L'horòscop diari del 7 de febrer

Ja pots llegir el teu horòscop per al diumenge 7 de febrer de 2021. La predicció completa sobre salut, diners i amor segons el teu signe del zodíac.

Àries Logo

ÀRIES

(21 de Març - 19 d'Abril)

Tindràs una mica més de tolerància (i de paciència també) en assumptes d'amor. Hi haurà algun moment que t'enfadaràs amb la teva parella, però se't passarà ràpid el disgust si jugues bé les teves cartes.

Tindràs enginyoses propostes difícils de portar a la pràctica atès que és diumenge, així que hauràs de prendre nota sobre els teus pensaments perquè no caiguin en l'oblit.

Hauràs de treballar la teva dependència a les xarxes socials; estàs més pendents d'exposar la teva vida a través de les mateixes que de gaudir de la família o els amics.

Taure Logo

TAURE

(20 d'Abril - 20 de Maig)

Quin aspecte del teu amor desitjaries millorar, què és el que falla? Et fas moltes preguntes de difícil resposta. Compte les teves pors i inquietuds a la teva parella, igual ella et dóna la clau.

El treball no deixarà de ser present en la teva vida, fins i tot si esperaves que aquest diumenge fos un dia de descans i relaxació. És molt probable que rebis una informació sensible que et faci enfadar.

No t'oblidis que la recepta del benestar té ingredients com la bona alimentació, el correcte descans, l'exercici físic, la llum del sol, la connexió amb la naturalesa, entre altres.

Bessons Logo

BESSONS

(21 de Maig - 20 de Juny)

Estàs satisfet de grans idees que volguessis compartir amb els teus éssers més pròxims. Potser la teva parella no està disposada a escoltar-te amb l'admiració que necessites o sents que les seves maneres d'entendre les teves visions de futur són poc pràctiques.

Està a punt d'arribar una notificació inquietant respecte d'un assumpte de diners que està preocupant-te des de fa dies. Però no baixis els braços ara, tot trobarà solució.

Surt a estirar el cos i sent la brisa en el rostre. Milloraràs el teu estat d'ànim i renovaràs la teva energia.

Cranc Logo

CRANC

(21 de Juny - 22 de Juliol)

Sortiran a la palestra alguns draps bruts (bastant recents) relacionats amb els assumptes del cor, i és possible que tinguis algun mal de cap sobre aquest tema. En els solters hi ha un cert aire d'orgull.

Podràs estalviar una mica de diners si realitzes les compres més bàsiques de la teva casa sense sortir de casa, buscant per Internet en diferents supermercats aquells productes que et fan falta i analitzant quin és el més barat.

És un bon dia per començar nous tractaments de salut. Si el teu doctor t'ha canviat la medicació, tingues clar que serà més efectiva.

Lleó Logo

LLEÓ

(23 de Juliol- 22 d'Agost)

Cupid estarà voletejant sobre el teu cap i llançarà una fletxa allà on menys t'ho esperis per a viure un autèntic enamorament a primera vista. T'involucraràs al 100% en els problemes del teu familiars més majors.

La teva opinió és molt respectat en el teu treball i comptaran amb ella per a planificar un nou projecte. Això t'aportarà uns certs beneficis, com una jornada laboral més flexible. Navegaràs per les botigues en línia a la recerca del regal de Sant Valentí perfecte.

Sentiràs com se t'infla el pit d'orgull quan els teus afins et felicitin pels teus visibles bons resultats físics.

Verge Logo

VERGE

(23 d'Agost - 22 de Setembre)

El nadiu de Verge tanca la setmana perdent aquesta bena que t'ha tingut cec en assumptes d'amor. A poc a poc apreciaràs en la persona que estimes una col·lecció de defectes que et crispen, o actituds que directament et semblen ofensives.

Un company de professió et demanarà que li tiris una mà. Pots ajudar-lo o no; l'única cosa que no has de fer és donar-li consells o jutjar-li. Sé més obedient amb el teu metge.

Moltes vegades passes per la consulta per a queixar-te en veu alta de les teves malalties o malalties, però després no compleixes amb el tractament que et recepta.

Balança Logo

BALANÇA

(23 de Setembre - 22 d'Octubre)

En l'amor avui Balança hauràs de ser molt cautelós, tot allò que pensaves que era segur, podria ensorrar-se. Pot ser que necessitis replantejar-te la relació o la teva manera de veure les coses en la relació.

Pel que fa a les teves finances, no et vindria malament estalviar una mica de diners per resoldre els deutes o préstecs que tinguis pendent, abans de continuar gastant en altres coses.

Respecte a la teva salut, una posada a punt podria beneficiar-te. Estaria bé, que a més de fer-te una revisió mèdica consultis amb un especialista en medicina natural.

Escorpí Logo

ESCORPÍ

(23 d'Octubre - 22 de Novembre)

És un dia magnífic per als assumptes de l'amor. Els nadius de la segona i tercera desena de dies gaudiran dels efluvis lunars que continuen portant emoció i alegria a la vida sentimental d'Escorpí.

Els negocis que tens entre mans sortiran de meravelles i et trobaràs cada dia més prop dels teus objectius. Si necessites temps per a elaborar estratègies i planificar intenta prendre la tarda per a estar en silenci en el teu estudi o oficina.

És un dia excel·lent per ocupar-se de la salut emocional i psicològica. Si estàs interessat a sanar un assumpte en particular, estàs beneït pels astres.

Sagitari Logo

SAGITARI 

(23 de Novembre - 21 de Desembre)

Aquells Sagitari que estiguin en una relació, avui es veuran instats a dialogar molt per a acordar ajustos necessaris i benèfics per al vincle amorós. Aquesta nova visió de la relació els portarà molt benefici.

Els que treballen per compte d'altri, rebran honors llargament esperats, seran reconeguts pels seus mèrits i rebran com a conseqüència premis materials importants.

Quant a la salut, seguiran exposats a extralimitar-se en begudes i menjars, pagant les conseqüències en algun òrgan sensible. Una vegada més, l'horòscop et recomana precaució en aquest aspecte, a més de mantenir-te actiu.

Capricorn Logo

CAPRICORN 

(22 de Desembre - 20 de Gener)

No hi ha tresor més gran que saber-se estimat i tu honraràs aquesta sensació posant el millor de tu per fer d'aquest un dia perfecte per a tots els que prenguin contacte amb tu.

Avui pot ser que els teus assumptes no flueixin com ho desitges. Tot sembla obstruir-se i no hi ha manera de concretar cap detall important.

Les hores semblaran diluir-se en moviments sense sentit. Aspectes planetaris una mica difícils poden estar indicant oblits i distraccions. Vigila, Capricorn.

Aquari Logo

AQUARI 

(21 de Gener - 19 de Febrer)

Els que ja estiguin en una relació comptessin amb suport planetari extra per a arribar a un bon enteniment. Mentre que els aiguaders solters, estaran oberts a la conquesta i així concretaran, tant aventures passatgeres, com a inici de festejos seriosos i duradors amb total facilitat.

En el terreny laboral, si bé serà aquest un període d'estabilitat laboral, no contindrà majors avanços.

En la salut, Júpiter pot provocar excessos de divers tipus que els resultaran altament perjudicials. En aquest sentit, l'activitat física els permetrà gastar energia i equilibrar els estats d'ànim.

Peixos Logo

PEIXOS

(20 de Febrer - 20 de Març)

Poden aparèixer ex enamoriscaments que intentin posar fi a la teva relació de parella actual (tant per la seva part com per la teva), però tots dos formareu un bon equip i no deixareu que terceres persones arruïnin el vostre amor.

A pesar que tens ingressos i estàs cobert hi ha alguns deutes que estàs ignorant a dretcient i que hauries de liquidar com més aviat millor. No seràs gens mandrós amb les feines de casa i et posaràs a la feina primerenc.

La Lluna en Sagitari amb bons aspectes al sol t'aporta optimisme, dinamisme i energia per a fer d'aquest diumenge un dia productiu.


Comentaris

envia el comentari