Horòscop 8 gener 2021

Ja pots llegir el teu horòscop per al divendres 8 de gener de 2021. La predicció completa sobre salut, diners i amor segons el teu signe del zodíac

ARIES

(21 de Març - 19 abril)

Et planteges com podries fer la vida més agradable als altres. Comprens que la teva felicitat individual també implica que la gent que vols estigui ben posicionada, feliç i en calma. Pensaràs més en ells que en tu mateix en algunes jornades.

En general, el treball et brindarà suficient satisfacció; la predicció setmanal és bastant bona per a les professions literàries i els periodistes, escriptors i llibreters colliran alguns èxits.

Cal tallar els hàbits nocius de soca-rel, i en el cas que estiguis pensant a dir adéu al tabac, que sigui d'una vegada i per sempre.

TAURE

(20 d'Abril - 20 de Maig)

L'acord de les parelles serà molt afavorit durant aquest divendres; tots dos caminareu en una mateixa direcció, fent possibles vells projectes que són avantatjosos per als dos.

La gent confon la teva cara amb la d'un banquer; per això hi haurà més d'un amic o familiar que et demani un petit préstec per millorar la seva economia.

Aquest dia hauries de cuidar una mica més del que és habitual la teva gola; no facis esforços innecessaris que puguin afectar les teves cordes vocals, i més si la veu és la teva principal eina de treball (professors, cantants, comercials...).

BESSONS

(21 de Maig - 20 de juny)

Els que estan solters pot ser que recapacitin sobre el que han portat arrossegant en el passat, les dificultats que tenen per establir un vincle respectuós amb els punts de vista d'altres i les ganes de tornar a establir un romanç més amorós.

Per a molts nadius del signe dels bessons, l'abundància retorna després d'un lapse en el qual el món semblava ser més fosc del que en veritat és.

Conèixer el que sents serà fonamental. Potser és convenient buscar ajuda en una consulta psicològica.

CRANC

(21 de juny - 22 de juliol)

En l'avantsala del cap de setmana et trobes embriagat per la solitud, i no sabràs on trobar aquest petó o aquesta abraçada que t'aporti la calor que el teu cor necessita.

Al teu voltant hi ha una acumulació de circumstàncies laborals i familiars que et tenen desbordat, i necessites instruccions per gestionar la situació. Serà un dia bastant fàcil en l'àmbit professional, ja que sempre aniràs malament d'hora i a més no et deslliuraràs d'alguns petits contratemps.

Per entrar en calor, les infusions seran les teves aliades, i millor si tenen poder relaxant (com la til·la o la valeriana).

LLEÓ

(23 d'Juliol - 23 d'agost)

La teva relació amorosa serà com una rosa que, tocada pel sol, floreix mostrant tota la seva esplendor. El solter serà arriscat, es llançarà a la piscina i la jugada li sortirà realment bé. Mercuri et beneeix activant el teu costat més racional i entabanador, convenceràs al teu interlocutor amb arguments lògics i un estil únic.

L'entrada de Venus en Capricorn prediu un augment de diners i béns materials a través de l'esforç constant en el treball.

Si notes les cames cansades, un automassatge amb olis essencials t'ajudarà a desinflamar els músculs i a recobrar una bona circulació.

VERGE

(24 d'Agost - 22 de setembre)

L'ambient dins la teva llar pot titllar-se d'exquisit, tot i que planejaves un cap de setmana per a vosaltres dos tot sols i al final l'agenda s'ha omplert d'esdeveniments familiars.

Tu mateix et sorprendràs de la teva capacitat de reaccionar davant l'adversitat. Sabràs rebutjar propostes molt llamineres per guanyar els diners que necessites, ja hauries d'actuar contra els teus principis morals més bàsics.

Et tornes un dels signes més presumits de tot l'Horòscop; alguns pensaran fer-se algun retoc a la cara que dissimuli el pas dels anys.

BALANÇA

(23 de Setembre - 22 d'octubre)

En l'amor tindràs moltes oportunitats de connectar amb possibles amants. Amb la persona estimada les coses estaran molt clares i això us proporcionarà experiències de molta satisfacció.

Pel professional i econòmic, sembla que avui els diners i els negocis no prosperaran.

En la salut, és estrany que balança es posi malalt durant el dia d'avui, encara estaràs bastant cansat, amb més ganes que mai de dormir o directament dedicar-te a l'oci. Si no t'excedeixes i aconsegueixen trobar un punt intermedi entre el descans i l'activitat, tot marxarà de meravella.

ESCORPÍ

(23 d'octubre - 21 de novembre)

Molts nadius que es troben fent vida matrimonial sentiran un desig de distància i canvi. Potser és genuí, però no tinguis pressa. Prendre un camí diferent pot sortir-te molt car.

Esperar respostes sobre temes financers no serà fàcil per a tu en aquest dia tan intens. La Lluna en bon aspecte a Mercuri porta grans idees de negocis que hauries de detallar en una llibreta.

La pràctica de la natació, el contacte amb l'aigua, un bon bany d'immersió poden fer molt pel teu benestar físic.

SAGITARI

(22 de Novembre - 21 de desembre)

En l'amor, no deixis que res faci malbé o afecti negativament la relació que tens amb els teus éssers estimats, per més lluny que et trobis d'ells, tracta de buscar l'oportunitat perfecta per comunicar-te.

En el terreny econòmic i professional vindran alguns alts i baixos que hauràs de resoldre amb intel·ligència, fes un ús adequat dels teus ingressos i no gastis més del que els teus recursos et permeten.

Pel que fa a la teva salut, pren cura en totes les teves accions i no deixis que res arruïni el que has construït fins al moment.

CAPRICORN

(22 de Desembre - 19 gener)

El retorn d'amics del passat pot desestabilitzar les emocions de la teva parella i podries veure't embolicat en un conflicte de gelosia o sospites que generin distància o discussions. Narrar la història de la teva vida no sempre et resulta fàcil, Capricorn.

La majoria dels nadius del signe de Capricorn estarà sent influenciat per la quadratura que es forma entre Mart entrant a Taure i el seu regent Saturn.

Et sents molt bé, Capricorn. La teva energia i la vitalitat són òptimes i disposaràs de molta força mental gràcies a la visita de Mercuri.

AQUARI

(20 de Gener - 19 de febrer)

En l'amor, el viuràs tot amb gran optimisme i visió de futur, i estaràs menys inconformista i més connectat amb allò que t'apropa i no amb el que et diferencia dels altres.

A escala professional, el dia serà pràcticament favorable per als nadius d'Aquari. Tenir contactes facilitarà l'accés a llocs i càrrecs de significativa importància.

En la salut, estaran melancòlics i malhumorats. Estat d'ànim que pot causar problemes a la pell, la gola o el sistema digestiu.

PEIXOS

(20 de Febrer - 20 de març)

Un mal de cap farà que aixequis el to de veu més d'una vegada al llarg d'aquest dia sense que sigui la teva intenció. Recorda: els altres no són recipients on descarregar les teves frustracions i dolors, Peixos.

En el teu treball t'adonaràs que els teus superiors t'estaran posant a prova. Seràs molt eficaç i sortejaràs amb èxit totes les proves. En veure això, alguns companys de treball es retorçaran de gelosia.

Amb l'estrès, la tensió se't s'acumularà a les cervicals i et pujarà bastant.


 


Comentaris

envia el comentari