L'horòscop diari del 8 de maig de 2020

Àries Logo

ÀRIES

(21 de Març - 19 d'Abril)

Grans influències astrals positives marquen l'Horòscop d’Àries d'aquest divendres. I és que el seu nadiu notarà com noves senderes sentimentals s'obren cap a ell, en una direcció que creia no estar permesa.

Desconfia de les bones aparences i de les actituds diplomàtiques: els majors enemics de la teva estabilitat econòmica estan envoltats per un aire de luxe. Darrere dels més bells somriures es troben persones amb tenebroses intencions, difícils de captar.

Dedica part del teu temps lliure al teu passatemps favorit, no et quedis a la feina més del necessari i aprèn a desconnectar fora del teu horari laboral. Deixar el cap en blanc i omplir-la només amb allò que et realitza serà essencial per al teu benestar.

Taure Logo

TAURE

(20 d'Abril - 20 de Maig)

El teu bon humor serà reparador, i aconseguiràs que els riures es converteixin en la música de la teva llar. Acceptaràs els canvis i les novetats, i als problemes només li donaràs la importància que es mereixen, no més.

Deixa ja aquest assumpte empresarial amb el qual estàs tan compromès i passa la tasca a una altra persona, que tu ja has fet més del que et corresponia. Sols pensar que si no ets tu qui està al capdavant del carro, el mateix no camina.

Estàs en una etapa amb molta sensibilitat, i és que els astres potencien la teva extrema timidesa i la teva vulnerabilitat. A conseqüència d'això, podries sofrir estrès a causa d'una discussió, però per més que se't tanqui l'estómac no descuris la teva alimentació.

Bessons Logo

BESSONS

(21 de Maig - 20 de Juny)

Sentiràs que el teu desig augmenta com fa temps que no succeeix. La teva parella resplendeix sota una llum platejada diferent. Els teus ulls no poden deixar de mirar-la i els teus llavis desitgen besar els seus llavis.

Bessons, podries estar obrint un nou camí en la teva vida professional.  Es presentarà davant dels teus ulls, per això és un moment excel·lent per a disposar l'energia mental a estudiar i capacitar-te.

Els nadius del signe de Bessons hauran de cuidar-se d'excessos en la ingesta d'aliments pesats i processaments. Els astres exhibeixen una tendència a sofrir d'intoxicacions alimentàries o problemes hepàtics.

Cranc Logo

CRANC

(21 de Juny - 22 de Juliol)

Els descuits que tens en l'amor poden sortir a la llum amb molta facilitat; el dia no serà el més discret per a aquells que viuen un romanç secret. Portar una doble vida no està fet per a tu, Cranc

Molt important: els assumptes que pertanyen a la feina han de quedar-se allà, i no portar-te'ls a casa. I és que a vegades estàs veient una sèrie o una pel·lícula, però no deixes de pensar en com podria tancar-se un nou contracte, o quines pinzellades li falta al teu últim projecte.

Estàs en un d'aquests dies en què et creus més llest que ningú, que et saltes les indicacions dels metges, i que opines que el teu criteri és l'únic vàlid. I així estàs posant en risc la teva salut, o potser, la de les persones que depenguin de les teves cures.

Lleó Logo

LLEÓ

(23 de Juliol- 22 d'Agost)

Posar música alegre mentre estàs cuinant amb la teva parella serà una bona manera d'amenitzar una tasca quotidiana. A més, els balls i cants a duo us faran riure i gaudir de moments divertits en parella que reforçaran la vostra relació.

Ets un líder nat Lleó, no t'has proposat mai compartir els teus coneixements sobre lideratge i gestió de projectes amb els altres? Hi ha molta gent del teu entorn pròxim que t'admira, podries plantejar-te donar alguna xerrada en petit comitè o crear vídeos per a motivar als indecisos amb els teus ensenyaments i experiències.

Les teves millors intencions sobre les rutines d'exercici estan quedant-se a un costat i veient com les substitueixes per hores i hores de sofà. Si sents que necessites un descans, pren-lo. Però proposat un dia pròxim per a començar de nou amb l'exercici.

Verge Logo

VERGE

(23 d'Agost - 22 de Setembre)

No et preocupis si tens pics emocionals després d'una ruptura, Verge, encara necessites que es tanquin ferides. Aquells que hagin tancat una història d'amor recentment s'aniran fent més i més forts, confiaran més en si mateixos i començaran a passar pàgina.

Hauràs de lluitar molt, si desitges aprofitar l'oportunitat que t'ofereixen en el treball per a créixer i expandir-te. Aconsegueixis o no el teu objectiu, l'important és causar una bona impressió perquè vegin que ets un excel·lent professional amb el qual es pot comptar en el futur.

Determinats hàbits que has adquirit començaran a veure els seus fruits, la qual cosa et servirà com a impuls per a seguir cap endavant. T'agradarà molt el teu aspecte, seràs una mica més presumit de l'habitual i et pararàs davant qualsevol superfície que reflecteixi la teva imatge i somriuràs.

Balança Logo

BALANÇA

(23 de Setembre - 22 d'Octubre)

Sembla que en l'amor Balança, requereixes un enfocament de tornada al bàsic, això és així per a totes aquestes àrees de la teva vida: les cites i el romanç, el plaer, els nens, els passatemps i la creativitat.

Pots estar solidificant una relació laboral o acord professional, combinant els elements adequats perquè les teves interaccions acabin amb molt d'èxit en aquest moment.

En l'àmbit de la salut, la predicció d'avui diu que anhelaràs una major solidesa i equilibri en aquest aspecte de la teva vida. Pot ser un moment realment perfecte per a sentir-se equilibrat i estable.

Escorpí Logo

ESCORPÍ

(23 d'Octubre - 22 de Novembre)

És un complex i delicat equilibri el que has de guardar en les teves relacions  més pròximes. D'acord amb les alineacions astrals els nadius del teu signe corren el risc de participar de discussions basades en problemes de diners o possessions. 

Podria presentar-se una despesa inesperada. Una avaria del teu automòbil o en la llar et sorprendrà, Escorpí. Si no tens un fons estalviat per a aquesta mena de problemes, hauràs de demanar un préstec a un amic o parent pròxim.

Intenta trobar calma en alguna activitat que sigui de la teva preferència. Necessitaràs moments de relaxació. Un ànim amè pot donar-te salut i benestar.

Sagitari Logo

SAGITARI 

(23 de Novembre - 21 de Desembre)

La teva predicció per a l'amor avui divendres diu que la presència de Venus, que ha estat en el teu signe des del mes passat, arriba per a desenvolupar especialment el compromís amb les teves relacions.

Respecte a la predicció per a la teva economia avui, es veu que hi ha un canvi de ritme en el terreny dels ingressos. Aquesta petita aturada econòmica, no obstant això, no perjudicarà la teva economia de manera rellevant.

En relació amb la teva salut, l'horòscop avui prediu que possiblement aquestes malalties que t'afligien, ja s'estiguin dissipant. Això et permetrà tornar de ple a la teva vida activa, que tan bé et fa.

Capricorn Logo

CAPRICORN 

(22 de Desembre - 20 de Gener)

Els dies no són tots iguals per a tu ni per a ningú, Capricorn. Els aspectes astrals vigents mostren una sèrie de situacions que podrien generar-te una mica d'inseguretat si et deixes portar pels sentiments d'altres persones.

La teva economia es mou gràcies als efectes de Mercuri en el signe de Taure. Aquesta posició per al planeta que regeix el comerç i les negociacions és molt favorable per a tots us natius del teu signe i especialment per a aquells del tercer deganat que viuen aquest trànsit amb una lluentor i unes condicions superiors.

Dels últims temps és possible que hagis adquirit hàbits de somnis malsans i que no trobis la manera d'adormir-te abans de la mitjanit. El problema es presenta al matí quan el teu cos no té voluntat d'aixecar-se i et falta energia.

Aquari Logo

AQUARI 

(21 de Gener - 19 de Febrer)

Avui l'amor Aquari t'aconsella trobar millor equilibri entre cap i cor. A més, t'adonaràs que l'èxit en el món exterior no serà satisfactori tret que tinguis una base emocional establerta.

Els diners avui sembla que arriba més fàcilment de l'habitual, ara a través d'empreses conjuntes. Això es deu a la generositat dels teus socis, però no donis la generositat d'altres persones per assegut.

Et convé observar de prop la teva salut, ja que les coses poden complicar-se una mica, fins i tot pot ser que avui siguis propens a sofrir accidents.

Peixos Logo

PEIXOS

(20 de Febrer - 20 de Març)

La intensitat sexual i passional baixarà a nivells normals i amb l'entrada de la lluna en Sagitari tindràs més ganes de romanticisme i diversió fàcil. La teva actitud serà optimista i els jocs en parella tant de videoconsoles com de taula ajudaran a amenitzar l'ambient i tirar uns riures.

L'horòscop t'aconsella que en aquest divendres t'arreglis una mica més del normal i vistes amb alguna peça de color viu i cridaner, com per exemple un taronja o fúcsia. Tenir una bona imatge de tu mateix t'aportarà molta motivació per a afrontar tot el dia que anirà ben acompanyada del teu positivisme.

És un dia perfecte per a preocupar-te per la salut dels teus éssers estimats, sobretot de la teva mare o figura materna. Si finalment et quedes sense plans per a aquesta tarda, parlar amb els teus familiars els farà bé a ells i a tu.


Comentaris

envia el comentari