L'horòscop diari del 7 de desembre

Ja pots llegir el teu horòscop per al dijous 7 de desembre de 2020. La predicció completa sobre salut, diners i amor segons el teu signe del zodíac.

Àries Logo

ÀRIES

(21 de Març - 19 d'Abril)

Potser el cicle del teu amor ja s'ha acabat i la vida t'està convidant a començar un nou episodi, en el qual succeeixin coses tant o més interessants a les quals has experimentat fins ara.

Els idiomes obren moltes portes en aquest dilluns de desembre. Conrea el teu do de llengües per a signar importants contractes, o per a intervenir en les negociacions de gent influent.

Escolta el teu cos i aprèn a no excedir els teus límits; el dilluns serà una miqueta pesat per a aquells que hagin menjat i begut per sobre de les seves necessitats durant aquest cap de setmana.

Taure Logo

TAURE

(20 d'Abril - 20 de Maig)

La teva vida matrimonial es torna un camp de guerra: la teva parella té ganes de brega i no pertocarà de la teva casa en el qual puguis amagar-te. Sabrà trobar-te per a tenir un enfrontament cos a cos (o almenys, una intensa discussió cara a cara).

Ets un treballador bastant desconfiat en aquesta jornada; et costa veure amb bons ulls fins als teus millors amics quan es tracta de temes professionals o de diners.

El teu metge t'informarà que les teves últimes anàlisis estan bé, o que la malaltia contra la qual lluites està desapareixent.

 

Bessons Logo

BESSONS

(21 de Maig - 20 de Juny)

Els nadius que estan dins d'una relació que ve sofrint problemes i diferències poden prendre els influxos astrals per a beneficiar-se en la trobada, una mirada tendra, l'abraçada sentida amb el cor i el silenci poden moltes vegades reparar assumptes que t'han portat a sofrir i provocar sofriment.

Si ets d'aquells nadius que brinden serveis artístics o et desenvolupes en l'àrea de l'estètica personal veuràs amb alegria augmentar la teva clientela i amb ella els teus ingressos.

L'energia astral et dota de vigor i bona salut. Bessons el cel et beneficiarà.

Cranc Logo

CRANC

(21 de Juny - 22 de Juliol)

Els solters podran considerar-se les estrelles de la jornada. L'atmosfera romàntica està plena de promeses (i sorpreses), i es garanteix la successió de moments agradables, jocs sensuals i mirades plenes de passió.

Algú del teu passat pot fer-te passar una mala estona en el camp professional; una persona que revelarà un secret que preferies mantenir ocult, o que et recordarà la vegada que vas cometre un error important.

En mirar-te al mirall penses en quantes coses canviaries del teu cos; no et sents bé, en part, per culpa de les xarxes socials i els mitjans de comunicació.

Lleó Logo

LLEÓ

(23 de Juliol- 22 d'Agost)

Basta Lleó, que algú hagi estat el teu amic tants anys no significa que hagis de seguir al seu costat si ja no et fa bé. El solter se sentirà atret per persones amb un caràcter psíquic o místic.

En el treball si se't presenta l'oportunitat de trepitjar algun company per a quedar el teu per damunt, el faràs. La teva imaginació per a resoldre problemes o plantejar noves idees semblarà que està desconnectada.

El clima astral t'influenciarà per a gaudir dormint. T'aixecaràs tard i fins i tot tiraràs una migdiada, i què bé descansaràs! I, no, això no et provocarà insomni aquesta nit.

Verge Logo

VERGE

(23 d'Agost - 22 de Setembre)

Hauràs d'optar per un paper discret dins de la teva relació de parella; la teva mitja taronja avui camina una mica enfadada amb el món, i pot ser especialment feridor amb tu si dónes una contestació que no li agradi (o si en la teva relació amorosa hi ha ja esquerdes importants).

Es perceben bones oportunitats de prosperitat i riquesa (o si ho prefereixes, anomena-ho alleujament). Et donaran bons consells per a aconseguir un més que decent equilibri pressupostari, fes cas a aquells que tenen saviesa.

Et resulta més fàcil de l'habitual trobar la idònia combinació entre activitat física i alimentació.

 

Balança Logo

BALANÇA

(23 de Setembre - 22 d'Octubre)

Els nadius del signe que estiguin solters tindran l'oportunitat de conèixer persones molt diferents entre si, les que els captivaran per diferents raons i és probable que sorgeixi un ‘affaire’ amb alguna d'elles.

En el terreny professional, els problemes de treball i els negocis hauran de ser atesos abans que acabi el dia.

Quant a la salut, els nadius que fumin o beguin en excés, no hauran de seguir amb aquests hàbits, és moment de desintoxicar-se i començar una vida més sana de la que fins ara han fet.
 

Escorpí Logo

ESCORPÍ

(23 d'Octubre - 22 de Novembre)

La Lluna en Verge t'ajudarà a netejar algunes zones del teu cor per a alleugerir el pes del passat. Qui t'estima, t'ajudarà a superar els teus conflictes interns i comprendrà les fallades en la teva expressió.

La setmana comença amb molta energia astral favorable en el que refereix a l'economia, Escorpí. Podràs assumir alguns costos de les teves accions amb coratge i d'això sorgiran noves oportunitats.

Arriben a la teva vida importants novetats sobre mètodes perquè actuïs en relació amb les cures del teu cos.

Sagitari Logo

SAGITARI 

(23 de Novembre - 21 de Desembre)

El planeta de l'afecte i la bellesa transitant per Sagitari portarà alegria i diversió, inclinant-los a una vida social més activa i relaxada ajudant al fet que l'estat d'ànim sigui més plaent.

En el laboral demostraràs embranzida i combativitat per a fer les teves tasques, les que seran realitzades de manera ràpida vencent les dificultats fàcilment.

En la salut, Mart orbitant des d'un angle afí, exercirà una excel·lent influència sobre la salut i l'activitat. Et sentiràs en plena forma, experimentaràs la necessitat d'exterioritzar energies i seràs incapaç de romandre inactiu.
 

Capricorn Logo

CAPRICORN 

(22 de Desembre - 20 de Gener)

Si ets d'aquells que es troben solters has d'aprendre a valorar el passat sense creure i avançar a un nou capítol de la teva vida romàntica.

Aquells nadius que hagin de fer una ponència o rendir exàmens tindran una magnífica col·laboració astral gràcies a Mercuri que des de Sagitari brinda l'augment de la intel·ligència i la capacitat d'expressió.

La influència astral mostra per l'acció de Mart en Àries possibles inflamacions en ulls i rostre.

 

Aquari Logo

AQUARI 

(21 de Gener - 19 de Febrer)

La teva predicció d'avui augura un moment molt agradable a casa. Alguna de les celebracions familiars es realitzarà en la vostra llar i malgrat les circumstàncies, fareu el possible perquè siguin inoblidables.

En el treball i l'economia, és probable que els ingressos del teu negoci es vegin augmentats considerablement, tancant l'any amb un bon superàvit.

En la salut, la majoria dels problemes que sorgiran arribaran de manera indirecta, sobretot per assumptes socials o altres circumstàncies provocades per tercers i que poden ser d'allò més variat.

Peixos Logo

PEIXOS

(20 de Febrer - 20 de Març)

Les teves relacions amoroses seran molt excitants, sigui en els romanços o matrimoni. Bona sort en l'amor per als solters. La fecunditat estarà en nivells alts, aprofita si tens al cap tenir un fill.

En el treball, la teva capacitat de concentració, dedicació i raonament pot portar-te a grans descobriments. Comença una bona època per als estudis que es facin per interès personal. Urà et portarà guanys econòmics inesperats en les teves inversions.

Posseiràs una tremenda energia que has de saber canalitzar, sinó podries tenir arrencades temperamentals violentes. També gaudiràs de molt coratge i força per a encarar qualsevol perill.


Comentaris

envia el comentari