YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

L'horòscop diari del 8 de desembre

Ja pots llegir el teu horòscop per al dimarts 8 de desembre de 2020. La predicció completa sobre salut, diners i amor segons el teu signe del zodíac.

Àries Logo

ÀRIES

(21 de Març - 19 d'Abril)

El teu humor va i ve durant aquest dimarts, però en general et governa un aire d'intolerància i d'apatia. Pocs plans dels quals et proposi la teva parella o la teva família et semblaran ideals. Ets l'antítesi d'això que anomenen l'esperit de Nadal.

Hi haurà canvis subtils en el teu treball, petites pinzellades de coses que a partir d'ara (i fins a un altre avís) s'executaran d'una manera diferent.

La teva salut està bastant resguardada, alguns dels esforços que has fet per a estar en forma es deixaran notar, i rebràs alguns afalacs.

Taure Logo

TAURE

(20 d'Abril - 20 de Maig)

Hi ha alguna cosa que no estàs fent del tot bé en els teus assumptes d'amor, i que provoca una important fugida d'afecte i de respecte. No et queda més remei que analitzar bé cadascun dels teus gestos i descobrir què és en el que estàs fallant.

Rebràs bons afalacs per un treball ben fet. Encara que desitjaries menys paraules boniques i més zeros en la teva nòmina a la fi de mes.

Una vella molèstia de salut, a la qual ja havies donat l'esquena, pot reaparèixer en aquesta jornada; no podràs abaixar la guàrdia.

Bessons Logo

BESSONS

(21 de Maig - 20 de Juny)

Els ànims caldejats generats per la relació entre la Lluna i Mart des d'Àries no faran més que recordar-te el pitjor del viscut en temps passats i reafirmar alguns problemes que creies superats.

Aquest dimarts, la sort en els negocis està més prop del que imagines, Bessons. El triomf serà teu quan sentis que estàs perdent les teves batalles i és que t'esforçaràs com mai.

Moltes malalties com ara la gastroenteritis i la salmonel·la tenen relació amb els descuits en la cuina. Cada setmana neta el teu refrigerador.

Cranc Logo

CRANC

(21 de Juny - 22 de Juliol)

Es pot definir la situació de la teva parella com a commovedora en aquests moments. El dia serà molt interessant per a aquelles relacions que es trobin una miqueta oxidades.

En l'àmbit professional els astres et conviden a tenir molta mà destra amb els teus companys (o amb aquelles persones el treball de les quals afecti les teves responsabilitats).

Tindràs un alt sentit de la privacitat, per a tu els problemes de salut són una cosa íntima i no et ve de gust que uns certs familiars o amics estiguin al corrent de les teves malalties.

 

Lleó Logo

LLEÓ

(23 de Juliol- 22 d'Agost)

No voldràs saber res sobre romanços i necessitaràs, si tens fills, demanar-li a un familiar que els cuidi. És un dia per a tu i et regalaràs els capritxos que vulguis, simplement perquè te'l mereixes!

Per als emprenedors és un dia de mala sort. És molt probable que tinguin petites pèrdues econòmiques. Fins i tot si el teu negoci és sobre la venda d'articles, podries sofrir un robatori.

Si et notes un tic a l'ull, és degut a una tensió ocular alta. No esperis i acudeix a un oftalmòleg per a prevenir una lesió d'aspecte glaucomatós en el nervi òptic.
 

Verge Logo

VERGE

(23 d'Agost - 22 de Setembre)

Tens molt tremp en aquest dimarts, i encara que les circumstàncies al teu voltant no siguin les millors, t'esforçaràs per veure sempre el got mig ple. I no sols això: procuraràs arrencar un somriure a tots els que tens a prop, especialment a qui més mancada li fa.

Has d'aprendre a posar-li preu a cada hora del teu dia, sobretot, a la teva jornada laboral.

Tindràs moltes ganes de moure't en el medi aquàtic. Seràs un autèntic peixet que es delectarà amb la natació i altres activitats similars.

Balança Logo

BALANÇA

(23 de Setembre - 22 d'Octubre)

En el terreny amorós és possible que algun fet desperti els sentiments o emocions, o que faci que es retrocedeixi en el temps a la recerca de donar un sentit a unes certes circumstàncies que s'estiguin vivint en la situació present.

En el professional, pot ser que la teva ment es trobi una mica més activa de l'habitual amb ganes d'aprendre o adquirir nous coneixements.

Finalment, recorda que, si vols tenir un cert nivell de benestar personal, has de començar pel bàsic, i a partir d'aquí anar posant la vista en metes més altes.

 

Escorpí Logo

ESCORPÍ

(23 d'Octubre - 22 de Novembre)

Respecte de les relacions romàntiques, l'enteniment, l'afecte i el suport que brindaràs a la teva parella és únic i per això la devolució d'amor serà infinita. Si ets d'aquells nadius que estan solters en aquest moment de la teva vida seràs sorprès per una declaració d'amor.

És gairebé segur que tinguis alguns assumptes sense resoldre i volguessis desenvolupar una altra manera d'enfortir la teva economia i el teu destí.

Si estàs sentint alguna preocupació per la teva salut, veuràs amb alegria com tot és molt més simple del que creies.

Sagitari Logo

SAGITARI 

(23 de Novembre - 21 de Desembre)

Els solters del signe tenen, doncs, àmplies possibilitats de trobar en ser esperat i iniciar una relació amb grans esperances que s'estengui en el temps.

En el laboral, tindran notícies concretes i favorables sobre el treball i els seus projectes futurs, en canvi, oblidin els negocis i els tràmits cap a final de mes.

Quant a la teva salut, la magnífica energia de Sagitari dotarà a aquests nadius d'una resistència física inigualable, la que es convertirà en un valuós escut contra les malalties, això sí, evita tota mena d'excessos.

Capricorn Logo

CAPRICORN 

(22 de Desembre - 20 de Gener)

Presa les primeres hores d'aquest dimarts si desitges connectar amb la teva parella, conversar o manifestar-li algunes de les teves idees perquè més tard podries trobar una certa energia d'oposició i molèsties que afectaran el teu ànim.

Aquest és un dia perfecte per als nadius del signe de la cabra. Serà estupend verificar els resultats de treballs i esforços que realitzes des de fa temps sense ajuda ni tan sols paraules d'alè.

Per a aquesta jornada els astres et conviden a cuidar els teus ronyons i mirar per la teva hidratació.
 

Aquari Logo

AQUARI 

(21 de Gener - 19 de Febrer)

L'horòscop d'avui revela que Venus travessarà el signe d'Aquari des d'un angle afí, és un trànsit favorable per a les relacions sentimentals i socials. Això es notarà especialment en les relacions que comencen ara.

En el treball el trànsit de Mercuri, el planeta del comerç, la ment i la comunicació, facilitarà els tractes, pactes, acords i negociacions.

En la salut, aquests trànsits es tornen una miqueta acte-destructius o bé optem per un canvi destructiu més que constructiu. També produeixen inestabilitat i també tensió mental i física, tot depèn de com s'afrontin.

Peixos Logo

PEIXOS

(20 de Febrer - 20 de Març)

Amb la teva parella sentiràs que heu de reformular metes en comú i definir temps per separat. Al solter una exparella voldrà fer-li la vida impossible parlant mal sobre ell amb tots els seus coneguts.

Cap dels teus plans, projectes i tasques sortirà com volies. Sembla que hi ha una energia externa a tu obstinada que avui no et surti res bé. Tallaràs llaços amb empreses, associacions o grups de persones amb les quals ja no et sents còmode.

Els astres establiran en la teva ment una sensació de restricció i limitació. Això pot manifestar-se físicament com un mal de cap.


Comentaris

envia el comentari