L'horòscop diari del 8 de setembre de 2020

Ja pots llegir el teu horòscop per al dimarts 8 de setembre de 2020. La predicció completa sobre salut, diners i amor segons el teu signe del zodíac.

Àries Logo

ÀRIES

(21 de Març - 19 d'Abril)

Aquest dimarts podràs comunicar els teus sentiments a la teva parella, fins i tot aquestes notícies que no són tan bones. Així, algun Àries podria acabar solter al final del la jornada perquè així ho hagi decidit; medita bé les coses abans d'escriure un punt i final.

Estàs en una etapa una miqueta exigent en l'àrea professional. Voldràs parlar amb els teus socis o els teus companys de treball per a aclarir alguns assumptes que no acabes de comprendre.

No saps fins a quin punt el tenir la teva casa desordenada causa estralls en la teva salut mental. La sensació de caos no et permet relaxar-te.

Taure Logo

TAURE

(20 d'Abril - 20 de Maig)

Modula els teus desitjos i les teves exigències en l'amor. No t'adones, però estàs demanant als altres molt més del que tu mateix pots oferir. Vols que el teu cònjuge et brindi totes les atencions del món, però després tu no retornes l'afecte amb la mateixa moneda.

Fins a quin punt pots permetre't tot el que et ve de gust fer? Reflexiona sobre aquest tema, ja que en els últims temps has dit que comptin amb tu per a molts plans que impliquen un bon desemborsament.

Notaràs una millora en determinats aspectes de la teva salut, especialment, en el sistema digestiu.

Bessons Logo

BESSONS

(21 de Maig - 20 de Juny)

Avui tens l'oportunitat de ser molt precís si desitges comunicar els teus sentiments a la teva parella. Per a molts nadius que es troben solters és possible que aquest divendres els sentiments de solitud es presentin en la seva ànima amb una força inusitada.

Saps el que està bé i on és més segur parar-te i això no té preu ni tampoc és una cosa transferible simplement et passarà i hauràs de fer ús d'aquesta energia per al teu benefici.

Si pots és recomanable realitzis activitat física per a descarregar l'electricitat que genera tanta activitat mental.


.

Cranc Logo

CRANC

(21 de Juny - 22 de Juliol)

El cel està una miqueta difús, i podria vaticinar un missatge de distanciament en assumptes referits a amor. D'aquesta manera, podries haver de separar-te de la teva parella de manera temporal per una causa externa, com un viatge de treball.

Alguns s'atreviran a fer inversions per primera vegada; pot semblar-te una cosa pròpia de les pel·lícules, mes només és qüestió de rebre l'assessorament adequat.

És possible que se't vagi una mica la mà amb l'alcohol, sobretot si tens diferents esdeveniments als que acudir, ja sigui amb la teva família o els teus col·legues de professió.


Lleó Logo

LLEÓ

(23 de Juliol- 22 d'Agost)

Si observes molt caos en la teva llar i el teu impuls és el d'ordenar, és possible que a nivell mental necessitis organitzar també les teves idees, pensaments i sentiments.

Pagaments i cobraments estan sofrint retards i això podria fer que es trontollin els teus plans de vacances. Una indemnització que tenies arracada de cobrar i, per la qual portes mesos lluitant, està a punt de resoldre's al teu favor.

La neteja de la teva casa podria implicar-te una tarda plena d'esternuts i llagrimeig en els ulls. Usa una màscara per a no respirar àcars i altres partícules nocives..

Verge Logo

VERGE

(23 d'Agost - 22 de Setembre)

Alguna cosa et convidava a pensar que aquest dimarts tot seria amor, passió i una mica de focs artificials. I no estaves equivocat, Virgo: gaudiràs d'un gran dia en l'àmbit romàntic.

Has de plantejar-te què és a la teva mà per a guanyar més diners; considera fer alguns treballs extres encara que sigui de manera temporal. També pots explotar alguns talents dels quals tens, com pogués ser les reparacions domèstiques, l'artesania…

Tanca l'orella sobre què diu la gent de tu, no gastis les teves energies a causar una bona impressió. 

Balança Logo

BALANÇA

(23 de Setembre - 22 d'Octubre)

En l'amor alguna cosa es farà realitat, això serà així per a tots els nadius de Balança, tant solters, com aquells que estiguin en una relació.

Bones oportunitats també en l'àmbit professional, el més probable és que formis part d'un grup o una associació, en la qual treballaràs activament amb bons resultats.

La salut del cos també serà bona, un augment de serotonina et farà disponible per a escoltar i comprendre a l'altre, també per a dur a terme tot tipus d'activitats físiques. Et dedicaràs amb passió al manteniment del teu cos.


 

Escorpí Logo

ESCORPÍ

(23 d'Octubre - 22 de Novembre)

Per als nadius del signe d'Escorpíó l'energia astral d'aquesta jornada de dimarts promet efervescents trobades sexuals. Mirades profundes i suggeridores poden portar-te a trobades furtives que no vas imaginar mai i per als quals no estaràs preparat.

Si ets d'aquells nadius que estan en situació de desocupació, tens ajuda astral per a trobar el teu lloc en el món dels negocis.

Aquesta jornada de dimarts demana que siguis responsable amb els teus hàbits de cura personal i no deixis lliurat a l'atzar cap detall

 

Sagitari Logo

SAGITARI 

(23 de Novembre - 21 de Desembre)

Avui Sagitari, pots esperar energia positiva en el terreny de les relacions, ja sigui que estiguis solter o no. Els solters triaran entre diversos candidats al seu cor.

En el treball, els arquers avui sentiran que tot va malament, encara que potser és només una impressió. El que ocorre és que els canvis et desestabilitzen, però aviat t'acostumaràs.

Quant a la teva salut avui Sagitari, és possible que no et sentis molt bé, podries haver contret alguna malaltia infecciosa. Per sort serà una cosa que amb el degut tractament mèdic superaràs sense problemes.

Capricorn Logo

CAPRICORN 

(22 de Desembre - 20 de Gener)

Molts dubtaran aquest dimarts entre demostrar els seus sentiments a una persona de la qual estan enamorats o continuar esperant un moment propici que pugui que mai sigui tan perfecte com volguessin.

L'energia astral indica molta activitat en l'àmbit professional. Anades i voltes, converses i negociacions seran el que destaqui. Hi ha tant al teu cap que podries viure un dia aclaparador.

Els astres beneeixen als nadius del signe de la cabra amb una energia estable quant a la salut. Se sentiran amos d'un poder físic i psíquic molt agradable.

 

Aquari Logo

AQUARI 

(21 de Gener - 19 de Febrer)

Per a evitar trencar amb la bona fortuna que estàs tenint en l'amor, és millor que prioritzis aquest sector de la teva vida enfront del material, en cas contrari perdràs una gran oportunitat.

En el professional, t'has esforçat al màxim de les teves possibilitats, però has sortit guanyant, ara estàs millor econòmicament, a més, amb moltes possibilitats d'ascendir o fins i tot posar el teu propi negoci.

En la salut, estàs en aquesta etapa reflexiva que et porta a prendre decisions que canviaran per complet tant les teves rutines diàries, com la teva forma o estil de vida.

Peixos Logo

PEIXOS

(20 de Febrer - 20 de Març)

El solter entaularà una amistat amb algú extravagant. D'aquí pot sorgir un nou cercle d'amistats on li estigui esperant l'amor. Descobriràs que un parent teu està sent-li infidel al seu cònjuge.

A l'aturat li sorgiran entrevistes expresses de treball que sabrà sortejar amb èxit. Urà en trígon al Sol et farà sentir que necessites canvis en les teves rutines i estil de vida què tal mudar-te a un lloc més pròxim a la naturalesa?

No t'enganyis, de res serveix sopar una amanida a manera saludable, si l'amaneixes amb salses ensucrades o amb molts greixos.


Comentaris

envia el comentari