L'horòscop diari del 8 de novembre

Ja pots llegir el teu horòscop per al diumenge, 8 de novembre de 2020. La predicció completa sobre salut, diners i amor segons el teu signe del zodíac.

Àries Logo

ÀRIES

(21 de Març - 19 d'Abril)

Hi ha una atmosfera conjugal plena de grandiositat i bellesa. Venus t'ajudarà a passar intensos moments amb la teva mitjana taronja, i es dissiparà qualsevol malentès. Apostes per acabar aquesta setmana de novembre en absoluta pau.

Ets molt conscient de determinats forats que tens en la teva economia; deutes que s'acumulen per aquí i per allà, petites coses sense importància. És hora d'anar llevant algunes.

Vols viure un futur amb una certa qualitat, i per a això cal renunciar a petits plaers d'allò més quotidians, com per exemple, l'alcohol.

Taure Logo

TAURE

(20 d'Abril - 20 de Maig)

Algú nou entra en la teva vida. Una persona d'una certa bellesa natural a la qual de moment no faràs molt cas, però a poc a poc t'anirà causant més i més interès, perquè té un potent magnetisme en la seva mirada.

Estaràs de molt bon humor i això és magnífic per als teus negocis. Especialment, el dia donarà molts beneficis per al Taure que es dedica al sector de l'hostaleria.

La teva vista està una miqueta cansada; en l'actualitat tots passem massa hores davant de pantalles, sigui del mòbil o de l'ordinador.
 

Bessons Logo

BESSONS

(21 de Maig - 20 de Juny)

Els astres t'estimulen a creure en tu, a sentir amb el cor que estàs transitant el camí correcte. És molt possible que estiguis amb qui de veritat t'estima i per això et lliuris a vibrar amb tota l'ànima els mandats del teu cor.

Avui és un dia perfecte per a brillar, trobar les eines que sempre has tingut, aprendre noves maneres d'abordar les teves responsabilitats amb i alegria.

Augmenta el teu optimisme en sentir-te ple de voluntat i fermesa.

Cranc Logo

CRANC

(21 de Juny - 22 de Juliol)

Tens un potent sentit de la noblesa, destacarà la teva bona voluntat en l'àmbit de l'amor, ja que vols liquidar aquesta setmana en gran. Així, advocaràs per mantenir un clima conjugal serè i ple de gestos bells i bones paraules.

Si consideres que estàs vivint un cop de sort professional, pensa que no tens per què gastar-la tota ja, a tot córrer, sense mesura. Pots dosificar-la, perquè davant teu tens una nova setmana que es pot fer molt llarga.

Veus massa notícies sobre malalties pels mitjans de comunicació i és normal que a vegades et preocupis.

Lleó Logo

LLEÓ

(23 de Juliol- 22 d'Agost)

Et posaràs gelós si el teu millor amic menja en el mateix plat amb altres persones. Li ho explicaràs a la teva parella i muntaràs un drama monumental. Encara que l'empipament et durarà menys del que voldries.

La lluna en quart minvant en el teu signe et dóna l'oportunitat de revisar hàbits que no t'han servit per a obtenir l'èxit que esperaves. Rebutja del teu voltant aquells projectes, objectes i pensaments que no t'han servit per a avançar en els teus objectius.

Jornada perfecta per a passar-la en un centre de relaxació o fer-te algun massatge enfocat a alliberar la negativitat i l'estrès.

Verge Logo

VERGE

(23 d'Agost - 22 de Setembre)

Hauràs de ser un Verge més independent en temes d'amor. Les decisions que hagis de prendre durant aquest diumenge fes-les tot sol, sense consultar amb ningú; en cas contrari, et deixaries influenciar per interessos que se t'escapen ara mateix.

Hauràs de treballar de valent, et guanyaràs el pa amb la suor del teu front, però el seu sabor et resultarà deliciós. Quan un s'esforça al màxim les victòries són més belles.

Els aspectes pacífics de Venus t'atorgaran una mica de calma en el teu actual estil de vida, tan mogut. Utilitza el teu diumenge per a descansar.

 

Balança Logo

BALANÇA

(23 de Setembre - 22 d'Octubre)

En aquest dia Balança, sentiràs la necessitat d'explicar les teves emocions a una persona molt pròxima a tu. No obstant això, no serà la teva parella, si disposes d'ella. Pot ser que es tracti d'una amistat o un familiar amb qui fa massa temps que no parles.

En el treball, durant aquesta fase lunar veuràs que els teus companys, caps i altres no donen suport a les teves idees. Notaràs cert recel. És un bon moment per a guardar-se les opinions.

En la salut, tot indica que has de calibrar correctament els teus hàbits diaris. Dedicar més temps al teu cos és crucial.

Escorpí Logo

ESCORPÍ

(23 d'Octubre - 22 de Novembre)

Per part de la teva família, et sol·licitaran suport i companyia o potser simplement necessitaran la teva presència per a gaudir del teu bon ànim i criteri. Els consells que pots brindar tenen més importància del que imagines per als qui et respecten.

Si bé les teves habilitats i capacitat laboral tenen un gran valor, Escorpió, pot ser que els resultats no siguin els que cerques i per això sentis una mica de tristesa o decepció. No et deixis abatre i espera el nou dia.

El benestar i l'harmonia que sents, així com la salut física, depenen en gran part del teu estat emocional.

 

Sagitari Logo

SAGITARI 

(23 de Novembre - 21 de Desembre)

Els solters del signe faran bé de deixar enrere els seus prejudicis i les històries que s'expliquen a si mateixos sobre el difícil que és confiar en els altres. Fins que no es buidin d'aquestes creences, no trobaran a una parella adequada.

Podries rebre una oferta de treball que et farà dubtar, no perquè no estiguis desitjant canviar la teva situació laboral, sinó perquè sembla massa bona i no et fiaràs molt de la seva aparença..

En la teva salut, pot ser que avui sentis que les teves emocions estan una mica alterades.

Capricorn Logo

CAPRICORN 

(22 de Desembre - 20 de Gener)

La passió continuarà donant alegries als nadius del signe de la cabra que gaudiran sense cap mirament del seu cos i el seu temps de llibertat. Els nadius que estan solters poden arribar viure un moment de gran espiritualitat tàntrica amb una persona que coneixen des de fa poc temps. Et sentiràs molt inspirat, Capricorn.

No hauries de malgastar aquest moment tan creatiu en el qual poden sorgir moltes idees de la teva ment.

Si ets d'aquelles cabres que desitja quedar embarassada és un moment perfecte per a la fertilitat.

Aquari Logo

AQUARI 

(21 de Gener - 19 de Febrer)

Les trobades íntimes que aquests escassament erotitzats nadius d'Aquari mantinguin amb les seves parelles, es tenyiran d'una tendra sexualitat. Venus continuarà enviant-los els seus magnífics i harmoniosos raigs permetent reinventar una nova lluna de mel en cada trobada.

En el cas que s'estigués fent algun treball que es correspongués amb les aptituds més vocacionals, o innates, l'estat de satisfacció i orgull personal podria augmentar.

En la salut els aiguaders redefiniran la seva imatge, personalitat i concepte de si mateixos, segurament un progenitor o figura parental també el farà.
 

Peixos Logo

PEIXOS

(20 de Febrer - 20 de Març)

Tindràs tendència a crear drames per a cridar l'atenció. En l'amor serà un dia dolorós on les discussions seran sobre el teu hedonisme i vanitat. Poden produir-se ruptures, divorcis i moltes desil·lusions.

Se't poden cancel·lar viatges, estudiar per a un examen però notar com no se't queda res i prendre alguna decisió errònia quant al teu treball. Balafiaràs els teus diners a causa d'un optimisme que no et deixarà veure la realitat.

Les influències astrals també afecten el teu àmbit de la salut fent que cometis excessos amb el menjar i la beguda.


Comentaris

envia el comentari