YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

L'horòscop diari del 7 de març

Ja pots llegir el teu horòscop per al diumenge 7 de març de 2021. La predicció completa sobre salut, diners i amor segons el teu signe del zodíac.

Àries Logo

ÀRIES

(21 de Març - 19 d'Abril)

Et sentiràs atret per persones amb les quals t'emportes una important diferència d'edat; no saps per què, però així succeirà. No t'importarà aquest fet, l'experiència ja t'ha demostrat que el temps del cor no el marquen els rellotges.

No et deixis enganyar per una mala interpretació dels fets en el treball; potser hi ha coses que no quadren, però cerca l'arrel del problema i analitza les raons per les quals la situació s'ha torçat.

Controla la salut dels teus peus. Aquesta part del cos cal tenir-la molt controlada si tens diabetis.

Taure Logo

TAURE

(20 d'Abril - 20 de Maig)

El clima astral serà propici per a les trobades més casuals. No et fiïs dels rumors ni les enraonies; escoltaràs unes certes històries sobre el passat del teu nou amor, però la veritat és que no s'ajustaran a la realitat.

Tens una astúcia particular per a trobar nous camins per a fer negoci. Vas més enllà de les aparences, escoltant les necessitats de les persones que viuen prop de tu.

Acabes la setmana amb un nivell exquisit de benestar. Perquè tot continuï sent excel·lent entrena una mica el teu cervell amb trencaclosques o jocs que et facin concentrar-te en silenci.

Bessons Logo

BESSONS

(21 de Maig - 20 de Juny)

Les emocions són subtils i harmonioses i per això s'afavoreix el gaudi en les trobades íntimes. Et sentiràs sexy i desembolicat i no tindràs pruïges a expressar els teus desitjos més eixelebrats.

En aquest moment el teu creixement intel·lectual podria portar-te a viure grans canvis en el professional. Portaràs la teva economia amb optimisme i seguretat i si el destí no és del tot favorable seguiràs cap endavant amb energia i optimisme.

Per a aquest diumenge els astres indiquen una tendència positiva per a la salut dels nadius del signe dels bessons.

Cranc Logo

CRANC

(21 de Juny - 22 de Juliol)

Els malentesos en la teva vida conjugal estaran a l'ordre del dia; tindràs un gust especial per discutir, hi hagi raons objectives per a fer-lo o no.

Aquest diumenge es es pot fer molt llarg per a aquells que han de treballar. Les teves tasques pendents s'aniran allargant i allargant, i alguns fins i tot hauran de sortir més tard per a deixar tots els seus assumptes liquidats.

Per a millorar la teva salut para esment aquells aliments que ingereixes; alguns poden causar-te intolerància, però no t'has adonat encara. Procura menjar més lent, una correcta masticació ajudarà a calmar la sensació de sacietat.

Lleó Logo

LLEÓ

(23 de Juliol- 22 d'Agost)

Et semblarà que tu i la teva parella ja no projecteu el vostre camí junts i voleu coses diferents per al vostre futur. Sembla una situació irreconciliable però no ho és, simplement és un petit sot.

No tindràs cobraments o rebuts sorpresa ni tampoc ingressos inesperats. A més, mesuraràs amb cautela les teves compres i pagaments si surts a prendre alguna cosa en aquest diumenge. El Sol s'acosta a Neptú en Peixos, la qual cosa pot ennuvolar la teva intuïció a l'hora de fer inversions.

Et vindrà de gust fer exercici fent ús d'aparells tecnològics. El millor blego serà una videoconsola amb jocs per a exercitar el teu cos.

Verge Logo

VERGE

(23 d'Agost - 22 de Setembre)

No et trobes davant una bona jornada sentimental, Verge. Cerques alguna cosa que no tens ara mateix, encara que et costaria descriure amb precisió el què. Potser és un repte, un desafiament que et faci sortir de la teva zona de confort.

En el costat professional et trobes amb algunes situacions bloquejades, projectes que s'han paralitzat quan confiaves que tiressin cap endavant per si mateixos.

Cuida amb afany la salut del teu pèl, sobretot si a casa hi ha petits en edat escolar; els problemes dels polls no són patrimoni de les classes baixes o la gent descurada.

Balança Logo

BALANÇA

(23 de Setembre - 22 d'Octubre)

Si estàs solter, Mart et porta a l'acció amb dinamisme i facilitat de comunicació. Atreus a persones que poden ser més joves que tu o d'una cultura diferent. Els teus sentiments són poderosos.

En el laboral, si bé existiran enfrontaments verbals amb alguns dels teus socis, amb l'esforç de totes dues parts s'aconseguiran convenients acords.

En la salut, avui estaràs de bon humor i això t'ajudarà en la salut més del que imagines. Dedica't temps a tu i a relaxar-te, ho necessites per tot el que has acumulat.

Escorpí Logo

ESCORPÍ

(23 d'Octubre - 22 de Novembre)

Avui la Lluna en el signe de Capricorn s'uneix relació còsmica amb Neptú en Peixos i mantenen un diàleg que pot atreure grans alegries.

Els somnis i els desitjos que vas demanar als astres podrien donar-se i afavorir-te. És un dia excel·lent per a projectar els teus somnis i ideals, Escorpió. La posició de Júpiter en aspecte al teu Sol promou un excel·lent estat interior de creativitat i sentit de la justícia.

El cel astral mostra que la salut dels nadius del signe de l'escorpí és bona en línies generals.

Sagitari Logo

SAGITARI 

(23 de Novembre - 21 de Desembre)

Els solters han de participar en esdeveniments socials, un amor veritable està prop de les seves portes És un moment perfecte perquè puguis conèixer a persones, que poden arribar a ser la teva parella estable, o ser amics molt importants.

En el terreny professional, has demostrat ser eficient, per la qual cosa en un curt temps rebràs una gran notícia.

En la salut, és moment oportú per a mantenir una dieta més equilibrada, també has d'afegir algunes activitats a l'aire lliure o relacionades amb l'esport. És el moment de tenir una salut perfecta.

Capricorn Logo

CAPRICORN 

(22 de Desembre - 20 de Gener)

El millor d'aquesta jornada és que trobes el reflex en una altra persona del que sents, viuràs un romanticisme deliciós carregat de subtileses i petits gestos que t'estoven el cor.

Els astres indiquen canvis radicals i sobtats per a molts nadius en el que refereix a l'economia. Mentre duri aquesta situació d'inseguretat hauràs de mesurar les teves despeses i estar atent a les teves necessitats primordials.

Serà notori el fluir de les emocions que estaran a flor de pell durant tota la jornada i poden afectar-te en el físic

Aquari Logo

AQUARI 

(21 de Gener - 19 de Febrer)

El teu horòscop t'aconsella buscar sempre realitzar activitats creatives perquè la flama de passió estigui encesa, el creixement en l'amor ha de ser per a tu una important meta a seguir.

En el treball, serà un dia ple d'èxit i victòries, es presenta un dia intens i profitós. Però, en cap concepte prenguis una actitud prepotent, l'ego pot donar-te molts problemes.

Has de cuidar la salut, ja que estàs fent un gran esforç, és bo que prenguis moments per a desconnectar. També has de parar esment a tot el relacionat amb els problemes en la pell.

Peixos Logo

PEIXOS

(20 de Febrer - 20 de Març)

Estaràs tan ocupat en tu i els altres que podries desatendre el teu vincle amorós. Reserva una estona exclusiva on el teu focus d'atenció sigui només el teu company de vida. El solter gaudirà de molta interacció social.

Encara que no tinguis tasques laborals algú et demanarà ajuda i estaràs disposat a donar-la-hi. Segurament aquesta petició d'auxili té a veure amb una mudança o el trasllat de mobles.

Últimament tot et costa una mica més i cada vegada tens menys ganes de fer exercici. Pren temps de descans si ho necessites, però deixar d'exercitar-te no és una opció.


Comentaris

envia el comentari