PLANTILLA HORÒSCOP DIARI

Ja pots llegir el teu horòscop per al dilluns 20 de juliol de 2020. La predicció completa sobre salut, diners i amor segons el teu signe del zodíac.

Àries Logo

ÀRIES

(21 de Març - 19 d'Abril)

Viuràs una peculiar tendència a projectar en la teva parella els teus anhels i frustracions. Vols que ell o ella dugui a terme totes aquestes gestes èpiques que no has aconseguit fins al moment; en alguns casos, el nadiu d'Àries centrarà aquestes atencions en els fills.

Confiaràs en l'atzar i en la sort a l'hora d'administrar les teves finances; et faltarà rigorositat, i pots cometre errors molt sonats, que hauràs de solucionar durant la resta del cap de setmana.

En l'alimentació sigues una mica més flexible, no comptis punts les calories i dóna't algun capritx lleuger.
 

Taure Logo

TAURE

(20 d'Abril - 20 de Maig)

Els jocs amorosos poden resultar molt feridors durant aquest dissabte. Si introdueixes novetats en la teva manera d'entendre la parella establiu unes bones regles, perquè després no hi hagi ni guanyadors ni perdedors.

Feix cas a la teva intuïció en els negocis, els astres s'alineen perquè puguis confiar en la petita veu que et guia en el camí cap a l'èxit, i que dia a dia vas construint.

Estaràs en bona forma, i tindràs molta fortuna si et dediques als esports de competició per equip; els teus rivals ja poden anar tremolant.
 

Bessons Logo

BESSONS

(21 de Maig - 20 de Juny)

Les converses podrien ser pujades de to si no et moderes en manifestar aquests sentiments de llibertat que bullen dins de la teva ànima. Si tens nens és molt probable que hagis de mantenir una conversa alliçonadora respecte dels vincles amb germans, cosins o companys d'estudis.

Seràs un as dels negocis i potser un afí amb diners nota el bo que pot ser associar-se amb tu. El capital és important però les idees ho són molt més, Bessons.

Realitza alguns exercicis de rotació d'espatlles i braços per a mantenir la flexibilitat.

Cranc Logo

CRANC

(21 de Juny - 22 de Juliol)

Voldràs que tot estigui ple de detalls i d'amor. Et sents el protagonista d'una novel·la romàntica i vols que l'amor sigui el principal motor de la teva vida.

En el treball, cuida les teves formes, sobretot si ets un Càncer que treballa en comerç o en contacte directe amb clients. La gent té molta sensibilitat, i si dius una paraula més alta que una altra alteraràs el seu humor.

Apostes per cuidar-te i per llevar del teu camí algunes males influències. No perdràs el teu temps pensant en idees fosques.

Lleó Logo

LLEÓ

(23 de Juliol- 22 d'Agost)

Lleó, pots expressar les teves necessitats i il·lusions afectives i la teva parella pot adaptar-se a això, però no podràs canviar la personalitat de ningú. I menys amb amenaces de tallar la relació.

De la mateixa manera que no t'agrada que algú et retorni els diners o un objecte al cap de mesos d'haver-l'hi prestat, tu hauries d'actuar en conseqüència. Pensa un moment: li deus diners a algú? Pots retornar-los ara?

Si vols que la gent del teu voltant tingui els hàbits saludables que dius abanderar, en comptes d'explicar-los centenars d'arguments comença per donar exemple.

 

Verge Logo

VERGE

(23 d'Agost - 22 de Setembre)

La senzillesa et portarà a l'èxit en aquest dissabte. No tens ganes d'enfadar-te gratuïtament, la vida té moltes coses belles, és qüestió de centrar-te en els millors aspectes i ignorar aquells que són foscos.

Sabràs equilibrar els teus pressupostos i els teus diners, i recordarà com emprar els teus recursos d'una manera més fructífera. Els qui necessitin renovar alguns mobles o electrodomèstics de la seva llar, que busquin alternatives en les pàgines web de compra i venda de segona mà.

Sigues polit amb els teus menjars, queda prohibit saltar-te el desdejuni, i quan t'asseguis en la taula assaboreix cada menja.
 

Balança Logo

BALANÇA

(23 de Setembre - 22 d'Octubre)

Avui Balança, Mercuri t'assegura la comunicació correcta i Mart en Àries et fa apassionat i molt emprenedor en el terreny amorós.

A més, en aquesta etapa de grans exigències en el laboral, Balança descobrirà la importància que la disciplina pot tenir en la seva vida.

En la salut és possible que apreciïs i consideris en major mesura el sentit del valor de les coses, tant el seu valor sentimental, com a material. Així et tornaràs més conscient i agraït amb el que tens. Això implica també necessitats emocionals, no sols físiques o materials.

Escorpí Logo

ESCORPÍ

(23 d'Octubre - 22 de Novembre)

La Lluna en el signe de Lleó implica situacions de disgust per als nadius del signe d'Escorpí que necessiten una mica de privacitat per a exposar els seus sentiments i donar curs a les seves necessitats emocionals.

Ets dels quals porten una actitud responsable en el treball o professió que exerceixes tindràs un reconeixement de la capacitat per a lluitar en l'adversitat. Reconeix el que tens i tot allò que has aconseguit, gràcies a això estàs on estàs ara.

L'esperit positiu i el portar amb tranquil·litat els petits problemes de tots els dies són un fonament primordial de la teva salut.

Sagitari Logo

SAGITARI 

(23 de Novembre - 21 de Desembre)

Aquest és un moment per a compartir el que tens dins de tu, els sentiments que sents tant en la teva família com amb les persones que t'envolten i t'estimen. La seducció està també present, el poder d'atracció i el magnetisme et permet atrevir-te.

En el terreny laboral, podràs dur a terme el desenvolupament molt favorable d'inversions financeres que vénen, en la primera part de novembre, fins i tot recolzades per Mercuri en Lliura.

En la salut, avui t'inclinaràs per sospesar les coses abans de prendre decisions importants.

 

Capricorn Logo

CAPRICORN 

(22 de Desembre - 20 de Gener)

La lluna en el signe de Lleó està en un aspecte harmònic amb la teva energia sexual i et portarà a gaudir de gojos físics i passejos sensuals. És possible que siguis el convidat especial a una trobada romàntica.

Les coses no marxen de la manera somiada per a molts nadius pel que fa a la vida econòmica o laboral. El missatge que tenen els planetes per a tu avui és que no et deixis portar per la frustració.

Per a alliberar-te del cansament mental, res millor que un bany calent o una hora dins d'un sauna o jacuzzi.


 

Aquari Logo

AQUARI 

(21 de Gener - 19 de Febrer)

Els solters senten la necessitat de coquetejar amb els uns i els altres, perquè volen que li regalin les oïdes i li lloïn per a contrarestar alguns pensaments derrotistes i de baixa autoestima que els vénen de tant en tant.

En el treball, s'aveïnen un parell de setmanes en les quals hauràs de recompondre't per un fracàs bastant sonat, però que no hauria de portar-te majors conseqüències.

En la salut, encara que en general et mantens estable, hauries de ser previngut i no córrer riscos innecessaris, no vetllar i anar amb compte amb el fred.
 

Peixos Logo

PEIXOS

(20 de Febrer - 20 de Març)

Avui és un dia per a per a dir-te enfront del mirall que la teva bellesa és única, que tu ets únic Peixos. A la teva parella li encantarà aquesta actitud i tu, lluny de ser egocèntric, estaràs molt afectuós i romàntic. Si estàs solter, la teva aura atraurà moltes persones.

Se t'ocorreran plans, solucions i idees molt originals relacionats amb guanyar més diners. Si estàs estudiant, et qüestionaràs si realment ets feliç amb els estudis que has triat.

Cap malaltia et molestarà, però sí que has d'anar amb compte amb les substàncies que alteren el ritme cardíac com la taurina.


Comentaris

envia el comentari