L'horòscop diari del 7 de maig de 2020

Àries Logo

ÀRIES

(21 de Març - 19 d'Abril)

Seràs molt protector amb les persones que estimes, i els seus problemes seran també els teus. Demostraràs que ets una persona afectuosa i lleial, que no deixa només a l'estacada a un amic o a un familiar. Tindràs una especial sensibilitat amb les persones de més edat o aquelles que estan malaltes.

En la teva professió et sentiràs valorat: les teves idees a la fi es tindran en compte. Et demanaran la teva opinió a l'hora d'implantar un nou projecte, i els més afortunats podran adaptar la seva jornada a les seves necessitats personals i familiars. Donar el millor de tu mai va ser més senzill.

Continues amb els teus bons hàbits de salut, i els qui estan al teu voltant et feliciten pel teu canvi.

Taure Logo

TAURE

(20 d'Abril - 20 de Maig)

Les teves emocions estan estables, has trobat el teu nord sentimentalment parlant, i saps quin camí és el millor per a arribar fins ell. Potser has de tirar una mica més del compte del carro de la teva relació, però no passa res per una vegada!

Hi ha molt bona perspectiva per als teus negocis. Treu el teu esperit aventurer a la palestra, i comprovaràs que l'èxit està al teu abast, que no és una cosa etèria ni llunyà.

El teu benestar és molt fort, sempre que t'estimis a tu mateix i cuidis de la teva salut com el que més. No esperis que uns altres facin per tu allò que tu esquives, Taure.

Bessons Logo

BESSONS

(21 de Maig - 20 de Juny)

En aquesta jornada els sentiments i els impulsos sexuals seran molt forts fins al punt de no reconèixer el que sents. Molts nadius descobriran que tenen sentiments de gelosia i pors irracionals que no permeten que l'amor flueixi tranquil.

Molts nadius viuran situacions sorprenents en l'àmbit professional. Alguns assumptes podrien estar a punt d'acabar i donar pas a una nova manera de guanyar diners.

Podries sofrir alguns malsons en la nit, si et fiques al llit a dormir massa aviat. Has de procurar prendre menjars lleugers. Les caminades abans de ficar-se al llit o els exercicis de relaxació són formidables per a obtenir un son reparador i feliç.

Cranc Logo

CRANC

(21 de Juny - 22 de Juliol)

En alguns moments d'aquest dijous et sentiràs desorientat davant el comportament de la teva parella. Donarà algunes respostes que no acabes de comprendre, i serà fàcil que acabis enfadat per la seva actitud.

Ja saps que la vida professional és com una muntanya russa, a vegades hi ha pujades, altres baixades, i en aquests moments, el teu cotxe va per un camí recte, sense sobresalts.

Per a estar bé per dins i per fora necessites descansar amb qualitat; alguns nadius tantejaran la compra d'un nou matalàs per al seu llit, o un bon coixí de qualitat.

Lleó Logo

LLEÓ

(23 de Juliol- 22 d'Agost)

Amb la lluna plena en Escorpí podràs notar com els teus sentiments i emocions es magnifiquen (tant les negatives: gelosia, possessió, enveja, obsessions, etc. Com les positives: alegria, goig, felicitat, desig, enamorament, etc.).

Lleó, estaràs molt reactiu a causa de la sensibilitat que t'atorguen els astres. Si algú gosa ferir el teu ego criticant algun aspecte del teu treball, trigaràs poc a airejar algun secret o vergonya d'aquesta persona.

Els astres propicien maldecaps a causa d'alguna afecció otorrinolaringològica, com podria ser una sinusitis. Renta les fosses nasals amb aigua de mar o aigua salada (en la farmàcia venen esprais específics per a això), així les netejaràs i obriràs.

Verge Logo

VERGE

(23 d'Agost - 22 de Setembre)

Sabràs com apartar les males energies que poguessin estar al teu voltant. Potència qualsevol activitat que promogui les relacions amoroses o familiars, i sent una mica més d'interès per les inquietuds i els somnis de la teva parella.

Sigues assenyat, Verge, i assumeix només les obligacions de treball que realment puguis complir. Quedaràs francament mal si abastes molt i estrenys poc. Dosa les teves energies, i procura no saturar-te.

Perquè es redueixin les teves tensions acumulades procura fer tot amb més lleugeresa. No t'obsessionis pels problemes, tinguin o no solució, accepta els canvis segons vénen, i cerca sempre una raó per a somriure.

Balança Logo

BALANÇA

(23 de Setembre - 22 d'Octubre)

El teu horòscop d'avui en l'amor Balança prediu que els Astres et brinden belles energies pràctiques i conciliatòries. La presència de Venus, tot el mes, optimitzarà l'harmonia i la comunicació dins de la parella.

Aprofundir en les preocupacions pressupostàries pot despertar recursos ocults. Els assumptes d'herència o impostos poden ser una mica confusos, mentre que els assumptes legals seran molt més fàcils d'abordar.

La tensió passa factura, així que és moment de prendre't el teu temps per a acaronar-te una mica. És moment d'enfortir la teva vitalitat i millorar el teu benestar personal en tots els nivells.

Escorpí Logo

ESCORPÍ

(23 d'Octubre - 22 de Novembre)

Seràs més conscient de la manera en la qual les teves accions afecten la teva vida diària. Tots els teus vincles es mostraran dins del teu cor per a deixar-te observar la manera en el qual sols afectar els altres amb les teves reaccions emocionals i moltes vegades desconsiderades.

En gran part dependrà de la teva actitud el que puguis començar un nou cicle dins del teu àmbit professional. De res servirà culpar als altres de la falta de coordinació, és el moment que observis la teva conducta perquè puguis modificar allò que perjudica la teva expansió material.

La jornada és excel·lent quant al benestar físic dels fills d'Escorpí. L'únic inconvenient pot donar-se per acció d'un estat emocional una cosa inestable. És important que et permetis aquesta feblesa que podria portar-te a vessar unes llàgrimes guaridores.

Sagitari Logo

SAGITARI 

(23 de Novembre - 21 de Desembre)

Els teus familiars i les persones més pròximes seran un gran suport i font d'afecte per a tu durant el dia d'avui Sagitari. A això ajudarà el teu comportament cortès i humil, que serà molt benvolgut i consolidarà encara més les relacions.

En l'àmbit professional, els Astres prediuen que podrien aparèixer obstacles inesperats, com ara dificultats a l'hora de tirar endavant les teves tasques, o fins i tot quedar-te sense ús de manera temporal.

En qüestió de salut, et sentiràs segur i més fort. Físicament el teu cos t'està responent millor, amb el que avui, podràs continuar exercitant-te i cuidant del teu aspecte físic.

Capricorn Logo

CAPRICORN 

(22 de Desembre - 20 de Gener)

La diversió i el bon ànim seran els condiments per a l'amor fins i tot en aquells que es trobin distanciats. Si es deixen portar pels seus sentiments en lloc de recordar els problemes del passat, aconseguiran resoldre els seus conflictes de manera que la felicitat serà més fàcil de trobar.

No hauries de preocupar-te tant per temes que no pots resoldre. Les dilacions i els retards no són la teva responsabilitat i en cas que estiguis patint aquests inconvenients el millor és que paris de lamentar-te i et dediquis a realitzar el que està al teu abast.

De tots els signes seràs dels quals millor manera passin aquesta lluna plena pel que fa al benestar físic i emocional.

Aquari Logo

AQUARI 

(21 de Gener - 19 de Febrer)

Els Astres avui en l'amor Aquari et revelen la importància de sorprendre la teva parella. Has de prendre la iniciativa i també prendre't de debò la relació si vols que la felicitat sigui part d'ella.

Per a l'econòmic i laboral, la predicció d'avui fa especial referència a les comunicacions via internet, amb les quals has de tenir especial cura i prendre totes les precaucions de seguretat possibles.

Per a la teva salut, l'horòscop d'avui et diu que, encara que et sentis feble, és hora de començar a moure't. Un moviment físic regular, no sols li anirà bé al teu cos, sinó també a la teva ment.

Peixos Logo

PEIXOS

(20 de Febrer - 20 de Març)

Les trobades sexuals seran tant desitjades com esperades. Viuràs el clímax amb una passió i plaer intensos gairebé espirituals. No existirà el temps, l'exterior, les presses, la resta dels humans només el plaer i la connexió íntima i profunda.

Podries «enamorar-te» de la cultura i costums d'un altre país i decidir viatjar o viure allí una temporada de la teva vida. A vegades, hi ha llocs del món que semblen «que ens criden» i aquí has d'anar. Perquè un valuós aprenentatge o revelació es descobrirà i llavors entendràs que estàs en el moment i lloc correctes.

Atenció, els teus somnis podrien revelar-te qui vas ser en vides passades. D'aquesta forma tindràs una valuosa informació sobre el teu karma en aquesta vida i com treballar-ho.


Comentaris

envia el comentari