L'horòscop diari del 7 de setembre de 2020

Ja pots llegir el teu horòscop per al dilluns 7 de setembre de 2020. La predicció completa sobre salut, diners i amor segons el teu signe del zodíac.

Àries Logo

ÀRIES

(21 de Març - 19 d'Abril)

Sents que hi ha cert abisme al teu voltant, però no saps fins a quin punt ho has creat tu o si han estat els altres, que s'han allunyat del teu cor. Empra les teves forces a allisar el teu camí, perquè el teu inici de setmana sigui la mar de feliç.

Es posa de manifest la teva tenacitat i el teu coratge. Sabràs com equilibrar totes dues actituds per a així obrir noves portes en l'àrea laboral.

T'arrisques a experimentar canvis d'humor i comportaments desconcertants. Procura prendre més vitamina C, i surt de casa perquè et doni una mica més el sol.

Taure Logo

TAURE

(20 d'Abril - 20 de Maig)

El teu sisè sentit et fa veure una història d'amor que pot sorgir en un futur imminent. El Taure solter sent que aviat deixarà d'estar-ho, però per a això caldrà jugar amb tots els teus atractius per a ser irresistible.

Podries trobar noves oportunitats per a fer fortuna. Roman atent als estímuls, i llegeix la premsa diària, descobriràs informacions molt valuoses per al teu sector professional.

Estaràs en un bon corrent de benestar, en la qual tot semblarà estar organitzat. Cuidar del teu propi ser resultarà molt senzill, i gaudiràs també cuidant dels qui estan al teu voltant.

 

Bessons Logo

BESSONS

(21 de Maig - 20 de Juny)

El cel és el teu aliat quan et deixa espai per a donar el discurs romàntic de la teva vida. Per mitjà de les teves sàvies i ben triades paraules aconseguiràs cridar l'atenció d'aquesta persona que tant t'agrada.

Totes les teves idees de negocis tenen avui una lluentor especial i és que Mercuri des del teu signe aliat, Bessons, et dóna molta claredat respecte de qualsevol tema que estiguis intentant revelar..

Permetre't moments de descans ajudarà a recarregar les piles. Fins i tot has d'aprendre a donar espais de silenci a la teva activitat mental.
 

Cranc Logo

CRANC

(21 de Juny - 22 de Juliol)

En l'amor tindràs més dubtes dels habituals. La teva ment està dividida, d'una banda anheles viure noves i emocionants aventures, però per un altre reses perquè tot romangui com està.

En el teu treball, no tindràs un minut per a perdre! Comprovaràs que el temps es passa volant, i que has de valorar-lo a preu d'or. Que ningú et robi el teu temps llavors! Utilitza al màxim cada oportunitat que tinguis per a fer negoci (i vigila de prop als teus competidors).

El contacte amb els animals et resultarà molt guaridor per a l'ànima.

 

Lleó Logo

LLEÓ

(23 de Juliol- 22 d'Agost)

En la parella, es recobrarà la il·lusió i el romanç dels primers mesos de relació. Al solter, els astres li atorgaran una espècie de radar intuïtiu per a trobar a la seva ànima bessona.

Si et paguessin per cada idea de negoci que et ve a la ment series milionari. Però la triple conjunció porta alguns mesos frenant la teva valentia a l'hora de posar en marxa projectes.

Podria ser que un aliment et causi reflux gàstric i t'incomodi durant la tarda. Un got d'aigua temperada amb una culleradeta de bicarbonat faran miracles en el teu estómac.

 

Verge Logo

VERGE

(23 d'Agost - 22 de Setembre)

Podríem afirmar que ets dels signes amb major pensament racional (gairebé científic) en assumptes d'amor, almenys, durant aquest dia. T'esforces, potser massa, a quantificar l'amor que et dóna la gent, vols etiquetar cada emoció i cada sentiment, procures que cada situació tingui una lògica.

Vés amb compte amb les inversions especulatives. No et fiïs de ningú, ni tan sols si reps informació privilegiada.

El sector de la salut generalment estarà sota bona protecció (però vés amb compte amb els excessos que a vegades et ve de gust dur a terme, sobretot, amb el menjar i la beguda).

 

Balança Logo

BALANÇA

(23 de Setembre - 22 d'Octubre)

Venus t'ofereix l'oportunitat d'enriquir el teu cercle social, i l'amistat i l'amor poden barrejar-se, això serà així especialment per als solters del signe.

En el terreny professional, experimentaràs un augment en la introspecció, que et portarà a qüestionar-te la forma en la qual treballes i com et relaciones en el treball.

Per a la teva salut, hauràs d'obrir la teva ment per a conèixer-te i explorar-te a tu mateix i als altres. Serà una experiència nova, que al principi et costarà una mica assimilar, però aviat trobaràs tots els seus avantatges.
 

Escorpí Logo

ESCORPÍ

(23 d'Octubre - 22 de Novembre)

La Lluna s'oposa al teu Sol, Escorpió, per això la teva sensibilitat serà superior a la normal i necessitaràs una mica d'atenció extra per part dels teus éssers més pròxims. És un temps excel·lent perquè et manifestis, mostris quant pots donar i com més podries aprendre si tens el lloc per a desenvolupar-te.

Clar que és complicat evitar els rumors que no cessaran quan el teu cap o un client especial et convidin a un esdeveniment o reunió.

Escorpió, estaràs vivint una jornada de gran exigència tant en el físic com en l'aspecte psicològic 

Sagitari Logo

SAGITARI 

(23 de Novembre - 21 de Desembre)

La teva predicció d'avui parla de bon humor i energia positiva, que et portarà a viure l'amor de manera lúdica, en sintonia amb els teus desitjos.

Una situació impredictible pot aparèixer en l'horitzó del seu treball, hauràs de ser molt cuidat a l'hora d'afrontar aquesta circumstància si vols sortir airós d'ella.

La teva salut aquest moment està gairebé en el punt d'inflexió d'un nou rumb, d'un camí que finalment canvia cap a una nova vida. Aquesta és l'esperança i la realitat que estan prenent forma.
 

Capricorn Logo

CAPRICORN 

(22 de Desembre - 20 de Gener)

L'ànim emocional durant el dia d'avui serà òptim, les persones amb les quals et creuis es mostraran més cordials que de costum i les influències dels astres en signes de Terra es faran notar.

És un moment excel·lent per a fer plans de futur però és important que o descuris el present. Pots apreciar amb intel·ligència els detalls de les condicions amb les quals comptes i per això guiaràs a bon terme els teus assumptes financers.

La salut és bona.

Aquari Logo

AQUARI 

(21 de Gener - 19 de Febrer)

El teu horòscop revela que precisament a partir d'avui, Mart i Venus estan en harmonia amb el teu Signe, infonent-te una forta harmonia i sentiments feliços i equilibrats.

En el professional, has de saber que fins al dia vint-i-dos el Sol en Virgo et convida a una lleugera recuperació en el treball i a gestionar millor el teu negoci i els pagaments en curs.

En la salut, d'una banda, segueixen presents algunes insatisfaccions, però per un altre, la teva manera de veure i afrontar les coses serà diferent, certament més racional i menys impulsiva.

Peixos Logo

PEIXOS

(20 de Febrer - 20 de Març)

Els astres aportaran molta imaginació a les parelles. Podràs fer (i rebre) petits detalls romàntics que sorprenguin. El solter estarà despreocupat, feliç vivint el moment present i no voldrà pensar en amors. Si veus que el teu negoci no avança és el moment de donar-li un enfocament nou i diferent, més arriscat.

Les inversions moderadament arriscades també podrien sortir inesperadament bé. En la teva ocupació hi haurà una batalla pels graus del termòstat. I, amb la bullícia, la teva paciència tocarà límits insospitats.

Amb la Lluna en Taure et veuràs temptat a deixar a un costat la dieta saludable i atipar-te a dolços.


Comentaris

envia el comentari