ÚLTIMA HORA

🚨 Carme Forcadell i Dolors Bassa, obligades a tornar avui mateix a la presó

URGENT

📌 La pandèmia segueix reculant a Espanya abans d'un cap de setmana clau

L'horòscop diari del 8 de juliol de 2020

Ja pots llegir el teu horòscop per al dimecres 8 de juliol de 2020. La predicció completa sobre salut, diners i amor segons el teu signe del zodíac.

Àries Logo

ARIES

(21 de Març - 19 abril)

Has de buscar un terme mitjà si has viscut disputes conjugals, perquè l'Horòscop assenyala en la seva predicció diària un dia harmoniós en l'amor si poses de la teva part; dóna el teu braç a tòrcer, i no tinguis l'última paraula sempre.

Controla el teu consumisme en anar de compres, i valora els articles que desitges en funció a les hores de treball que trobes per comprar-los.

A casa sorgiran problemes, però si no dramatitzes en excés, tot es resoldrà — i et lliuraràs, de passada, de mals de cap innecessaris o d'episodis d'insomni —.

Taure Logo

TAURE

(20 d'Abril - 20 de maig)

Tindràs un dimecres ple d'afecte i sensualitat. Perquè el dia sigui excel·lent, tan sols has d'evitar les discussions, sobretot, per temes quotidians i una mica fútils. ¿Pot ser que de vegades discrepis amb allò que fa la teva parella tan sols per trencar el silenci?

Una persona del teu mateix sector vol comptar amb el teu assessorament; accedeix a les seves peticions, dóna-li bons consells i anota a la teva agenda que el dia de demà podràs demanar-li tu un favor de tornada.

Els teus nervis es disparen, sobretot si has d'enfrontar-te a un examen, una entrevista, un judici...

Bessons Logo

BESSONS

(21 de Maig - 20 de juny)

La teva pau interior donarà a totes les teves relacions un bany d'harmonia i enteniment. Seràs una influència positiva i calmant sobre l'ànim dels altres que se sentiran molt bé en la teva presència.

Avui tindràs un toc extra de confiança en les teves eleccions i les teves capacitats i és per això que obtindràs un benefici que d'altra manera no aconseguiries especialment si ets d'aquells nadius del primer deganat.

Estàs vivint un moment perfecte pel que fa a energia i vitalitat que podràs gaudir.

Cranc Logo

CRANC

(21 de juny - 22 de juliol)

Grans notícies per al cor del Cranc que està en solteria. Esteu coneixent algú que et sonarà molt familiar, com si ja ho coneguessis d'abans. Pren la iniciativa, no esperis que l'altra part vingui a tu, sigues ferm i decidit.

Per guanyar diners hauràs de fer-ho com qualsevol fill de veí, treballant de valent. Deixa d'inventar empreses impossibles, o d'invertir en negocis foscos.

Rebutja els excessos com a mètode de prevenció per vetllar pel teu benestar; hi ha molta serp que et tempta a recaure en mals hàbits i costums.

Lleó Logo

LLEÓ

(23 d'Juliol - 23 d'agost)

La teva aura desbordarà amor i encomanaràs a les persones que t'envolten de felicitat. Si estàs solter connectaràs amb una persona molt compatible amb tu en l'àmbit espiritual.

El teu banc et cobrarà uns interessos que no tenies previstos. Truca al teu gestor financer i reclama aquest import que ha estat fruit d'un error de sistema informàtic. Els propietaris de petites empreses tindran un repunt en les vendes aquest dimecres.

Aprofita l'energia disponible d'avui per elevar la teva vibració i atreure el bon Karma repetint el mantra sagrat "Om" i deixa que ressoni per cada cèl·lula del teu cos.

Verge Logo

VERGE

(24 d'Agost - 22 de setembre)

Tens un somriure tatuat en el teu rostre, i això pot portar a algunes confusions. Hi haurà qui confongui el teu bon humor amb una mica de festeig, així que mesura bé les teves paraules. Aflora la teva més oculta vocació, aquesta que ningú coneix perquè et fa una mica de vergonya.

En gran manera fas les coses que els altres esperen de tu, i no les que veritablement desitges. No ets conscient que podries guanyar diners sentint una gran plenitud?

A la teva agenda hi ha molts esdeveniments d'oci, però acumules cert cansament, i a més, els plans tampoc t'interessen gaire.

Balança Logo

BALANÇA

(23 de Setembre - 22 d'octubre)

La predicció d'avui en l'amor per Balança, revela que aquells que estiguin en parella, han de treure profit a aquest pic d'energia que estan vivint, sigui ordenant, netejant o reformant la casa.

En el terreny professional, Mercuri en quadratura és un clar indici d'un moment difícil a la feina. Aquest planeta confon, les idees i crea problemes.

En la salut s'incrementarà en comparació amb dies enrere, i podrà ser fins i tot millor si fas exercicis i cuides la teva dieta. Tot depèn de l'atenció que li prestis.

Escorpí Logo

ESCORPÍ

(23 d'octubre - 21 de novembre)

Si ets d'aquells escorpions que estan intentant connectar amb una persona esmunyedissa, poden avui entrar en contacte d'una manera més directa. És el moment ideal per expressar els teus sentiments sense por.

Els nadius que estiguin en la recerca d'ocupació poden aprofitar aquest brillant moment planetari per prendre contacte amb les possibilitats existents en el mercat.

Respecte de la salut, mantenir la calma és essencial. Els pensaments se superposen i podries estar patint problemes de concentració i dificultats per mantenir la calma.

Sagitari Logo

SAGITARI

(22 de Novembre - 21 de desembre)

Els solters podrien conèixer a la persona que els traurà el somni d'aquí a poc, segurament en un àmbit poc comú, o que no solen freqüentar.

Els nadius de Sagitari estaran avui amb un ànim bastant alterat i quedaran immersos en una atmosfera de molta enemistat dins el terreny professional.

En la salut, els arquers faran bé de prendre una mica de temps per a la teva cura personal, sense sentir-se culpables per no poder atendre tots els requeriments familiars, especialment dels més propers. És hora de reorganitzar les coses en la teva llar.

Capricorn Logo

CAPRICORN

(22 de Desembre - 19 gener)

Aquells nadius que es troben gaudint de la seva soledat tindran l'impuls d'aventures i noves maneres de vincular-se en el romàntic. Relacions més lliures o despreocupades poden aportar una espurna de vitalitat.

Compte amb la realització d'inversions en compres que no estiguis massa segur siguin necessàries en aquest moment.

La teva salut física podria estar necessitant de la teva atenció. Potser és un bon temps per organitzar les teves rutines. Ordenar la teva alimentació, les teves hores de descans i donar un temps a l'activitat física.

Aquari Logo

AQUARI

(20 de Gener - 19 de febrer)

No tindries per què penedir-te d'haver-te allunyat de certes persones Aquari, si ho has fet, és perquè ja no aportaven res positiu a la teva vida, més aviat tot el contrari. I si algú se n'ha anat pel seu compte, tampoc has de retenir-lo.

Pel professional, la idea d'un canvi en la teva carrera et semblarà atractiva, encara que pugui significar també certa incertesa.

En la salut, estaràs sota una muntanya de pressió mentre has de lidiar amb la imprevisibilitat dels esdeveniments del dia, tant que això et dificulta el son.

Peixos Logo

PEIXOS

(20 de Febrer - 20 de març)

No li donis la culpa a Cupido de la teva solteria, ets tu qui no presta atenció als senyals que t'envien els teus pretendents. Un somriure d'un company de treball pot significar més del que creus.

Els astres t'atorgaran creativitat i imaginació perquè la posis en pràctica en el terreny laboral. Aprofita aquesta energia per proposar projectes innovadors. Uns diners extres et vindria genial per poder pagar una avaria — no molt greu — que tindràs al teu cotxe.

Deixa de posposar aquesta revisió mèdica que hauries haver-te fet fa mesos i va ja al teu centre sanitari.


Comentaris

envia el comentari