L'horòscop diari del 8 de març de 2020

  • Si vols llegir la predicció completa del teu signe, fes clic al títol del signe.

Àries Logo

ÀRIES

(21 de Març - 19 d'Abril)

Si les coses no funcionen entre la teva parella i tu, pregunta't amb honestedat per què. I és que els astres assenyalen que en aquest dia no estaràs lliure de cometre errors.

Potser tu no t'adones, però tens molts gestos que, acumulats, acaben per caure malament. En moltes llars es produirà una despesa important vinculada a la salut, sigui teva, d'algun dels teus fills o pot ser que de la teva mascota!

El cansament de tota la setmana està molt present, però tu sabràs com revertir la situació i aconseguir recuperar-te.

Si vols rebre la predicció completa d'Àries d'avui al teu mòbil, clica aquí

Taure Logo

TAURE

(20 d'Abril - 20 de Maig)

Aquest diumenge és el teu dia, si estàs amb el cor lliure i desitges trobar parella. Perquè l'Horòscop està enviant-te les seves millors vibracions perquè aconsegueixis conquistar el cor de la persona que desitges.

Júpiter, el mestre de la sort, protegirà la teva economia amb tot el seu poder; malgrat això, no relaxis els teus hàbits de prudència.

Sabràs com treure-li més suc al teu temps, fins i tot a aquest que a vegades es dóna per perdut, com l'estona que tires desplaçant-te fins a la teva feina o quan fas cua en el banc perquè t'atenguin.

Si vols rebre la predicció completa de Taure d'avui al teu mòbil, clica aquí

Bessons Logo

BESSONS

(21 de Maig - 20 de Juny)

La Lluna s'estableix en Verge i des d'allí et portarà a un estat anímic complex. La melancolia i l'estat d'introversió podrien deixar-te fora de festejos o vivint una trobada familiar que et serà molt difícil de gaudir.

Quan cada objecte de la llar torna al seu lloc o troba la seva veritable funció et sents molt més eficient i alliberat de pesadesa. Realitzar algunes millores o canvis et portarà a potenciar la teva capacitat productiva.

És hora d'experimentar la deliciosa sensació de plenitud que pot resultar de dedicar un moment a cada part del teu cos.

Si vols rebre la predicció completa de Bessons d'avui al teu mòbil, clica aquí

Cranc Logo

CRANC

(21 de Juny - 22 de Juliol)

Els teus sentiments estan dividits entre dues persones que t'interessen per igual. Tantejaràs la possibilitat de viure una relació oberta o poliamorosa, que no encaixi en els cànons conservadors.

No et fiïs de totes les pàgines web que vegis amb grans ofertes. Moltes només empren estratègies agressives de màrqueting perquè mosseguis l'ham. No regalis alegrement els teus estalvis per alguna cosa que no necessites!

Evita vendre consells mèdics a les teves amistats, només els professionals han de recomanar medicines i tractaments. Amb la teva bona fe pots empitjorar la seva salut en lloc de millorar-la.

Si vols rebre la predicció completa de Cranc d'avui al teu mòbil, clica aquí

Lleó Logo

LLEÓ

(23 de Juliol- 22 d'Agost)

Dia feliç per als aparellats i matrimonis, el seu amor serà molt intens i gaudiran d'una sensació de fusió espiritual. Si estàs solter, confondràs una amistat amb amor.

Estaràs en sintonia amb el moviment de lluita d'aquesta jornada, perquè amb Venus en conjunció a Urà menysprearàs els conceptes arcaics i repressius de la societat. La teva creativitat estarà a tope i necessitaràs expressar-te a través de l'art, la poesia o la música.

Podries sofrir de sinusitis a causa d'una al·lèrgia desconeguda. Evita també els aliments amb sal, ja que tindràs predisposició a la retenció de líquids.

Si vols rebre la predicció completa de Lleó d'avui al teu mòbil, clica aquí

Verge Logo

VERGE

(23 d'Agost - 22 de Setembre)

Que els dos membres d'una parella tinguin un caràcter fort no té per què ser una cosa nociva; és més, si li dónes la volta, comprovaràs que és un factor que us fa molt més interessants.

La teva intuïció camina res més a regular en aquesta setmana; intenta que la teva economia es regeixi pels teus coneixements i la teva experiència en lloc de pel teu sisè sentit.

Vius una miqueta obsessionat amb el món de la imatge i a vegades t'oblides de gaudir d'allò més bell de la vida per estar més pendent del teu telèfon mòbil.

Si vols rebre la predicció completa de Verge d'avui al teu mòbil, clica aquí

Balança Logo

BALANÇA

(23 de Setembre - 22 d'Octubre)

Els solters del signe, a causa de la seva confusió mental, podrien perdre l'oportunitat d'intimar amb algú que tenen just davant dels seus ulls. Al no parar esment al present Balança, pots perdre't el més important.

Quant a les teves perspectives financeres, aquestes no semblen massa brillants, ja que les estrelles no estan de bon humor avui.

En relació amb la teva salut, Lliura tot sembla indicar que avui et sentiràs bastant recuperat si estaves patint alguna malaltia ja sigui crònica o lleu. Tots els símptomes remetran per a fer-te sentir molt més alleujat.

Si vols rebre la predicció completa de Balança d'avui al teu mòbil, clica aquí

Escorpí Logo

ESCORPÍ

(23 d'Octubre - 22 de Novembre)

És un bell dia per a compartir amb els teus sers estimats. La presència de Venus en Taure, el planeta de l'amor, porta per als nadius del teu signe efluvis molt positius en tot el que es vincula amb els temes romàntics.

Els assumptes de diners i tots els teus problemes materials passaran a prendre un segon lloc. És possible que rebis algun regal important per part de la teva parella o d'algú a qui vols amb tots el teu cor.

Prepara la teva ment i la teva actitud per començar a modificar conductes que saps que no són bones per a tu.

Si vols rebre la predicció completa d'Escorpí d'avui al teu mòbil, clica aquí

Sagitari Logo

SAGITARI 

(23 de Novembre - 21 de Desembre)

La predicció en l'amor per als Sagitari avui adverteix d'una gran quantitat d'energia de foc que t'ajudarà a expandir l'amor que sents. Hi haurà una càlida presència de sentiments, una reconfortant complicitat recíproca en les parelles.

Quant a la teva economia, la prudència serà fonamental. Les relacions comercials seran fluides i l'audàcia per proposar nous negocis et servirà com a desafiament.

En la teva salut, és possible que et plantegis la inclusió d'aliments orgànics i frescos en la teva dieta, la qual cosa afavorirà la depuració de l'organisme, evitant l'acumulació de toxines.

Si vols rebre la predicció completa de Sagitari d'avui al teu mòbil, clica aquí

Capricorn Logo

CAPRICORN 

(22 de Desembre - 20 de Gener)

Les relacions troben un llit afable i agradable encara que sense massa passió. Estaràs en una jornada d'introspecció i descans en la qual rebràs de grat l'acostament de la teva parella. El silenci és una virtut en aquests casos, ja que d'aquesta forma evitaràs mostrar-te agressiu o manifestar reaccions fora de lloc.

Buscar els teus objectes favorits, les teves col·leccions, els teus records, et portarà a observar la vida des d'un espai de satisfacció.

Et sentiràs bé, amb desitjos de descansar i realitzar algunes rutines que t'asseguren un major benestar físic i psíquic.

Si vols rebre la predicció completa de Capricorn d'avui al teu mòbil, clica aquí

Aquari Logo

AQUARI 

(21 de Gener - 19 de Febrer)

Per a l'amor, la predicció d'avui Aquari parla d'un moment de maduració de les teves idees. Quan comparteixes els teus pensaments amb els teus éssers estimats, prens consciència que necessites més temps per a desenvolupar millor els teus conceptes sobre les relacions.

Respecte a la teva situació econòmica, avui sentiràs desitjos d'alliberar-te d'alguna forma de les obligacions monetàries, incloent-hi la pressió de la societat de consum.

Pel que fa a la salut, encara que estàs sota pressió, la teva ansietat i estrès no aconseguiran perjudicar la teva salut, almenys de moment. Només has de posar en ordre les teves idees.

Si vols rebre la predicció completa d'Aquari d'avui al teu mòbil, clica aquí

Peixos Logo

PEIXOS

(20 de Febrer - 20 de Març)

La teva identitat i la forma en la qual l'expresses i la sents seran molt importants per a tu. Et sentiràs orgullós de les teves virtuts com a Peixos i aquestes estaran potenciades per Neptú (empatia, idealisme, romanticisme, etc.). El teu estil comunicatiu serà subtilment revolucionari, creatiu i innovador.

Seràs font d'inspiració per a altres persones i amb les teves paraules pots ajudar a sanar ferides emocionals dels altres.

Els microorganismes del teu tracte gastrointestinal pot veure's afectada per la presa d'antibiòtics o un consum excessiu de sucre. T'aconsellem que consumeixis probiòtics i prebiòtics per restablir la flora intestinal.

Si vols rebre la predicció completa de Peixos d'avui al teu mòbil, clica aquí


Comentaris

envia el comentari