YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

L'horòscop diari del 8 de març

Ja pots llegir el teu horòscop per al dilluns 8 de març de 2021. La predicció completa sobre salut, diners i amor segons el teu signe del zodíac.

Àries Logo

ÀRIES

(21 de Març - 19 d'Abril)

La teva vida amorosa es dibuixa estable, sòlida i bastanta harmoniosa, i tu has de procurar que continuï sent així, no traient els peus del test. Si hi ha algun problema en particular que afecti els teus sentiments, procura buscar-li solució i no portar-te les mans al capdavant lamentant la teva desgràcia.

Molts nadius aconseguiran trobar aquesta vocació que caminaven buscant; vas tenint molt clar quin és el sector en el qual podries donar el millor de tu.

Vas pensar en la fugacitat de la vida, com hem d'aprofitar el moment i gaudir de les coses més petites, sense por al què diran.

Taure Logo

TAURE

(20 d'Abril - 20 de Maig)

Qualsevol indici de discreció serà insuficient aquest dilluns. I és que, si en aquests moments tens una aventura extramatrimonial, la teva parella podria assabentar-se de tota la història per un sonor descuit que cometes.

El llenguatge pot ser un inconvenient durant aquesta jornada: no seràs molt hàbil parlant dels assumptes del treball, i et costarà una mica més de l'habitual si parlem de mitjans escrits.

Sé molt prudent si t'has de posar a conduir, i recorda fer parades de tant en tant si t'esperen moltes hores al volant.
 

Bessons Logo

BESSONS

(21 de Maig - 20 de Juny)

L'esperança d'aquest temps per a la teva parella és el que et manté confiat que podràs ser feliç. Els problemes quedaran en el passat i pot ser que estiguis a punt de viure una nova etapa.

Donar a conèixer la teva capacitat i expressar-te amb afabilitat i intel·ligència pot ajudar-te a contactar amb persones que poden portar-te a un triomf en la professió.

La sensibilitat aquest dilluns és extrema. El teu cos sent les vibracions de l'entorn i per això podries passar per moments de malestar i fins i tot patir lleus maldecaps.

Cranc Logo

CRANC

(21 de Juny - 22 de Juliol)

Terceres persones (amb intencions que no s'acaben de definir) poden causar problemes en la vida sentimental dels nadius de Cranc. Fins i tot parlem de risc de ruptura en algunes parelles, si és que la relació venia ja pel mal camí.

Hauràs d'obrir bé els ulls per a no caure en estafes disfressades de bones intencions. Estàs en el punt de mira de timadors i altres persones amb males arts per a fer diners ràpids.

Les infusions et faran molt bé, et permetran estar hidratat alhora que redueixes el consum de sucs o refrescos ensucrats.

Lleó Logo

LLEÓ

(23 de Juliol- 22 d'Agost)

Últimament estàs bastant temorós i confús sobre la teva relació romàntica. La veritat és que estàs sobre-pensant en comptes de fluir i gaudir de l'amor. Fes-te un favor i escolta al teu cor, ell et donarà les respostes que cerques.

Estar atent i contestant als missatges de xat del teu grup d'amics retardarà la teva feina. Segurament has de fer alguna hora extra per a acabar les teves tasques.

Passes hores mirant fotografies del “abans i després” d'aquest tractament de bellesa que vols fer-te. Cerca un bon equip professional que et transmeti seguretat i resolgui tots els teus dubtes.

Verge Logo

VERGE

(23 d'Agost - 22 de Setembre)

Per al nadiu que està en una relació, els astres et diuen que serà molt agradable sorprendre la teva parella en lloc d'esperar de braços plegats que ell o ella et munti una festa. Cerca la màgia, els teus dits amb un simple espetego poden generar-la.

Controlar les teves responsabilitats professionals serà bufar i fer ampolles; tindràs molta diligència per a assignar tasques, i un do de disciplina perquè t'obeeixin i ningú es rebel·li de manera gratuïta.

Has de triar bé les fonts que llegeixes en matèries de salut i de benestar. Les xarxes socials poden incidir de manera tòxica en aquest sentit.

Balança Logo

BALANÇA

(23 de Setembre - 22 d'Octubre)

En l'amor avui Balança hauràs de ser molt cautelós, tot allò que pensaves que era segur, podria ensorrar-se. Pot ser que necessitis replantejar-te la relació o la teva manera de veure les coses en la relació.

Pel que fa a les teves finances, no et vindria malament estalviar una mica de diners per resoldre els deutes o préstecs que tinguis pendent, abans de continuar gastant en altres coses.

Respecte a la teva salut, una posada a punt podria beneficiar-te. Estaria bé, que a més de fer-te una revisió mèdica consultis amb un especialista en medicina natural.

Escorpí Logo

ESCORPÍ

(23 d'Octubre - 22 de Novembre)

És un dia magnífic per als assumptes de l'amor. Els nadius de la segona i tercera desena de dies gaudiran dels efluvis lunars que continuen portant emoció i alegria a la vida sentimental d'Escorpí.

Els negocis que tens entre mans sortiran de meravelles i et trobaràs cada dia més prop dels teus objectius. Si necessites temps per a elaborar estratègies i planificar intenta prendre la tarda per a estar en silenci en el teu estudi o oficina.

És un dia excel·lent per ocupar-se de la salut emocional i psicològica. Si estàs interessat a sanar un assumpte en particular, estàs beneït pels astres.

Sagitari Logo

SAGITARI 

(23 de Novembre - 21 de Desembre)

En l'amor Sagitari, estaràs en lluita entre la teva part més dominant i la teva part més generosa i empàtica. D'una banda, voldràs imposar el teu criteri a la teva parella, però per un altre, les teves ganes de satisfer-la et faran recular.

Per a les teves finances, t'arribarà uns diners procedents des de lluny, això implica familiars que viuen a l'estranger o negocis que prosperen lluny de les fronteres on resideixes.

Respecte a la teva salut, en línies generals serà bona. No obstant això, és millor que continuïs posant l'accent en un programa diari d'exercici físic i bona alimentació.

Capricorn Logo

CAPRICORN 

(22 de Desembre - 20 de Gener)

Si ets d'aquells que es troben solters has d'aprendre a parar esment als senyals que donen algunes persones que desitgen començar una relació amb tu.

És un moment propici per a sol·licitar beques d'estudi i organitzar viatges de negocis a ciutats pròximes. Gaudiràs de conèixer col·legues i possibles socis. El número de la fortuna per a les cabres aquest dilluns és el 45.

La influència astral mostra tendència a la inflamació per l'acció de Mart possibles inflamacions o cremors de pell.

Aquari Logo

AQUARI 

(21 de Gener - 19 de Febrer)

La teva predicció d'avui en l'amor, revela que, si saps donar les gràcies a la vida, et desplegaràs a la infinita varietat que ara l'Univers vol regalar-te.

En el treball, estàs en un moment idoni per a integrar nous corrents, tècniques i sistemes operatius, amb la finalitat d'incrementar el teu radi d'acció i possibilitats.

En la salut avui el Cosmos revela que el teu objectiu serà mantenir-te en forma, ja sigui complint amb un programa d'activitat física que ja hagis començat, o planificant canvis positius en el teu estil de vida.

Peixos Logo

PEIXOS

(20 de Febrer - 20 de Març)

Et seduirà enormement el prohibit i emocionant d'una possible relació secreta. Els aparellats poden prendre aquesta energia, transformar-la i jugar amb la seva parella a crear personatges ficticis.

L'aturat de Peixos obrirà el seu ventall de cerca d'ocupació i es postularà a molts i variables llocs en portals digitals d'ocupació. Aviat rebràs algunes trucades per a entrevistes.

El teu subconscient t'envia senyals totes les nits, és el moment que li paris esment i posis més obstinació en el treball amb els somnis. Apunta tots els dies els teus somnis i analitza els simbolismes per a entendre els seus missatges.


Comentaris

envia el comentari