L'horòscop diari del 8 d'octubre

Ja pots llegir el teu horòscop per al dijous 8 d'octubre de 2020. La predicció completa sobre salut, diners i amor segons el teu signe del zodíac.

Àries Logo

ÀRIES

(21 de Març - 19 d'Abril)

Vols compartir tot allò bonic que hi ha en la teva vida amb aquells que tens a prop. Oferiràs els teus recursos econòmics, el teu temps, les teves emocions i sentiments. Lluites per sortir de la presó en la qual de tant en tant et fiques, aquests dies en què preferiries ser invisible.

La teva situació professional és d'allò més rutinària i predictible en aquest dijous d'octubre. Llavors pots encreuar-te de braços i mirar la vida passar, o agafar el timó i donar un gir als esdeveniments.

La naturalesa resultarà guaridora per a les ferides que tinguis en el teu cos i en la teva ment.

Taure Logo

TAURE

(20 d'Abril - 20 de Maig)

L'actual clima astral és extremadament propici per a l'amor a primera vista, i encara més per a les reconciliacions i les segones oportunitats. Així, moltes llars podran recompondre els seus fonaments, si es van trencar recentment.

Mantens una exquisida eloqüència, que et serà molt útil per a solucionar els possibles enfrontaments econòmics o professionals. Igual hi ha algunes xifres que no acaben de quadrar, o s'exposen punts de vista diferents, però no serà res sense solució.

En la teva salut no hi haurà contratemps ni sobresalts, i tindràs una bona flexibilitat que sabràs com utilitzar.

Bessons Logo

BESSONS

(21 de Maig - 20 de Juny)

El temps no decideix si et deixes portar per la teva curiositat, per això avui els astres t'inclinaran a donar major atenció emocional a aquells éssers que viuen més prop de tu i amb els quals comparteixes tants moments de la vida: la teva família.

És possible que l'obsessió per aconseguir un canvi en les teves rutines quotidianes no et permeti parar esment a un assumpte molt important.

Bessons, dóna't un bany relaxant abans d'anar a dormir. D'aquesta manera podràs recarregar l'energia i descansaràs com un bebè.

Cranc Logo

CRANC

(21 de Juny - 22 de Juliol)

Avui ets altament susceptible de viure un amor a primera vista, un enamorament sobtat d'aquests que es veuen en les pel·lícules, però que mai sols experimentar en la teva vida real.

Viuràs durant aquest dia una sèrie de compromisos personals en els quals hi ha algun assumpte econòmic. Et proposaran un pla d'oci amb els amics que t'interessarà més aviat poc, o t'involucraran en la compra d'un regal per a un aniversari del qual ni tan sols saps si estàs convidat.

Tendeixes a pensar en la salut com un assumpte immediat, i no com una inversió de futur.

Lleó Logo

LLEÓ

(23 de Juliol- 22 d'Agost)

Una espècie de rebel·lia incontrolada pot donar lloc a una forta discussió amb una figura materna. Si estàs començant una relació o coneixent a algú vés amb compte, perquè tendiràs a ser una cosa arrogant i podries perdre el contacte d'aquesta persona.

Venus afavorirà la teva imatge professional i molts contactes s'interessaran en el teu perfil. Les decisions impulsives sobre inversions i compres no tindran un final feliç i podries perdre molts diners.

Els astres maximitzaran positivament els canvis d'imatge, que t'aportaran molta seguretat i motivació per a aconseguir els teus pròxims reptes.
 

Verge Logo

VERGE

(23 d'Agost - 22 de Setembre)

Estàs feliç en matèries romàntiques, i faràs el possible per a compartir el teu estat d'ànim amb el món. Vols que tots sentin el mateix que tu, si bé, per a la teva desgràcia, tu no ets Cupido i no pots fer que la gent s'enamori els uns dels altres.

Et beneficiaràs d'aspectes particularment positius en les teves relacions professionals. Torna a connectar amb les persones perdudes durant la teva carrera, gent que et pot inspirar per a ser el millor en el teu ofici.

El teu organisme està fort, i s'està recuperant d'alguns desajustaments que et tenien una miqueta afeblit.

Balança Logo

BALANÇA

(23 de Setembre - 22 d'Octubre)

En el terreny sentimental, hauràs d'intentar resoldre ràpidament algunes situacions desagradables que t'han sorgit durant el mes anterior.

Si estàs pensant a canviar de feina o estàs buscant el teu primer treball, aquest és el moment adequat gràcies a les oportunitats que portes esperant des de fa temps i que arribaran aviat.

La fortuna serà molt generosa amb tu, però no precisament en la salut, ja que hi haurà molts dies en què el cansament et vencerà per massa compromisos. A més, ara més que mai et convé mirar bé la teva salut.

Escorpí Logo

ESCORPÍ

(23 d'Octubre - 22 de Novembre)

Si estàs intentant recuperar l'amor perdut, no et donis per vençut; els astres indiquen una ocasió formidable de reconciliació per a aquest dijous. Si ets dels escorpins solters, les aventures poden portar-te a córrer perills innecessaris.

Hauràs d'acomodar la teva agenda si no vols perdre la possibilitat d'acabar la setmana amb els teus objectius complerts.

El teu cos gaudirà en gran del benestar que aporta la constància en la participació dins d'un equip esportiu. Tant si és una pràctica rigorosa com si aconsegueixes gaudir d'un partit d'afeccionats, sortiràs beneficiat.

Sagitari Logo

SAGITARI 

(23 de Novembre - 21 de Desembre)

Per als nascuts sota el signe de Sagitari, hi haurà moments màgics en aquests primers dies d'octubre, els Astres estan abocant el seu encant en el teu cor.

En l'àmbit laboral serà necessari mantenir sota control el caràcter i l'estat d'ànim que sovint no són massa proactius durant els canvis.

En la salut, l'ideal seria realitzar activitats esportives a l'aire lliure juntament amb altres persones. Millor si és un tipus d'esport no competitiu, que et permet canalitzar les forces que t'ofereixen les estrelles en aquest període.

Capricorn Logo

CAPRICORN 

(22 de Desembre - 20 de Gener)

És possible que sentis la necessitat de ser a la teva casa a resguard de la competitivitat i els problemes de la teva vida professional. Desitjaries que la teva parella fos més empàtica i comprengués que els teus esforços.

Es tracta d'un moment crític en la vida dels fills de Saturn. Les eleccions que prenguis en aquest moment podrien afectar durant llargs mesos la vida professional.

L'expressió de la creativitat serà una bona manera d'alliberar-te de la negativitat i l'estrès que sorgeixen dels problemes de la vida diària. És hora de divertir-se, Capricorn!

Aquari Logo

AQUARI 

(21 de Gener - 19 de Febrer)

La vida en parella durant el dia d'avui no serà molt favorable per als nadius del signe. De fet, podries trobar-te amb situacions desagradables amb la teva parella que posaran la teva relació en dificultats.

La teva carrera professional enlairarà durant aquesta jornada. Tindràs moltes oportunitats noves per a poder obtenir més guanys que no sempre seran constants ni fàcils.

En el terreny de la salut, la presència de Júpiter et permetrà treure una bona dosi de sort durant el dia d'avui. No obstant això, les influències de Venus i Mercuri podrien canviar la situació.

Peixos Logo

PEIXOS

(20 de Febrer - 20 de Març)

L'aspecte tibant dels astres poden portar ruptures de parella i divorcis de matrimoni. El millor serà que avui no prenguis cap decisió de la qual et puguis penedir. És probable que tinguis discussions amb un soci, cap o company de treball.

Si estàs en la corda fluixa en la teva ocupació, és probable que es produeixi aquest acomiadament que tant estaves tement.

Qualsevol malaltia relacionada amb el sistema nerviós és susceptible d'afectar-te en aquest dia. Podries sofrir un atac d'ansietat si et deixes portar pels empipaments i frustracions.


Comentaris

envia el comentari