L'horòscop diari del 8 de maig

Ja pots llegir el teu horòscop per al dissabte 8 de maig de 2021. La predicció completa sobre salut, diners i amor segons el teu signe del zodíac.

Àries Logo

ÀRIES

(21 de Març - 19 d'Abril)

En les relacions matrimonials hi haurà estabilitat, serà un cap de setmana bastant corrent, i en el qual només es discutirà si no dónes el teu braç una mica a torçar.

La vida professional se't farà una mica més complicada del que es preveu; tindràs la sensació que només ets tu qui treballa en aquest país, i que la resta estan gaudint del dissabte.

Tan important per a la teva salut és tenir enfront de tu un bon menú, com degustar el mateix sense pressa, assaborint, mastegant bé els aliments. Així facilitaràs la teva digestió.

Taure Logo

TAURE

(20 d'Abril - 20 de Maig)

Necessites parlar dels teus sentiments més ocults, ja que les emocions que tens reprimides en el teu cor t'estan fent mal. Sigues transparent amb les persones que t'envolten, deixa d'ocultar-te en una màscara.

Estàs en forma en l'àmbit professional, tant que podries fer front fins i tot a aquests temes que portes setmanes posposant. Tindràs agilitat per a negociar i rematar els acords que s'estan debatent.

La millora que esperes de la teva condició física no succeirà, almenys de moment. Així que només tens una opció: seguir al peu del canó, cuidant-te tant o més que fins ara.

Bessons Logo

BESSONS

(21 de Maig - 20 de Juny)

Aquest serà un dissabte fora de sèrie per a molts dels nadius del signe de Bessons que tindran el plaer de retrobar-se amb amics del passat. Aquells nadius que estan solters hauran de parar esment a una persona que des de fa temps els admira.

La bona disposició astral de Mercuri en conjunció al Node Nord afavorirà les compres d'electrònica o electrodomèstics que portin a la teva vida professional eines per a millorar el teu rendiment.

Aquest és un moment còsmic de feblesa per a la teva salut en general. El problema es basa en la teva tendència al nerviosisme i la impaciència.

Cranc Logo

CRANC

(21 de Juny - 22 de Juliol)

Gràcies a la comprensió de la teva parella, durant aquest dissabte podràs conèixer una nova faceta de la seva personalitat. T'agrada descobrir més i més coses de la seva manera de ser, que et va revelant amb dolços i encantadores pinzellades.

Tenir il·lusió pel teu ofici és una cosa molt beneficiosa, t'ajuda a aixecar-te cada dia amb ganes de ser el millor.

Referent a la teva salut, podràs exposar les teves idees, prendre iniciatives i comptar amb l'aprovació d'aquells que t'envolten per a dur-les a terme. Tindràs un interès especial en esports que fa anys que no practiques.

Lleó Logo

LLEÓ

(23 de Juliol- 22 d'Agost)

El solter s'emportarà una carabassa que no s'esperava però això no minvarà la seva autoestima ni optimisme. Et llançaràs de cap a un pla eixelebrat que et proposen les teves amistats la diversió està assegurada!

Pren precaucions si la teva professió està relacionada amb el maneig de diners o inversió. Tendiràs a prendre excessius riscos i poc calculats, la qual cosa podria tornar-se en un gran desastre. Encara que avui no treballis, el teu telèfon d'empresa no deixarà de sonar.

Els nadius que s'estiguin recuperant d'alguna malaltia o intervenció mèdica se sentiran miraculosament curats.

Verge Logo

VERGE

(23 d'Agost - 22 de Setembre)

Tens molta curiositat per tot el que passa al teu voltant. T'encantaria descobrir quins pensaments passen pel cap de la teva parella i veure si aneu en la mateixa direcció.

En el teu cel laboral es dibuixa un debat important vinculat a viatges, transports i trasllats de persones de diners. Serà un tema molt complicat per a tu, ja que pots enfrontar-te a temes en els quals no ets precisament un expert.

L'esport pot ser aquesta via de fuita que estàs buscant per a canalitzar les teves males energies; mentre sues la samarreta dirà adéu als pensaments més foscos.

Balança Logo

BALANÇA

(23 de Setembre - 22 d'Octubre)

Per als solters hi haurà molt creixement pel que fa a les seves relacions aquest mes, i concretament aquest dia. Roman atent a tot el que t'ocorri en aquest àmbit de la teva vida.

En el professional, Saturn en la teva zona creativa també et demanarà que estructuris millor la teva creativitat. Troba un sistema que funcioni, elabora un horari i compleix-lo amb un sentit de disciplina i responsabilitat.

En la salut, és possible que no sigui la teva salut la que es vegi afectada, sinó la d'una persona molt pròxima: un familiar, la parella, un amic íntim.

Escorpí Logo

ESCORPÍ

(23 d'Octubre - 22 de Novembre)

Per a aquest dissabte la vibració astral és fantàstica en el que refereix als vincles dels nadius d'Escorpí que arribaran a un acord beneficiós en temes vinculats amb la convivència i els límits de cadascun.

Volguessis dedicar-te a descansar però l'obligació et crida i et portarà a passar part del temps en assumptes relatius a l'organització de les finances.

La salut dels nadius del signe de l'escorpí dependrà en gran part de sentir-se acceptats i estimats.

Sagitari Logo

SAGITARI 

(23 de Novembre - 21 de Desembre)

Els Sagitari solters s'inclinaran per les persones que els ofereixin aventures plenes d'emocions fortes. Estàs en un moment en el qual necessites sentir la vida al màxim.

En el treball el Node Nord està transitant la teva casa de socis, això apunta a recompenses i beneficis, encara que potser també alguns desafiaments relacionats amb les associacions.

Quant a la salut avui Sagitari, res fa presagiar problemes, amb el que podràs estar tranquil en aquest aspecte de la teva vida, almenys per avui. Això sí, no per això hauràs de cometre imprudències.

Capricorn Logo

CAPRICORN 

(22 de Desembre - 20 de Gener)

Tot s'acomodarà si esperes amb paciència que l'enteniment arribi. Utilitza l'energia de Mercuri en el teu signe per a desenvolupar una major subtilesa en la teva manera d'expressar-te. La comunicació és molt més important del que a vegades creïs.

Fluiran millors idees i majors a mesura que t'impulses confiat en les teves virtuts i capacitats. Molts nadius rebran una oferta d'ús de molta exigència que promet grans guanys.

Conèixer diferents dietes o començar la pràctica d'un esport són algunes de les maneres amb les quals pots prendre l'impuls astral per a afavorir-te.

Aquari Logo

AQUARI 

(21 de Gener - 19 de Febrer)

La teva predicció d'avui en els assumptes del cor Aquari, revela que possiblement és un dia favorable per a solucionar problemes, ja siguin de parella, familiars o entre amics o amants.

En l'aspecte laboral, les coses no aniran ni a millor ni a pitjor. Possiblement tens grans perspectives de futur en la teva ment.

Quant a la salut, físicament et sents bé en línies generals, potser has tingut o tinguis un problema en una de les teves articulacions, però no serà res que t'impedeixi moure't. Et notes amb bastant energia física.

Peixos Logo

PEIXOS

(20 de Febrer - 20 de Març)

El solter se sentirà desesperat perquè el seu amor platònic no repara en la seva existència. Les relacions no monògames que impliquin els nadius de Peixos gaudiran d'amor, optimisme i complicitat.

Dónes cop de porta a una etapa en la qual algunes persones han intentat tacar la teva imatge professional. El teu nom tornarà a estar net i serà sinònim de qualitat. Si vols invertir en borsa omet els consells del teu cunyat i demana ajuda a professionals d'aquest sector.

Notes que l'edat ja va fent mossa en algunes zones del teu cos. Però, encara que necessitis un antiinflamatori sortiràs a gaudir del dia.


Comentaris

envia el comentari