L'horòscop diari del 7 de gener

Ja pots llegir el teu horòscop per al dimecres 7 de gener de 2021. La predicció completa sobre salut, diners i amor segons el teu signe del zodíac.

Àries Logo

ÀRIES

(21 de Març - 19 d'Abril)

Destacaràs com el signe més innocent de l'Horòscop; durant aquest dijous confiaràs en les persones que tens a prop i acceptaràs les seves propostes sense dubtar. Creus que és necessari apostar més per la bondat de la gent, que l'univers s'ha tornat massa desconfiat.


Has de ser molt més diplomàtic de l'habitual, sobretot a l'hora de parlar de negocis. Qualsevol ensopec comunicatiu que tinguis aquest dia pot marcar la teva trajectòria més imminent.


Duplica les teves atencions si ets una persona que sol conduir moltes hores; els teus reflexos no estan a l'ordre del dia.

Taure Logo

TAURE

(20 d'Abril - 20 de Maig)

Has de sacsejar-te aquesta actitud de víctima que tens damunt; tens una actitud egocèntrica bastant particular. Fas les coses segons et dona la real gana, però quan alguna cosa no surt bé creus que l'univers s'alia per a fer-te infeliç.


Treu la llista de propòsits que tenies de cara a l'any nou i dissenya estratègies realistes per a aconseguir-los. Que aquest dijous no acabi sense que hagis fet un pas important en algun d'aquests projectes.


Potència la relaxació dins de la teva llar col·locant unes espelmes aromàtiques (d'origen natural, a poder ser) i crema una mica d'encens.
 

Bessons Logo

BESSONS

(21 de Maig - 20 de Juny)

El foc de la passió que il·lumina el teu món afectiu és fàcil de percebre i és gràcies al fet que Venus s'acomiada de Sagitari fent un aspecte de trinat amb Mart que s'ha mudat a Taure.


Si estàs en la cerca d'una nova ocupació, apunta el teu perfil laboral en la direcció d'activitats en les quals es valori el treball en equip i la col·laboració amb els altres membres de l'empresa.


Cuidar de tenir les hores adequades per al descans serà fonamental. D'això depenen la teva capacitat immune i el teu rendiment intel·lectual.

Cranc Logo

CRANC

(21 de Juny - 22 de Juliol)

En l'equador de la setmana et trobes en una situació sentimental bastant calmada (que no per això avorrida). Tot transcorre tal com havies calculat, però dins d'uns marges de flexibilitat. Assimiles que hi ha coses que s'escapen al teu control i et prens els girs de timó amb filosofia.


Sents que estàs faltant a la teva pròpia paraula, que t'estàs saltant alguns dels objectius professionals que et vas marcar setmanes enrere de cara al present any.


El cansament no va amb tu avui; destacarà la teva resistència i la teva força per a fer activitats intenses.

 

Lleó Logo

LLEÓ

(23 de Juliol- 22 d'Agost)

No hi haurà espai per a la competitivitat en la parella, perquè un gran sentiment de cooperació naixerà entre tots dos i us donarà la clau per a afrontar qualsevol situació imprevista. El solter notarà que el seu atractiu augmenta.


Podrien encomanar-te alguns projectes que no t'entusiasmen res. Cura, podries donar una mala imatge davant els teus superiors si intueixen aquesta falta d'interès. Potser necessites fer una pluja d'idees si tens un negoci propi per a generar interès per la teva empresa.


Lleó, res millor que qüestionar-te de tant en tant per a saber si ets realment feliç amb qui ets i el que fas.

Verge Logo

VERGE

(23 d'Agost - 22 de Setembre)

El signe de Verge se sol associar a la contenció amorosa, al pudor i fins i tot a la virginitat; no obstant això aquest dijous ets pur foc i estàs disposat a ensenyar les teves millors cartes en això que anomenen el joc de l'amor.


Has de ser més polit en el teu treball, no pares esment als detalls i s'acumulen els errors (o les actituds poc precises). Algun superior et donarà un toc d'atenció.


Cuida la teva alimentació darrere del teu descans. Si et fiques al llit just després d'un menjar copiós, et costarà més adormir-te.

Balança Logo

BALANÇA

(23 de Setembre - 22 d'Octubre)

L'energia astral del planeta Venus et donarà la tranquil·litat que necessitaràs durant aquest mes per a, en certa forma, relaxar-te i viure l'amor de manera més lliure.


En el terreny professional, les propostes laborals abundaran i seran favorables durant el dia d'avui. D'altra banda, per més que les diferències existents entre tu i els teus col·legues siguin molt marcades, us enriquireu treballant junts.


En la salut, l'aparell respiratori i les entenimentades vocals podrien veure's afectats per alguns trastorns molestos, els fumadors seran els qui més el pateixin.

Escorpí Logo

ESCORPÍ

(23 d'Octubre - 22 de Novembre)

És possible que modifiquis alguns aspectes de la teva vida sentimental i que comencis a buscar una mica més d'estructura i serietat. Voldràs tenir seguretat i menys converses trivials.
 

Ets molt hàbil desenvolupant estratègies i moltes persones admiren la teva capacitat de regeneració i per això podràs comptar amb el suport d'una persona important. Els astres indiquen una bona disposició energètica per a aquells que desitgin buscar socis o persones que financin plans de negocis.
 

Si vols cuidar el teu organisme, pots estimular el teu sistema realitzant exercici en forma diària.
 

Sagitari Logo

SAGITARI 

(23 de Novembre - 21 de Desembre)

L'amor no serà avui el punt fort de Sagitari. Estaran apàtics i distants amb les seves parelles, generant sorpresa i una mica de negativitat en els seus companys de vida.
 

En el treball, avui serà un dia afortunat per als arquers perquè descobriran tot el seu potencial i la seva economia es reforçarà sempre que s'obliden de les seves conductes irresponsables sobre el seu pressupost.
 

Pel que fa a la teva salut, avui gaudiràs d'un bon estat físic i mental, tracta de mantenir-te sempre així perquè ho necessitaràs més endavant.

Capricorn Logo

CAPRICORN 

(22 de Desembre - 20 de Gener)

Per a aquells nadius del signe de Capricorn que ja són pares es presentaran dificultats. La vida amb els nens et portarà algunes complicacions. És convenient esperar a conèixer tots els detalls d'un assumpte abans d'actuar i mostrar una actitud més dinàmica enfront dels temes materials.

El número de la fortuna per a les cabres per a aquesta jornada és el 18

L'arribada de Mart al signe de Taure pot portar una major tensió en la zona de les vèrtebres cervicals, espatlles i omòplats.

 

Aquari Logo

AQUARI 

(21 de Gener - 19 de Febrer)

Venus serà avui molt favorable per a la parella, atès que flexibilitza i reconcilia, animant-ho a fer un salt al futur. També, a descomprimir tensions, a partir d'una comunió més espiritual, no tant en el pla físic com en el mental.
 

En el professional, hi ha possibles núvols sobre l'horitzó. El Sol en Capricorn i Mercuri poden ocasionar inconvenients en el treball.
 

En la teva salut, els aiguaders faran bé d'optar per una dieta hídrica de vint-i-quatre hores cada deu dies amb la finalitat d'eliminar toxines i de mantenir depurat l'organisme.

Peixos Logo

PEIXOS

(20 de Febrer - 20 de Març)

El solter coneixerà en breus una persona que, a priori pot semblar molt dura amb tu. Però el que vol en realitat aquesta nova amistat o amor és treure el millor de tu a relluir.
 

En el treball no dubtaràs a ser qui animi al grup per a continuar lluitant pel vostre objectiu. Un projecte personal que tenies al cap començarà a prendre forma molt precipitadament i necessitaràs tota l'ajuda possible.
 

El teu subconscient tendirà a dir-te el mal que has fet això i allò. No deixis que et mortifiqui, utilitza el ‘mindfulness’ per a estar present i fer callar aquesta veu.


Comentaris

envia el comentari