L'horòscop diari del 7 d'octubre de 2020

Ja pots llegir el teu horòscop per al dimecres 7 d'octubre de 2020. La predicció completa sobre salut, diners i amor segons el teu signe del zodíac.

Àries Logo

ÀRIES

(21 de Març - 19 d'Abril)

Actua sense pressa, però amb determinació, en tots aquells assumptes en els quals estiguin implicats els sentiments. La felicitat ha de ser el teu principal objectiu, Àries, encara que no comprens, de moment, com arribar fins ella.

No declinis propostes laborals, ni diguis adéu a potencials clients. Deixa oberta sempre la porta a la negociació, potser el dia de demà et fa falta.

Si andes en una mala ratxa d'ànims, procura dir tres coses bones de la teva vida cada matí en despertar, davant del mirall. Inclou meló en la teva dieta, alleujarà la teva ansietat i millorarà el teu metabolisme.

Taure Logo

TAURE

(20 d'Abril - 20 de Maig)

Estaràs en bona forma amorosa, i posaràs el millor que saps fer perquè la vida en parella no es converteixi en avorrida; si tens la sensació que la mateixa està estancada en la rutina no et faltaran idees creatives per a obrir la porta a la diversió.

El teu cel professional està carregat d'inestabilitat, per la qual cosa aquest dimecres només tens l'opció de ser una persona molt cauta i ordenada.

Pots sofrir algun tipus de marejos lleugers aquest dia; d'aquesta manera evita les activitats arriscades o perilloses.

Bessons Logo

BESSONS

(21 de Maig - 20 de Juny)

Si ets d'aquells Bessons que estan solters gaudiràs de la teva capacitat de seducció i et deixaràs portar a viure moments d'amor increïbles. Per a avui els astres t'emboliquen en els seus protectors efluvis.

Un nou cicle obre un panorama professional diferent que porta alegria i prosperitat. Potser sents temor a estar passant per una malaltia greu.

La tendència a sentir-te malalt no és corrent en els nadius del teu signe però amb Venus en el signe de Verge podria influenciar-te una energia de preocupació per la teva salut.

Cranc Logo

CRANC

(21 de Juny - 22 de Juliol)

No podràs evitar algunes paraules nocives, que llançaràs sense pietat a alguns membres de la teva família o a la teva pròpia parella, i tampoc fa falta passar els pròxims dies resolent comptes i demanant perdó.

Es barrejarà el teu univers familiar amb el professional; traslladaràs les preocupacions que sents en un territori cap a l'altre, i viceversa. Estudia perquè com establir una barrera clara entre la teva privacitat i la resta d'obligacions quotidianes.

Els nadius del cranc que ja hagin complert una certa edat, que tinguin molta suavitat a l'hora de fer moviments, l'equilibri no és el teu fort.

Lleó Logo

LLEÓ

(23 de Juliol- 22 d'Agost)


Ets com esperaven que anessis o com de veritat ets realment? Trenca amb els motlles imposats per la teva família i la societat i deixar volar al teu veritable “jo”. Els astres influeixen positivament en les ocupacions que treballin amb nens. És un bon dia per a connectar amb ells i ajudar-los a desenvolupar la seva creativitat.

Dia incert a nivell financer, i això serà un tema que et preocupi especialment durant aquest dimecres.

No importarà quants cafès prenguis. La sensació de son no s'anirà. I amb tanta cafeïna, aquesta nit l'insomni es presentarà en el teu dormitori.

Verge Logo

VERGE

(23 d'Agost - 22 de Setembre)

Els astres vetllen pel teu benestar i t'ajuden en el fort bategar del teu cor; tindràs la sensació que els teus amors haurien de ser els millors del món. I et centraràs en el millor de les persones que estimes, i minimitzaràs les seves faltes.

Aquells que van tenir un arravatament consumista en els últims dies es penediran d'aquest; tenir roba a la moda o altres objectes de luxe no et dóna la veritable felicitat.

Tens un temperament d'allò més positiu i ple d'energia; estaràs preparat per a totes les aventures, incloses les més inusuals.

Balança Logo

BALANÇA

(23 de Setembre - 22 d'Octubre)

Segons l'horòscop d'avui Balança, és un bon moment per a la recuperació dels amors. Les parelles més estables no hauran d'afrontar dificultats especials.

En el professional, les coses aniran una mica millor que abans, també en la relació amb els companys. La veritat és que hauràs d'intentar mantenir sota control un nerviosisme gairebé generalitzat.

En la teva salut, tot indica que gaudiràs d'una bona recuperació física i mental. Tant els que pateixen alguna malaltia de fa temps, com els que estan bregant amb alguna malaltia recent, trobaran solució.

Escorpí Logo

ESCORPÍ

(23 d'Octubre - 22 de Novembre)

Si ets d'aquells Escorpí que estan casats, hi ha molt per realitzar que volguessis dur a terme en el futur per a beneficiar a la teva parella, però en aquest moment no aconsegueix amb somnis. Els arravataments i els enutjos poden sortir-te molt cars. Compte, Escorpí.

El saber guardar la teva opinió serà fonamental per a l'èxit de les teves empreses.

La presència de Neptú en bon aspecte al teu Sol i a Mercuri portarà un 'halo' de somni a la teva vida psíquica. Moltes idees poden presentar-se quan en estat de somni i descans.

Sagitari Logo

SAGITARI 

(23 de Novembre - 21 de Desembre)

Cuida't de no caure en l'altivesa, perquè aquesta actitud està totalment contraindicada amb l'amor, sobretot, per als quals estan solters i pretenen atreure a algú cap al seu cor.

En l'àmbit professional i econòmic la conjunció entre Júpiter i Saturn oferirà interessants possibilitats de canvi per a aquells que encara no tenen un treball o busquen millorar el seu negoci.

Voldràs portar la teva salut de manera diferent, Urà et convida a això, així que no desaprofitis aquesta oportunitat. Una reorganització de les teves prioritats serà fonamental si vols aconseguir major grau de benestar. 

Capricorn Logo

CAPRICORN 

(22 de Desembre - 20 de Gener)

Aprofita l'energia de la lluna en Bessons per a converses i intercanvis en els quals tinguin un major enteniment però no et quedis únicament en diàlegs seriosos sinó que dóna-li una mica de diversió a la teva convivència de parella.

Mercuri t'afecta de manera molt positiva en el que refereix a temes de vendes i atenció al client. Podràs gaudir del teu treball i fer créixer el teu compte bancari sense esforços.

El mal de cap encara que sigui lleu és molt desagradable, perquè no permet que et sentis ple d'energia.

Aquari Logo

AQUARI 

(21 de Gener - 19 de Febrer)

Venus transitant cap a la teva casa dels sentiments portarà una gran harmonia a la teva relació en els pròxims dies. Avui en concret, serà un dia molt romàntic, ja que, utilitzaràs una tendresa inusual en l'entesa amb la teva parella.

D'altra banda, Plutó, el planeta de la transformació, s'ocuparà de la teva posició econòmica i et portarà a un període fructífer en termes de guanys i millores en els ingressos en efectiu.

Una dieta sana i equilibrada ajudarà a millorar la teva salut, seria bo que consultis a un especialista.

Peixos Logo

PEIXOS

(20 de Febrer - 20 de Març)

Amb la teva parella avui serà tot de color rosa, hi haurà afecte, afecte, amor i una vida sexual plena. El solter trobarà l'amor si està atent als senyals. Perquè, a vegades, ets ingenu i no t'adones quan estan intentant lligar amb tu.

Si tens un tema legal pendent de resoldre, és un bon moment per a presentar un al·legat, denúncia o que es resolgui al teu favor. En la teva ocupació la teva ment estarà molt lúcida i prendràs decisions encertades.

Una reacció al·lèrgica a tomb d'una mascota podria provocar-te tamponament nasal i ploriquejo en els ulls.


Comentaris

envia el comentari