IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

L'horòscop diari del 8 d'abril de 2020

Àries Logo

ÀRIES

(21 de Març - 19 d'Abril)

Estar tancat t’està servint per aprendre a controlar la gelosia dins de la teva relació. I és que a vegades es confon tenir una personalitat molt sociable i simpàtica amb ser un seductor nat. No li donaràs major importància al fet que la teva parella parli amb altres persones.

En aquest 8 d'abril et falta seguretat en tu mateix. Per a dur a terme les teves decisions primer li comptaràs a molta gent què és allò que faràs, i preguntaràs si ho veuen bé, o què farien d'estar en la teva pell.

Aixeca't cada dues hores, si passes molt temps assegut davant de l'ordinador, sigui perquè el necessites per a treballar o perquè l'utilitzes per a jugar!

Taure Logo

TAURE

(20 d'Abril - 20 de Maig)

Així doncs, no et deixis seduir per persones que acaben d'entrar en la teva vida, per molt atractives que siguin, si és que ja tens entre les teves mans una relació. El plat que tens a casa sap igual de bé, o millor, que el que et pugui servir el nou restaurant de la cantonada.

Renova les teves il·lusions, i no permetis que el teu negoci s'embussi en la rutina. Sobretot, si pertany a un sector que es queda obsolet sovint. I és que el que ahir era eficaç avui pot estar totalment desfasat.

Si tens el pèl sense lluentor o les teves ungles tenen un aspecte trencadís, el teu cos t'està manant un senyal: et falta vitamina A. Inclou llavors en la teva dieta pastanagues, espinacs, fesols tendres, i fetges.

Bessons Logo

BESSONS

(21 de Maig - 20 de Juny)

Seràs molt susceptible als afalacs i les paraules d'amor, Bessons. És un dia en què tots els teus somnis semblessin anar en vies de realitzar-se i per això no tindràs més que somriures i calma Però és molt important que sàpigues romandre en estat de sintonia amb la teva parella, que puguis escoltar el que està vivint en la seva vida professional o íntima, ja que tendeixes a ser distret amb les necessitats dels altres.

Estaràs molt inspirat per a realitzar alguns projectes creatius que vas somiar fa temps i que tornen a estar en la teva ment. Aquesta vegada l'energia astral t'impulsarà a dur a terme tots els detalls necessaris perquè prengui forma aquesta idea brillant que has acariciat amb tanta il·lusió.

Les ones electromagnètiques són allí encara que no siguin visibles per això si en els últims dies has estat passant massa temps amb el mòbil prop del cos o fa moltes hores que ets davant de l'ordinador és aconsellable una descàrrega a terra.

Cranc Logo

CRANC

(21 de Juny - 22 de Juliol)

Els astres omplen la teva ment de fantasia i il·lusió. El teu cap i el teu cor viatgen fins als núvols, i et fas més valent en assumptes d'amor. Podràs arribar allí fins on et proposis, sobretot entre els nadius que busquen afermar la seva relació.

Inspecciona els teus comptes. Dins del teu negoci pot ser que hi hagi despeses ocultes dels quals no tinguis coneixements, bé perquè has oblidat donar de baixa alguns serveis, o bé, per simples errors humans.

No omplis l'ull abans que el teu estómac. Per salut, sempre resultarà millor quedar-se amb una mica de fam que afartar-te. Pensa en el sexe com una faceta més de la teva salut, no sols de la teva vida romàntica.

Lleó Logo

LLEÓ

(23 de Juliol- 22 d'Agost)

Si has aconseguit esquivar les influències d’Urà d'ahir, la lluna plena en Balança t'aportarà pau i ganes de compromís (sí, just el contrari que ahir). Hi haurà una millor predisposició a conversar amb la teva parella sobre els espais personals i les necessitats afectives de cadascun.

Si estàs aturat i sense entrevistes a la vista, és el dia perfecte per a escriure una carta de presentació personalitzada a aquesta empresa en la qual vols treballar. Envia-la, en pocs dies et cridaran.

Sembla obvi però aguantar-se les ganes d'orinar és alguna cosa que has d'evitar costi el que costi. Si retardes voluntàriament el moment d'anar al bany fins que no puguis aguantar més t'estaràs exposant a contreure una infecció d'orina.

Verge Logo

VERGE

(23 d'Agost - 22 de Setembre)

En els últims temps t'has replantejat moltes coses sobre l'amor, i ara arriba el moment de passar a l'acció, i planificar quins seran els teus pròxims passos ferms. En algunes llars, sortirà la possibilitat d'ampliar la família.

Presta més atenció a la comunicació. Retorna aquesta trucada perduda que tens, perquè la teva saviesa pot fer falta per a resoldre uns problemes. De la mateixa manera, no tardes a respondre els correus electrònics.

Hauràs de cuidar-te més de l'habitual, ja que els teus defenses no estan en el seu millor moment, Verge. Per això, extrema les precaucions, i procura no fer activitats que requereixin un esforç massa gran.

Balança Logo

BALANÇA

(23 de Setembre - 22 d'Octubre)

Alguns Balança, especialment els nascuts a finals de setembre, podrien rebre notícies inesperades de familiars, amics o companys de treball abans que acabi el dia. Les àrees clau de preocupació poden ser anuncis de naixement, plans de noces o acords familiars no esperats. Tracta d'assimilar qualsevol notícia amb calma i capacitat de raonament.

Quant a l'àmbit laboral, és probable que et vegis aclaparat amb deures professionals, als quals subordinaràs tota la teva vida. Només el treball realitzat de manera meticulosa i de confiança et brindarà pau i seguretat financera.

Si et proposes millorar la teva salut, has de tenir present, que els resultats només seran visibles cap a finals de mes. Això no ha de desmotivar-te, ja que els canvis s'han de donar pas a pas.

Escorpí Logo

ESCORPÍ

(23 d'Octubre - 22 de Novembre)

Aquesta nit és per a gaudir, Escorpí.  Necessites donar tot de tu al teu ser estimat, volguessis que els moments que viuen junts no acabessin mai però, no et fiïs, ja que Urà en el signe oposat farà un aspecte negatiu que pot portar moltes sorpreses.

Un nou estímul professional podria orientar-te cap a l'èxit que tant desitges i que mereixes. Es tracta d'un negoci que en passat no haguessis pres per res del món, encara que es tracta d'alguna cosa que sembla rutinari pot aportar molts diners i el saps, per això et deixaràs temptar.

La teva salut està en equilibri durant el dia d'avui, és que el teu ànim està en alça gràcies a un sentiment d'aprovació de la teva personalitat  que ha nascut en tu i que enforteix tots els aspectes de la teva persona.

Sagitari Logo

SAGITARI 

(23 de Novembre - 21 de Desembre)

El teu horòscop d'avui diu que els teus vincles amorosos es nodriran de l'energia de Venus en Aquari. Tots dos t'ofereixen una passió que ja és natural en tu, a més del teu sentit innat de llibertat molt potenciats.

Amb Júpiter ben situat a la seva Casa VIII, la dels diners que es comparteix amb els altres, les qüestions econòmiques estaran protegides durant el dia d'avui. D'altra banda, Venus en Aquari t'ajudarà a millorar els teus contactes, ja que promou una bona comunicació i l'habilitat de persuadir o aclarir qüestions. 

Quant a la teva salut, sembla que la presència d'Urà generarà substancials canvis en la teva vida. Intel·lectualment i físicament, et sentiràs ple d'energia en el teu interior i amb gran ànim per a aprofitar qualsevol oportunitat.

Capricorn Logo

CAPRICORN 

(22 de Desembre - 20 de Gener)

No tindràs motius per a penedir-te de la vida que has triat, ja que tots els aspectes familiars t'indiquen que és allí on obtens els millors resultats per a l'evolució de la teva personalitat. L'amor dels teus éssers més pròxims, el reconeixement de tots els teus esforços és el millor premi i el estímul més gran per a continuar treballant cada dia.

El dia començarà amb tota l'energia. Estàs per culminar un projecte o pla de treball que realitzes des de fa molt temps i això significa per a tu aconseguir tancar una etapa de la teva vida professional que ja t'estava quedant petita.

Tot el que es refereix a la respiració i els pulmons es veurà afectat pels emplaçaments astrològics en particular per als nadius del primer deganat. Si sents en respirar alguna molèstia  que persisteixi cal que  consultis al teu metge.  

Aquari Logo

AQUARI 

(21 de Gener - 19 de Febrer)

Si bé estàs encara sota l'influx de poderoses energies que incideixen directament en la teva vida amorosa, d'altra banda, comptes amb la fortalesa necessària per a bregar amb tot això. Els que estiguin en parella i tinguin situacions per a resoldre, trobaran la manera de recuperar l'amor del seu estimat. 

La predicció per a les teves finances i àmbit professional, continuarà sent positiva avui. L'única cosa que has de tenir en compte és la possibilitat d'emprar una part dels teus ingressos per a ajudar a un ser estimat.

Quant a la teva salut, sembla que aquests dolors musculars que a vegades et deixen bloquejat podrien reaparèixer. Procura avançar-te i fes estiraments per a evitar que això ocorri.

Peixos Logo

PEIXOS

(20 de Febrer - 20 de Març)

Et sentiràs bastant sociable però, probablement, buscaràs tenir converses amb significats més profunds.  Cridar a persones diferents pot brindar-te l'oportunitat de compartir idees per a créixer de manera mental i espiritual (i també per a divertir-te, clar).

Al contrari que ahir, el treball en equip serà el teu punt fort i les idees que aportaràs seran mereixedores d'èxit i reconeixement.

La teva energia estarà alta, però no serà ni positiva ni negativa. Només serà energia fins que la dirigeixis. Aquestes vibracions faran que tot el que facis o sentis sembli més gran. Peixos, depèn de tu traduir aquesta energia en el que triïs enfocar-te avui.


Comentaris

envia el comentari