L'horòscop diari del 7 de maig

Ja pots llegir el teu horòscop per al divendres 7 de maig de 2021. La predicció completa sobre salut, diners i amor segons el teu signe del zodíac.

Àries Logo

ÀRIES

(21 de Març - 19 d'Abril)

Hauràs d'afrontar algunes situacions complicades vinculades a l'amor; és un sentiment molt difícil de manejar, al qual no sempre un sap adaptar-se. No dubtis a demanar consell als teus millors amics, et diran quin és el camí que has de seguir.

Fuges dels mèrits fàcils en el treball, encara que t'equivoques en pensar que l'èxit sempre s'aconsegueix pel camí més tortuós. Hi haurà companys que jutgin els teus actes.

Centrar-te en el benestar dels altres serà molt terapèutic. Gaudiràs ajudant al que ho necessita, i posaràs les teves preocupacions quotidianes en un segon pla.

Taure Logo

TAURE

(20 d'Abril - 20 de Maig)

El teu cor es guia per l'aparença, et deixes portar per la bellesa, i no atens a res que no sigui estètic i bell. La sofisticació et deixa embriagat, sense paraules.

El teu telèfon mòbil tirarà fum. Et sentiràs molt reclamat dins del teu treball, hi haurà gent que no s'atreveixi a fer un pas cap endavant si primer no l'has supervisat tu.

Amb el menjar tingues cautela, perquè t'ompliràs abans l'ull que l'estómac, i acabar amb digestions pesades (que fins i tot et poden causar malsons).

Bessons Logo

BESSONS

(21 de Maig - 20 de Juny)

Si ets d'aquells nadius que es troben encara en solitud, és probable que rebis una invitació a sopar. Rebutjar-la pot canviar el destí per sempre.

Una direcció diferent en la manera d'abordar els teus assumptes professionals pot ser una porta que et porti a un augment dels guanys i un major reconeixement social.

La salut dels nadius del signe dels bessons obté una energia prodigiosa per part de les configuracions astrals.

Cranc Logo

CRANC

(21 de Juny - 22 de Juliol)

Saps com utilitzar tots els teus encants. Cranc és un dels signes més intel·ligents i passionals de l'Horòscop, i serà coneixedor de la seva essència irresistible i de la seva encantadora bellesa.

Tens molta loquacitat en el teu treball, i tindràs bons resultats si treballes com a venedor. Donaràs molt bons consells, i la teva clientela es divertirà molt amb les teves ocurrències; saps que el sentit de l'humor és essencial en el tracte amb el públic.

Els problemes d'estómac poden ser aguts; vés amb compte amb els aliments que ja saps per endavant que et fan una digestió pesada.

Lleó Logo

LLEÓ

(23 de Juliol- 22 d'Agost)

Enrere deixes aquests sentiments en els quals dubtaves de la teva relació romàntica per a adonar-te del valuosa que és per a tu la teva parella. En l'àmbit familiar i d'amistat deixaràs anar inclinacions per a deixar de sofrir.

És un dia d'energies astrals tibants així que tingues present la seguretat i responsabilitat abans de res. No oblidis posar-te tots els elements de seguretat que requereixi el teu treball: casc, guants, botes de seguretat, etc.

Estaràs una miqueta hiperactiu, si treballes tot el dia assegut no podràs parar de moure els teus peus o aixecar-te cada dos per tres. Necessitaràs moure't i cremar energia.

Verge Logo

VERGE

(23 d'Agost - 22 de Setembre)

Dins de les parelles, Verge sabrà enderrocar les barreres de comunicació per a connectar de valent amb l'objecte del seu amor. Proposaràs activitats en comú que seran molt ben rebudes, i tindràs inclinació cap a aquelles que tinguin un punt nostàlgic.

Tens una mica més de dificultat de l'habitual per a orientar les negociacions cap al teu favor. No t'agrada tenir l'última paraula, i deixes que l'altra part trepitgi el teu terreny.

Està bé ser generós, sempre que no es jugui amb el pa de la teva família. Si tens l'ocasió, dóna sang, col·labora amb els més necessitats de manera desinteressada.

Balança Logo

BALANÇA

(23 de Setembre - 22 d'Octubre)

El teu horòscop d'avui diu que estimes molt, però t'enamores més. Però recorda que també ets un signe d'intel·lecte i confies en les decisions. Avui mantindràs el nivell d'equilibri que altres zodíacs desitjarien tenir.

Els Balança que estan buscant treball, segurament avui no reben cap oferta interessant. Això no ha de desanimar-los, ja que no és moment de deixar-se portar per la desesperança.

Quant a la teva salut, Saturn retrògrad obligarà l'energia a disminuir. Què significa això per a Lliura? Que et sentiràs cansat i sentiràs dolors en els músculs.

Escorpí Logo

ESCORPÍ

(23 d'Octubre - 22 de Novembre)

Si estàs vivint dins d'un matrimoni, serà un temps diferent en el que refereix a relacionar-te amb la teva parella, ser més optimista portarà l'èxit en les relacions.

Aquest divendres t'inspirarà mostrar-te actiu en nous projectes i per això tens una energia mental dinàmica i optimista. Pots imaginar la forma en la qual desitges que es compleixin les teves metes professionals.

Menja més fruites i verdures i evita les begudes amb alcohol. Vins i licors poden afectar la funció hepàtica.
 

Sagitari Logo

SAGITARI 

(23 de Novembre - 21 de Desembre)

Una comunicació més efectiva pot impulsar el romanç i l'amor en la teva vida en el dia d'avui Sagitari. Saturn en harmonia amb Quirón, el guaridor, actualment transita pel teu sector romàntic.

En el treball, comences a avaluar de manera més realista el que està succeint en el teu entorn immediat i treus conclusions que seran una recepta per al futur, especialment en assumptes professionals.

En la salut aquest és un moment per a treballar en la neteja de patrons passats ​​que t'han estat impedint una realització personal més ferma.

Capricorn Logo

CAPRICORN 

(22 de Desembre - 20 de Gener)

Necessitaràs fer un esforç per a obrir el teu món emocional a les diferents opinions sobre un mateix assumpte en cas contrari no guanyaràs més que distàncies amb algú molt volgut.

L'opció de començar a moure't en altres àmbits professionals et resultarà seductora. És probable que necessitis un temps per a donar amb la forma en la qual volguessis mostrar-te.

Els aspectes astrals indiquen una tendència a disposar de gran vitalitat encara que pot ser que no sàpigues com canalitzar tanta energia.

Aquari Logo

AQUARI 

(21 de Gener - 19 de Febrer)

Les teves relacions romàntiques i la teva vida amorosa s'animaran i, si estàs solter, t'emocionaràs amb una trobada que sorgirà gairebé del no-res, o almenys sense esperar-te'l.

És probable que experimentis l'èxit professional en breu i que la teva creativitat es desenvolupi. Pot també que et cridi l'atenció ocupar llocs de responsabilitat.

En la salut, Júpiter continuarà formant algunes combinacions complicades, que podrien fer que perdis l'equilibri. Això significa que has de parar esment a no anar-te als extrems, però no patiràs cap malaltia d'importància.

Peixos Logo

PEIXOS

(20 de Febrer - 20 de Març)

Si estaves esperant un senyal per a posar-te en contacte amb el teu ex és aquesta! Encara que segurament no fa falta i se t'avanci enviant-te algun missatge. Avui Venus ajuda a les reconciliacions amoroses.

En l'àmbit professional els comptaràs amb el suport d'altres companys entre els quals destacarà la cooperació en comptes de la competitivitat. Si tens el teu propi negoci se't presentarà l'oportunitat de solucionar problemes del passat que encara t'aguaiten.

Vols un canvi físic espectacular però no vols passar per una dieta saludable, gimnàs, etc. així que pensaràs en una drecera mitjançant la crugia estètica.


Comentaris

envia el comentari