser-li infidel amb una altra persona casada, separada o vídua quan puguis.

Mercuri i Plutó tenen un aspecte harmònic en la teva zona de treball i inversió. Aquests astres et conferiran la capacitat d'arribar al fons de les coses o problemes de manera tranquil·la però realista i sense embuts. La qual cosa és molt beneficiosa, si tenies pendent aclarir conflictes en la teva pròpia empresa o descobrir-ho tot sobre una inversió que tens al cap realitzar.

Demà, de matinada és lluna plena. Recorda posar les teves cartes de Tarot i cristalls prop d'una finestra on els arribi bé la llum perquè es purifiquin i carreguin d'energia.

Verge Logo

VERGE

(23 d'Agost - 22 de Setembre)

No voldràs viure una baralla amorosa aquest dimarts, veritat? Sigui amb les teves amistats, el teu cònjuge o amb familiars, un assumpte delicat provocarà un ampli debat. Els astres et recomanen comptar fins a deu abans de parlar, perquè podries ferir al proïsme de manera gratuïta. Amb la teva prudència aconseguiràs evitar problemes futurs.

Els astres et conviden a mitjançar en un negoci que hi ha al teu al voltant; els socis no acaben de posar-se d'acord, però tu sabràs com fer que totes les parts cedeixin, pel bé comú. Això és una cosa molt noble, però també útil, perquè en el futur podràs reclamar algun favor sobre aquest tema.

Tenir una forta personalitat pot fer mal al teu organisme, en concret, a la teva pressió arterial, i en menor mesura, al teu fetge. Així que cerca durant aquest dimarts bones raons per a riure, i ignora aquelles que et fan enfadar.

Balança Logo

BALANÇA

(23 de Setembre - 22 d'Octubre)

Avui, Balança és probable que el teu empipament, o frustració surtin a la llum. Si estaves carregat amb aquests sentiments sense expressar-los, ha arribat el moment d'afrontar-los. Aquells nadius del signe que estiguin en parella, hauran de tenir molta cura en com expressar tota la seva ràbia acumulada, els seus retrets i la seva sensació d'impotència. Si et limites a acusar l'altra persona, no arribaràs molt lluny.

La predicció econòmica per a avui, parla de possibles problemes esdevenidors per als quals hauràs d'estar preparat. En aquest sentit, et convé anar estalviant prou per a fer front a qualsevol imprevist.

En la salut, has d'esperar bones notícies, perquè et sentiràs bastant bé. A pesar, que encara arrossegues una mica d'esgotament físic, comptaràs amb més forces avui.

Escorpí Logo

ESCORPÍ

(23 d'Octubre - 22 de Novembre)

És probable que tinguis una proposta deshonesta, d’una persona casada o compromesa podria insinuar-te el seu desig per tu i hauràs de mantenir-te en el teu lloc per a evitar problemes, Ets irresistible i ho saps. A qui no li agradaria viure escenes d'una història d'amor amb tu, Escorpí.

Estàs millorant el valor el teu treball amb l'esforç de cada dia, buscant créixer i intentant posar la millor obstinació,  Tot això serà recompensat amb un increment de clientela o amb un ascens a un lloc millor.

Durant aquesta època de l'any, el cos acostuma a bregar amb algunes malalties estacionals, per això necessites estar ben hidratat, descansar suficient, alimentar-te amb pro-biòtics que mantinguin la salut dels teus intestins i realitzar exercici físic per a mantenir les teves hormones en el nivell desitjat.

Sagitari Logo

SAGITARI 

(23 de Novembre - 21 de Desembre)

Tot indica Sagitari que l'amor està de retorn en la teva vida. No podràs resistir-te a ell, i això serà així en tots els aspectes, tant familiars com de parella, com amb el teu cercle d'amics.

En el terreny professional, saps que la teva experiència té un gran valor. De fet, molts col·legues consulten el teu parer abans de prendre qualsevol decisió. Aviat t'arribarà el reconeixement que mereixes.

Quant a la teva salut Sagitari, hauries de parar esment a un possible problema limfàtic. Això podria prevenir-se practicant exercicis cardiovasculars que posin en moviment aquest sistema en el teu cos.

Capricorn Logo

CAPRICORN 

(22 de Desembre - 20 de Gener)

Els nadius del signe de la cabra podrien haver d'Afrontar algunes petites picabaralles domèstiques per motius que no són de fàcil solució. És probable que els teus éssers estimats no puguin comprendre amb facilitat la preponderància de les teves responsabilitats socials i hagis de mantenir una conversa en un ambient en el qual regni la calma per a contenir les seves necessitats emocionals.

Els nadius del signe de Capricorn estan vivint l'arribada de Saturn a Aquari que atreu una sensació de restricció molt molesta. Alguns dels nadius del teu signe hauran de signar contractes o prendre compromisos materials que es projecten difícils en el futur.

Les combinacions astrològiques del dia d'avui mostren una jornada excel·lent per a realitzar tractaments de bellesa casolans. És bon dia per a aplicar màscares facials, realitzar neteja de cutis i realitzar massatges per a eliminar greixos localitzats.

Aquari Logo

AQUARI 

(21 de Gener - 19 de Febrer)

Sembla que avui Aquari, si en el passat, amb la quadratura de Venus, la vostra història d'amor va entrar en una fase de crisi molt important, no pot fer-se molt de moment per a trobar una bona harmonia. Fins i tot pot ser que les coses vagin a pitjor.

Sembla que tens un sentit de llibertat, que et permet gaudir d'una major harmonia en el lloc de treball, amb els col·legues de professió i també els clients. També tindràs sort en les inversions immobiliàries i financeres.

A nivell físic et trobaràs bastant bé, encara que les energies de Mart podrien tornar-te inquiet i irascible. També avui les influències planetàries et permeten superar cada obstacle amb senzillesa i sense fer massa esforços.

Peixos Logo

PEIXOS

(20 de Febrer - 20 de Març)

En arribar la nit les energies planetàries podrien influir en el teu caràcter i que siguis bastant explosiu. Li llançaràs a la teva parella retrets sobre comportaments passats que no et van agradar i fins i tot et van fer mal. 

Alguns secrets sortiran a la llum i no et farà gràcia els favoritismes dels quals t'has assabentat en el teu treball. No tindràs cap filtre en el treball i diràs el que penses de manera crua a aquests companys que han tingut avantatges sobre uns altres (incloent-hi a tu).

Els astres t'avisen que has de tenir molta cura si conduiràs un vehicle, utilitzar maquinària mecànica o aparells elèctrics d'alta tensió, perquè existeix risc d'accident greu. Estaràs en un estat d'impaciència i nerviosisme, i voler anar amb pressa podria ser fatal.


Comentaris

envia el comentari