L'horòscop diari del 7 de març de 2020

  • Si vols llegir la predicció completa del teu signe, fes clic al títol del signe.

Àries Logo

ÀRIES

(21 de Març - 19 d'Abril)

En els contes de fades, hi ha princeses que besen moltes granotes fins que a la fi donen amb un príncep. En aquest sentit, notaràs que estàs cansada de gripaus i de promeses de galanteria.

Li donaràs als diners el valor que es mereixen, ni més, ni menys. No t'obsessionaràs fent pressupostos, però tampoc cremaràs els teus estalvis cedint a tots i cadascun dels teus desitjos.

No pretenguis posar-te en forma en dos dies, ni obtenir resultats ràpids per començar una dieta o una nova rutina esportiva.

Si vols rebre la predicció completa d'Àries d'avui al teu mòbil, clica aquí

Taure Logo

TAURE

(20 d'Abril - 20 de Maig)

Omple la teva vida de petits detalls, d'aquests que es recorden amb un gran somriure; per exemple, fes l'esmorzar a la teva parella i porta'l fins al llit, perquè el gaudeixi res més despertar.

Descobriràs alguns assumptes tèrbols dins la teva feina, o de negocis al marge de l'ètica o la llei que duen a terme alguns coneguts teus. Et convidaran a sumar-te al costat fosc amb grans promeses de fortuna, però més et val no mossegar aquesta poma.

Sigues moderat en el consum d'alcohol, alterna les copes amb gots d'aigua i així evitaràs una ressaca més dura.

Si vols rebre la predicció completa de Taure d'avui al teu mòbil, clica aquí

Bessons Logo

BESSONS

(21 de Maig - 20 de Juny)

No deixis de prendre contacte amb aquelles persones que la vida va allunyant de la teva vida quotidiana per diversos motius. Clar que l'afecte està vigent però sempre és bo donar una mica de combustible que mantingui encesa la companyonia i l'afecte.

Són dies complicats en relació amb la teva vida professional. Però recorda que tot ho està buit ha de ser ple en algun moment i així succeirà amb el teu compte bancari abans del que imagines.

Et sentiràs molt bé encara que els mals de coll i les molèsties en nas i ulls podrien enfosquir part del dia

Si vols rebre la predicció completa de Bessons d'avui al teu mòbil, clica aquí

Cranc Logo

CRANC

(21 de Juny - 22 de Juliol)

En els últims dies has viscut alguns alts i baixos emocionals, i has intentat dissimular-los, per no preocupar la teva parella o als teus éssers estimats. No obstant això, tots s'han adonat i de manera subtil t'han donat el seu suport.

Si dins de la teva llar tens molts fronts oberts, prova d'agrupar les teves ocupacions per blocs, establint una prioritat i decidint per endavant quant temps destinaràs a cada tasca.

A més del teu físic, recorda fer activitats que exercitin la teva ment: llegir un llibre, jugar als escacs amb els teus fills, fer mots encreuats…

Si vols rebre la predicció completa de Cranc d'avui al teu mòbil, clica aquí

Lleó Logo

LLEÓ

(23 de Juliol- 22 d'Agost)

La lluna està en el teu signe i tindràs moltes ganes de sortir a socialitzar i connectar amb persones noves. Flueix davant els plans improvisats i deixa't portar per la teva intuïció, si algú crida la teva atenció.

És el primer dissabte del mes, però amb les energies astrals presents sabràs calcular i no gastar en excés (encara que t'autoimposaràs un pressupost elevat, et cenyiràs i no el sobrepassaràs).

Cauràs en la temptació de comprar dolços quan passis al costat d'una botiga plena de llaminadures o bombons. Procura racionar-los i no menjar-te'ls tots d'un cop.

Si vols rebre la predicció completa de Lleó d'avui al teu mòbil, clica aquí

Verge Logo

VERGE

(23 d'Agost - 22 de Setembre)

Creus que no vius l'amor amb la intensitat d'altres persones. Que el teu cor no batega tan fort com el dels personatges de les pel·lícules que veus al cinema, aquestes que són capaços de fer qualsevol cosa pel seu company de vida.

Fas molts números, se t'ha antullat fer una gran compra, un regal per a tu mateix, però l'economia no acompanya.

El cansament pot fer mal en el teu cos. La setmana ha estat bastant intensa i el teu son ha estat més aviat lleuger.

Si vols rebre la predicció completa de Verge d'avui al teu mòbil, clica aquí

Balança Logo

BALANÇA

(23 de Setembre - 22 d'Octubre)

La teva predicció Balança per a l'amor avui dissabte diu que els teus sentiments estaran a flor de pell, això farà que experimentis cada moment intensament. Això creix en el camp de les relacions, on experimentaràs cada moment de forma molt profunda.

Quant a la predicció de les teves finances, l'horòscop parla de moviments en el teu compte corrent, rebràs i faràs transferències i pagaments necessaris.

Per a la teva salut, la predicció d'avui augura que qualsevol predisposició a episodis de malaltia aguda sobtada, com a febres o afeccions inflamatòries obtindrien un alleujament molt ràpid.

Si vols rebre la predicció completa de Balança d'avui al teu mòbil, clica aquí

Escorpí Logo

ESCORPÍ

(23 d'Octubre - 22 de Novembre)

Has de controlar-te, si desitges continuar pel plàcid camí de l'amor. No hauries de deixar-te portar per les sospites. És aconsellable que preguntis amb molt de tacte el que necessitis per a tenir la seguretat que tot està bé en la teva relació en lloc d'explotar com un volcà de sospites i conjectures.

És probable que sentis que hi ha alguna cosa que no està funcionant del tot bé en la teva economia.

Et despertaràs amb aquesta sensació amarga que t'has oblidat d'alguna cosa o que podria estar faltant algun detall en els teus lliuraments . Has de buscar la manera de millorar la teva postura física, comença un curs de pilates que t'ajudi a fer-ho.

Si vols rebre la predicció completa d'Escorpí d'avui al teu mòbil, clica aquí

Sagitari Logo

SAGITARI 

(23 de Novembre - 21 de Desembre)

En l'amor, notaràs com avui els impediments seran molts i, com per a Sagitari l'exploració de nous horitzons resulta excitant, un bon nombre de nadius es deprimirà quan la realitat no respongui als seus desitjos.

Quant a la predicció per a les teves finances, l'horòscop augura l'arribada d'un gran impuls per la influència dels Astres en el teu signe.

Per a la teva salut, la predicció d'avui et revela que el ritme vertiginós que portes, t'omplirà de dinamisme i gaudiràs d'una jovialitat única. No obstant això, segurament tendiràs a equilibrar-te i asserenar-te.

Si vols rebre la predicció completa de Sagitari d'avui al teu mòbil, clica aquí

Capricorn Logo

CAPRICORN 

(22 de Desembre - 20 de Gener)

Avui és un dia excel·lent per a aquells nadius que estan desitjosos de sortir i participar en reunions socials. La lluentor pròpia de la lluna en LLEÓ atreu cap als nadius del teu signe una energia sensual i vibrant que serà font de desitjos i sol·licituds.

Si vas de passeig de compres, posa't un límit per no sofrir penediments quan ja res pots fer. L'energia còsmica és capritxosa i altera la teva natural tendència a l'austeritat.

La salut no presenta compromisos ni conflictes pel que fa als trànsits planetaris vigents. Serà un dia agradable en el qual tot transcorre de manera afable.

Si vols rebre la predicció completa de Capricorn d'avui al teu mòbil, clica aquí

Aquari Logo

AQUARI 

(21 de Gener - 19 de Febrer)

El teu horòscop per a l'amor avui Aquari, prediu que Mart, en Capricorn, crearà un clima, una mica difícil. No obstant això, seràs capaç de mantenir i enfortir els teus llaços familiars i la relació de parella.

Per a l'econòmic, hauries de gaudir d'una situació financera estable avui. Els teus ingressos seran més que suficients per complir amb totes les teves responsabilitats.

Per a la teva salut, Aquari, els Astres prediuen que et sentiràs bastant bé, no només perquè físicament estàs en bona forma, sinó també perquè la teva actitud contribuirà positivament a una millor cura de la teva salut.

Si vols rebre la predicció completa d'Aquari d'avui al teu mòbil, clica aquí

Peixos Logo

PEIXOS

(20 de Febrer - 20 de Març)

Peixos, per trobar la parella que anheles has de saber que un atreu el que creu merèixer. Si tens fills és un dia perfecte per tornar a ser nen una altra vegada i jugar amb ells. Sortir de la teva zona de confort i prova menjar d'altres països, et sorprendran per a bé.

Si et toca treballar, l'ambient estarà animat i els clients seran cordials i simpàtics així que la teva jornada es farà molt amena.

Físicament, el cos et demanarà acció i diversió, així que hauràs de trobar la fórmula per a conjuminar aquests dos conceptes.

Si vols rebre la predicció completa de Peixos d'avui al teu mòbil, clica aquí


Comentaris

envia el comentari