L'horòscop diari del 8 d'agost de 2020

Ja pots llegir el teu horòscop per al dissabte 8 d'agost de 2020. La predicció completa sobre salut, diners i amor segons el teu signe del zodíac.

Àries Logo

ÀRIES

(21 de Març - 19 d'Abril)

Cerques noves maneres de sentir l'adrenalina en el teu cos, vols experimentar sensacions fortes i intenses en les quals l'amor tingui un paper protagonista. Aquests impulsos que sents els podràs canalitzar amb una escapada en parella, un viatge a algun lloc pròxim.

Esquives els problemes del teu entorn laboral (encara que t'assegurin que són urgents). Saps que el món no deixarà de girar si apagues el teu telèfon mòbil o no respons amb rapidesa alguns correus electrònics.

Feix cas sol a professionals titulats, desconfia de guaridors, remeiers i altres persones que et donen opinions sense base científica.

Taure Logo

TAURE

(20 d'Abril - 20 de Maig)

Ets molt creatiu, tens molt bones idees per a treure-li el suc a aquest dissabte, i sents que Cupido t'està esperant a la porta de la teva casa per a llançar-te una col·lecció de fletxes. Llàstima que els plans no vagin a sortir tal com els havies planejat!

Has de replantejar-te moltes coses sobre la teva manera de treballar, ja que sols buscar la via ràpida per a solucionar alguns problemes que requereixen molt més temps i esforç.

Necessitaràs descarregar el teu desbordament d'energia, el teu cos et demanarà fer molt d'esport; com més difícil i perillós sigui, més i millor podràs desfogar.

Bessons Logo

BESSONS

(21 de Maig - 20 de Juny)

Podries sentir la influència de la Lluna en conjunció a Quirón que afecta les teves relacions dins de grups com ara el club o altres associacions. Si estàs enamorat, no tens perquè explicar-ho o compartir-ho amb ningú.

La vida laboral és costa amunt avui. Si has d'acudir al teu lloc de treball, sentiràs que la jornada que t'espera serà eterna.

Les preocupacions econòmiques se sumen a un ànim somiador que et distreu i pot portar-te a cometre molts errors. Una jornada estupenda quant a la salut i el benestar físic.

Cranc Logo

CRANC

(21 de Juny - 22 de Juliol)

No saps ja què fer perquè la persona que t'agrada es fixi en tu. Estàs convençut que si fixa els seus ulls en els teus, aconseguiràs que s'enamori de la teva persona, i que podries donar-li moltes coses bones a la seva vida.

Els qui estan sortint d'un període professional delicat tindran l'oportunitat de netejar el seu nom i la seva honradesa. Callaràs moltes boques que t'han titllat de mal company, o de persona una miqueta deixada.

Tanca el teu dia amb un bon bany d'aigua calenta a casa, i si és amb vores aromàtiques al teu voltant, millor.

Lleó Logo

LLEÓ

(23 de Juliol- 22 d'Agost)

Estaràs embafador amb la teva parella, li abraçaràs i menjaràs a petons. Un altre dia podria atabalar-li, però avui et correspondrà de la mateixa forma. El solter demostrarà el seu amor escrivint un poema.

En el mes estrella de les rebaixes estàs decidit a fer les compres amb més consciència i enfocament que altres anys. Fer una llista d'allò que vols comprar t'ajudarà a estalviar-te diners i cues innecessàries.

La teva energia física estarà baixa i no et vindrà de gust moure el cos, a excepció de cuinar. Voldràs menjar ric i et posaràs a la feina per a elaborar el teu plat favorit.

Verge Logo

VERGE

(23 d'Agost - 22 de Setembre)

Durant aquest dissabte d'agost podries fer un pla romàntic en parella o amb la família, tu tens ganes de ser invisible, que tots et deixin en pau i que no comptin amb tu per a animar les festes. Prefereixes un paper secundari que el de protagonista.

En l'àrea del treball no deixis tasques pendents per a un altre dia, esprem el teu horari laboral al màxim, i busca solucions ràpides per a tots els problemes, independentment de la seva gravetat.

Igual no tens ganes d'anar al gimnàs, però no et pots pegar tot el dissabte tombat en el sofà.

Balança Logo

BALANÇA

(23 de Setembre - 22 d'Octubre)

En el terreny amorós si sents que la relació no funciona com tu esperaves, és el moment si es fes preguntes, sobretot, si els vostres objectius comuns en lloc d'unir-vos us separen.

Si treballes pel teu compte, hauràs de fer balanç i reorganitzar el llibre d'ingressos i despeses. Una vegada fet això, podràs planificar millor els teus objectius sense córrer massa riscos.

Per a la teva salut Lliura, podries experimentar fatiga física i psíquica. Quan el cos et mana aquests senyals és perquè t'està avisant que alguna cosa no va bé.

Escorpí Logo

ESCORPÍ

(23 d'Octubre - 22 de Novembre)

Hi ha moltes molèsties en la convivència que podries evitar si aconsegueixes mantenir converses proactives a les quals cadascun dels implicats es mostri amb ànsies de cooperar i deixi a un costat els temes competitius o els enutjos.

Els límits de la teva paciència potser estan a la vora de ser superats i per això serà convenient si pots deixar els teus assumptes professionals en suspens aquest dissabte.

Per a avui els astres indiquen una salut forta encara que susceptible de problemes derivats d'un mal ús de l'energia disponible.

Sagitari Logo

SAGITARI 

(23 de Novembre - 21 de Desembre)

En l'amor, poden sorgir conflictes en tot quant tingui a veure amb recursos compartits, sigui amb la parella o amb recursos que no depenguin exclusivament de tu, sinó de la família.

En el professional la teva atenció depèn del teu intel·lecte i de la teva experiència per a solucionar assumptes que han quedat pendents de resoldre.

En la teva salut, és temps de fer grans descobriments que, a més, t'ajudaran a ser millor o a millorar la teva escala de valors. En aquest sentit, viuràs una cosa molt especial en relació amb els viatges.

Capricorn Logo

CAPRICORN 

(22 de Desembre - 20 de Gener)

Sortir a compartir un cafè o una caminada en companyia d'un amic serà un moment distès que dissiparà la negativitat i la tristesa.

Viuràs un dilema que hauràs de resoldre buscant el consens de la teva família o d'aquelles persones amb les quals vius. És probable que hagis de consultar amb altres persones sobre temes de la llar que afectaran a tots d'una forma o l'altra

Molts dels teus malestars físics provenen del teu estat d'ànim o d'una sensació abúlia o tristesa.

Aquari Logo

AQUARI 

(21 de Gener - 19 de Febrer)

En el supòsit d'estar en una relació, és possible que durant aquestes dates estiguis més receptiu o interessat en ella, podent mostrar-te més predisposat a relacionar-te, dialogar i manifestar més obertament les teves inquietuds personals.

En la teva carrera, hi hauria la possibilitat que, per qualsevol motiu, s'hagi de mantenir major contacte i diàleg amb els col·laboradors per a tractar d'aconseguir o formalitzar acords.

En la teva salut, serà bastant bona, només recorda que la teva salut dependrà en gran manera de les teves emocions, per això és important, que busquis l'harmonia allí on estiguis.

Peixos Logo

PEIXOS

(20 de Febrer - 20 de Març)

Si tens parella és un bon dia per a donar-li un aire nou al vostre dormitori i pintar-lo. El solter que ja havia tingut cites amb una persona que l'atreia descobrirà que aquesta ha continuat quedant en secret amb el seu ex.

Si fa temps que treballes per compte d'altri et picarà el cuquet de ser (o tornar a ser) el teu propi cap. Saps que això comporta molts maldecaps però últimament no et satisfà el teu treball.

Investiga sobre els components del sabó que utilitzes perquè potser és el que t'està provocant aquestes granellades en el coll.


Comentaris

envia el comentari