L'horòscop diari del 8 de febrer

Ja pots llegir el teu horòscop per al dilluns 8 de febrer de 2021. La predicció completa sobre salut, diners i amor segons el teu signe del zodíac.

Àries Logo

ÀRIES

(21 de Març - 19 d'Abril)

A vegades tendeixes a barrejar els conceptes de felicitat i d'alegria i encara més en l'amor, però et convindria diferenciar-los. Pensa que l'alegria és una emoció que neix de manera improvisada, sorprenent, i que la felicitat s'aconsegueix a llarg termini.

Et toca ser molt acurat en aquest inici de setmana amb les teves responsabilitats professionals; si la sensatesa és la teva bandera no correràs cap perill. Roman atent a les amenaces externes i controla acuradament els teus actius.

Al teu voltant no hi ha tantes persones malaltes ni amb malalties com creïs; potser estàs pecant d'hipocondríac.

Taure Logo

TAURE

(20 d'Abril - 20 de Maig)

L'atmosfera amor serà bastant bo en el seu conjunt, sempre que compleixis les més elementals regles de respecte i tolerància, sense importar si parlem d'un nadiu de Taure que està solter o que ha passat per l'altar.

La jornada professional passarà a la història en el pitjor dels sentits. Retards horaris, falta de coordinació i trucades telefòniques que no es responen en el seu moment seran una constant en la teva vida.

Aposta en mesura del possible per un menjar lleuger i satisfactori, i que preferiblement tinguin una bona base de proteïnes, animals o vegetals.

Bessons Logo

BESSONS

(21 de Maig - 20 de Juny)

El Sol en Aquari, brinda la capacitat d'expandir la consciència i augmentar el do de donar-se als altres i això inclourà a la família estesa, els sogres, els cunyats i fins i tot un ex de la teva parella podria beneficiar-se d'aquesta bona energia.

El consell astral d'avui t'impulsa a viure al màxim les oportunitats que reps des de l'entramat astral. Tot el que succeeix aquesta temporada és únic i no tornarà a repetir-se per un temps.

Si estàs sofrint algun problema de salut és temps d'anar a fons darrere de la solució.

Cranc Logo

CRANC

(21 de Juny - 22 de Juliol)

Els solters pensaran fins a quin punt un compromís sentimental els pot aportar una satisfacció personal molt més rica i global que els romanços i plaers fugaços.

En l'aspecte del treball és possible que sentis repunts d'estancament, com si les aigües que movien el teu vaixell haguessin deixat de fluir. Sigues tenaç, força una mica el dinamisme professional i posa obstinació per a superar els obstacles i la inèrcia envolupant.

Cuidar el medi ambient i fer esport alhora és possible. Què tal si passeges pel bosc amb una bossa i reculls els residus que trobis al teu pas?

Lleó Logo

LLEÓ

(23 de Juliol- 22 d'Agost)

Mercuri retrògrad recorre la teva casa de la parella i el matrimoni, així que és molt probable que aparegui alguna de les teves exparelles. Venus també està en aquesta zona, així que és possible una reconciliació.

A mesura que vas collint aquest èxit que tant t'has llaurat apareixen persones al teu voltant molt diplomàtiques que volen pujar-se al carro dels teus triomfs. Si et proposen grans inversions econòmiques, assegura’t que tot està en ordre abans de prendre acció.

Aprofita la influència de la Lluna minvant en Capricorn si vols depilar-te (el borrissol trigarà més a tornar a sortir).

Verge Logo

VERGE

(23 d'Agost - 22 de Setembre)

La teva parella té un especial interès a aferrar-se a tu, al fet que siguis el centre dels seus pensaments, la seva raó per a viure si prefereixes cridar-lo així. En principi aquesta actitud t'agradarà, però quan es prolongui acabaràs per atabalar-te (i més si el teu romanç està fent els seus primers passos).

El teu nivell d'exigència és moderat tirant a fràgil, i per això el teu lloc de treball podria córrer perill.

Aprèn a respirar bé, amb profunditat; no ets conscient fins a quin punt la inquietud i l'estrès en el qual vivim embolicat tendeixen a evitar que obtinguem suficient oxigen.

Balança Logo

BALANÇA

(23 de Setembre - 22 d'Octubre)

En l'amor, la por al canvi serà en aquests casos un detonant que farà esclatar la bomba de temps que portes sota el braç. Els solters del signe estaran, per tant, més lluitadors que mai.

Començarà el dia treballant molt i guanyant poc, situació que afortunadament es revertirà ni bé comenci aquesta segona setmana de febrer.

En la salut, Balança tindrà bastant energia durant tot el dia, encara que haurà d'alimentar-se bé i dormir com a mínim vuit hores diàries, ja que el seu metabolisme estarà una mica més lent que de costum.

Escorpí Logo

ESCORPÍ

(23 d'Octubre - 22 de Novembre)

Per a aquest dilluns la setmana dóna començaments amb una bonica energia astral afavorint les relacions amb germans o amics íntims dels fills de l'escorpí. Si ets d'aquells que estan solters has de saber que aquells que et van decebre van quedar en el passat.

Una confusa situació podria alterar les teves relacions professionals. Serà transcendental centrar la teva atenció en la teva labor i deixar de parar esment a les opinions dels altres.

La salut dels nadius d'Escorpió és bona en general. Evitar els abusos serà fonamental.

Sagitari Logo

SAGITARI 

(23 de Novembre - 21 de Desembre)

Per a aquest dilluns la setmana dóna començaments amb una bonica energia astral afavorint les relacions amb germans o amics íntims dels fills de l'escorpí. Si ets d'aquells que estan solters has de saber que aquells que et van decebre van quedar en el passat.

Una confusa situació podria alterar les teves relacions professionals. Serà transcendental centrar la teva atenció en la teva labor i deixar de parar esment a les opinions dels altres.

La salut dels nadius d'Escorpió és bona en general. Evitar els abusos serà fonamental.

Capricorn Logo

CAPRICORN 

(22 de Desembre - 20 de Gener)

Respecte de la vida romàntica, els astres t'adverteixen de la possibilitat de reprendre una relació del passat. Hauràs de preguntar-te si és la teva prioritat tenir ara una relació amb aquestes característiques o si prefereixes centrar-te en altres aspectes de la teva vida.

Saturn en la teva zona relativa a les finances t'ajuda a anar pel segur, evitar riscos innecessaris i sostenir els esforços en una mateixa direcció per a evitar pèrdues.

Cuidar de la teva salut és més que visitar al metge per a resoldre un problema puntual, es tracta de portar endavant una actitud d'amor.

Aquari Logo

AQUARI 

(21 de Gener - 19 de Febrer)

Una plaent calidesa t'envairà des del punt de vista sentimental. Mercuri en el teu signe t'empenyerà a dialogar de temes als quals poques vegades t'animes. Per aquest motiu, Aquari, l'amor serà font d'energia, vitalitat i pensaments ben organitzats. Avui els sentits es barrejaran nodrint les emocions.

En el laboral podràs posar de manifest els projectes que tens al cap, a més de construir programes de treball i exposar les teves idees.

En la salut, les influències planetàries en el teu signe afectaran l'àmbit dels valors i l'autoestima.

Peixos Logo

PEIXOS

(20 de Febrer - 20 de Març)

La nostàlgia en parlar d'un ser estimat que ja no està podria entelar la resta del teu dia fent que el teu ànim decaigui i ho vegis tot gris. Un amic que t'escolti t'ajudarà a sentir-te millor.

En el treball encara que no estiguis especialment parlador allò que transmetis serà clar i profitós. Mart té bon aspecte amb el teu regent Neptú aportant-te oportunitats que poden desembocar a invertir a l'estranger o anar a viure un temps a un altre país.

La Lluna minvant t'afavorirà si tens una intervenció o operació quirúrgica, tot sortirà bé.


Comentaris

envia el comentari