L'horòscop diari del 9 d'agost de 2020

Ja pots llegir el teu horòscop per al diumenge 9 d'agost. La predicció completa sobre salut, diners i amor segons el teu signe del zodíac.

Àries Logo

ÀRIES

(21 de Març - 19 d'Abril)


Sentiràs emocions que, des del teu punt de vista, et mereixies haver experimentat molt abans. És tot bastant bell, i et sentiràs més jovial, amb molt bon sentit de l'humor.

La teva proactividat serà palès i notòria en el treball; la teva excel·lent actitud t'evitarà problemes seriosos, almenys, de moment. Tu només vols tirar aquest diumenge en calma, sense moltes complicacions.

Hi ha una pregunta que et fas sovint: t'estàs fent major? Sents que les capacitats de les quals gaudies ahir han anat minvant, i algunes fins i tot han desaparegut per complet.

Taure Logo

TAURE

(20 d'Abril - 20 de Maig)

Estaràs desprenent amor des del primer minut del dia. Podràs gaudir de la dolçor i la pau del teu niu d'amor, posant un bell fermall a una setmana bastant atrafegada.

Els qui han de treballar tindran una jornada moguda; t'has de posicionar en un assumpte complicat, i el pitjor, és que et falta informació per a saber quina part porta la raó.

El teu estat d'ànim pot millorar alhora que li tires una mica de picant a la teva vida. Desenvolupa la teva imaginació per a passar aquest diumenge, no et conformes amb això de sempre.

Bessons Logo

BESSONS

(21 de Maig - 20 de Juny)

Avui podries rebre unes paraules reparadores per part d'algú que t'ha ofès en el passat. Si ets d'aquells nadius que es troben solters avui gaudiràs de la llibertat que t'atorga la teva condició.

Respecte dels teus assumptes financers, no et deixis portar per les crítiques sinó per aquells que prefereixen ensenyar-te alguns trucs perquè els teus estalvis creixin en lloc de perdre's.

El teu benestar no es veurà interromput per res. Aquest diumenge podràs gaudir sense límits de la teva vitalitat.

Cranc Logo

CRANC

(21 de Juny - 22 de Juliol)

L'atmosfera global per a aquest segon diumenge d'agost serà molt propícia per a una bona relació entre les parelles. Si tot sali segons està previst (en altres paraules, si tu no ho espatlles) desenvoluparàs molts projectes al costat del teu cònjuge.

Procura que la sensatesa brilli en aquest dia amb una gran intensitat, perquè les teves responsabilitats van per una direcció i els teus pensaments, desordenats, per un altre molt diferent.

Si ets fumador fes un desafiament: passa aquest diumenge sense provar un sol cigar. La salut dels qui són a prop podria ser delicada, i això farà que el teu ànim minvi.

Lleó Logo

LLEÓ

(23 de Juliol- 22 d'Agost)

La teva parella no s'implicarà en les tasques de la llar i això et farà sortir de polleguera. També és la seva casa! És probable una discussió sobre qui fa més en quina i qui treballa més hores però saps que no porta la raó.

Si fa temps que busques treball però no hi ha sort, potser és el moment de reciclar-se i aprendre un ofici nou (els astres el propicien). Cerca un nou camp on hi hagi molta demanda d'ocupació i forma't.

Necessitaràs una estona de desconnexió i tranquil·litat per a recarregar forces. Aprofita per a llegir i així desconnectes també dels aparells electrònics.

Verge Logo

VERGE

(23 d'Agost - 22 de Setembre)

Seràs un Verge amb la pell molt fina, amb una facilitat enorme per a enfadar-te. Gairebé qualsevol comentari que sigui susceptible d'una mala interpretació despertarà el teu geni, i voldràs aïllar-te del món.

Analitzes fins a quin punt la teva situació laboral deixa que desitjar. Sé objectiu, i comprovaràs que té coses molt bones, però també determinades incomoditats pròpies del sector.

No et sentis el ser més desgraciat del món, perquè no ho ets. No et plantegis començar demà, amb l'excusa que arrenca la setmana, un nou règim alimentari si tiraràs la tovallola tal com caigui la nit.

Balança Logo

BALANÇA

(23 de Setembre - 22 d'Octubre)

Potser has perdut les esperances aquests dies Lliura, però per sobre de tot l'amor als teus éssers estimats prevaldrà. Trobaràs la manera de bastir un pont perquè l'enteniment torni a unir-vos.

D'altra banda, aquellsemprenedors que tinguin el seu propi negoci, no han de descartar el creixement. És probable que els ofereixin una associació molt fructífera.

Cuida els teus nervis per a no caure en estats límit, com pot ser l'ansietat o la depressió. Un període d'estrès continuat pot ser fatal per a la teva salut, procura parar-ho a temps.

Escorpí Logo

ESCORPÍ

(23 d'Octubre - 22 de Novembre)

És aconsellable que passis el dia d'avui fora dels àmbits domèstics. Un passeig en família, una sortida de parella o gaudir d'un dia de camp seran algunes de les possibilitats que facilitarien distensió i bon rotllo.

És un dia excel·lent per a evitar problemes i confiar en l'energia astral i el seu poder per a realitzar i iniciar els teus plans comercials. Si estàs desitjós de començar un projecte emprenedor, avui es podrien plantar les bases fonamentals.

Les influències astrals t'adverteixen de possibles contusions que podrien fotre la teva jornada de diumenge.

Sagitari Logo

SAGITARI 

(23 de Novembre - 21 de Desembre)

En l'amor avui Sagitari, serà el moment ideal per a aportar frescor a la teva relació, allunyar les teranyines i provar noves experiències amb la teva parella. Tindràs idees noves i sovint inusuals i la teva parella et seguirà en tots els aspectes, mostrant-te l'amor i el suport que necessites.

En el professional, malgrat un entorn nou i estimulant, no podràs sentir-te còmode i aviat el pes de la rutina es convertirà en una veritable roca.

En la salut, tindràs molta energia, però vés amb compte de dosar-la de manera intel·ligent.

Capricorn Logo

CAPRICORN 

(22 de Desembre - 20 de Gener)

Encara que el destí astral s'obstini a fer que els teus assumptes emocionals siguin complicats tu ets una persona amb una voluntat de ferro i per això aniràs una vegada més a la recerca de la teva felicitat.

Aquest diumenge és especial per als nadius del teu signe. És un dia en què el cel et porta un aire fresc de creativitat i impulsa noves idees sobre els diners i el treball des de la llar.

Un diumenge en el qual el vigor físic és excessiu i requereix ordre i calma per a no convertir-se en força malmesa.

Aquari Logo

AQUARI 

(21 de Gener - 19 de Febrer)

Els solters estan a punt de trobar l'amor de la seva vida, prepara't per a enfrontar una mescla de sentiments i canvis. Tot gran esdeveniment porta amb si emocions intenses.

En el professional, si truques a les portes correctes, viuràs noves experiències, podràs escapar d'una condició laboral que t'oprimeix i començaràs en una nova ocupació emocionant i durador.

Respecte a la teva salut, la teva condició física serà l'única nota totalment positiva, podràs superar els teus límits esportius en abundància i superar els desafiaments que enfrontaràs. Tindràs suficient energia durant tot el dia.

Peixos Logo

PEIXOS

(20 de Febrer - 20 de Març)

Deixa de preocupar-te per quant durarà la teva relació de parella o què diran els altres. Simplement gaudeix de l'afecte i de l'amor del moment. Si estàs solter, un amic et declararà el seu amor però el rebutjaràs, ja que tu només veus amistat en aquesta persona.

Si tens un negoci propi, és probable que passis aquest diumenge fent inventari. No és el millor pla però és necessari.

Aprendre a tenir somnis lúcids pot ser-te molt útil per a parar un malson o simplement per a gaudir d'accions que no pots fer en la vida real, com volar.


Comentaris

envia el comentari