L'horòscop diari del 9 de desembre

Ja pots llegir el teu horòscop per al dimecres 9 de desembre de 2020. La predicció completa sobre salut, diners i amor segons el teu signe del zodíac.

Àries Logo

ÀRIES

(21 de Març - 19 d'Abril)

Sents que la teva vida amorosa i sexual es torna més agitada una vegada que arriba el cap de setmana, però que després, en dies com els d'avui, et costa prendre els focs artificials del teu dormitori. Els teus esforços aniran dirigits en aquesta direcció, a combregar amb la teva parella.

Et sentiràs una miqueta invisible en el teu lloc de treball; ningú t'aplaudirà per una labor ben feta, però també passaran per alt les teves petites relliscades (o paranys).

Vols purificar la teva vida, treure els mals hàbits que et fan sentir-te mal amb tu mateix i amb l'univers.

Taure Logo

TAURE

(20 d'Abril - 20 de Maig)

Que ningú interfereixi en les teves decisions romàntiques; en la teva relació de parella ets tu únicament qui ha de tenir clar què et convé i què no. Calla a aquell que t'assenyala el què podria fer-te feliç i el què et guia cap al camí de la infelicitat.

Per a tenir una mica de sort addicional en els negocis porta amb tu algun complement de pirita; té fama d'atreure els els diners.

Per fora semblaràs una persona carregada de fortalesa i saviesa, però en realitat et sents desencantat amb el món. Potser és qüestió de demanar cita amb algun psicòleg.
 

Bessons Logo

BESSONS

(21 de Maig - 20 de Juny)


Sentiràs les teves emocions amb força i voldràs comunicar-te amb la teva parella d'una manera simple i romàntica. Flors, dolços, poemes poden arribar al cor de la teva parella amb rapidesa.

Espera grans oportunitats en l'àmbit dels negocis. Si encara no estàs començant una emprenedoria i el portes en ment és probable que avui arribi a tu un senyal favorable que t'impulsarà a començar un cicle diferent.

Has de començar a parar esment a l'estrès i en particular a la pressió que exerceix sobre el teu estómac i el seu funcionament.

Cranc Logo

CRANC

(21 de Juny - 22 de Juliol)

La persona que està al teu costat serà una autèntica afortunada, i és que en aquest segon dimecres del mes li transmetràs el teu enorme apetit per la vida, aquest que recorre els porus de la teva pell. Al costat de tu descobrirà un món paral·lel on governa l'imprevist i el màgic.

Es jutjarà molt la teva manera de treballar, la teva disciplina i sobretot controlaran els teus horaris. Per a no posar-li el joc fàcil als teus enemics aposta sempre per l'excel·lència i la discreció.


Tindràs valor per a fer front a aquest problema de salut que no sols esmentar. 

Lleó Logo

LLEÓ

(23 de Juliol- 22 d'Agost)

Algunes situacions en la teva relació et posaran de manifest si la teva parella et dóna suport en la teva presa de decisions o si intenta controlar el rumb de la teva vida i negar-te algun dels teus somnis. Sentiràs que les teves possessions materials i decoració han de reflectir els teus valors i personalitat.

Si tens joies de la teva ex-parella has d'alliberar-te d'aquesta inclinació i vendre-les. Fes alguna cosa per a tu amb els diners que et donin.

Et vindrà de gust berenar un gofre o crep, i de tant en tant un capritx així de deliciós no et farà malament. Això sí, millor prepara-ho tu mateix.

Verge Logo

VERGE

(23 d'Agost - 22 de Setembre)

Aquest dimecres la veritat és que no hi ha res realment important per a informar en el pla romàntic. En el teu matrimoni es gaudeix d'una quietud impecable, una pau que no és del tot interessant ja que emmalalteix de la més ardent passió.

La diplomàcia serà essencial a l'hora de fer transaccions i vendes; els teus bons modals combinats amb el sentit de l'humor seran clau per a tancar bons tractes.

Et sents llest per a assumir reptes amb enteresa, sobretot si requereixen un gran esforç físic. Et trobes amb molta fortalesa, però hauràs d'administrar-la.
 

Balança Logo

BALANÇA

(23 de Setembre - 22 d'Octubre)

La predicció d'avui per a Balança en l'amor revela que Venus promou els intercanvis plaents i creatius amb els teus sers estimats. L'únic inconvenient és la teva tendència a tenir sempre raó, la qual cosa fa que la pressió augmenti a casa.

En el terreny professional sentiràs que és un dia de canvis i inestabilitat. Hi haurà una reestructuració profunda en l'empresa en la qual treballes, que t'afectarà directament.

En la salut, disposaràs de grans idees que porten solucions a les dificultats, també podràs tranquil·litzar als teus sers estimats.

 

Escorpí Logo

ESCORPÍ

(23 d'Octubre - 22 de Novembre)

Abans de reaccionar, cal que tinguis clares les conseqüències que pot portar a la teva relació afectiva la desconfiança. Ningú està lliure d'errors i si t'anticipes a tenir certeses podries espatllar una relació que val molt per a tu.

Mart es posiciona en bona relació astral i invoca la força emprenedora que guardes en el teu interior perquè portis endavant totes les accions que t'acostaran als teus desitjos.

Si ets d'aquells nadius que practiquen esports és el teu moment ideal, no el deixis passar. La teva productivitat depèn de l'actitud amb la qual encaris cada dia en despertar

Sagitari Logo

SAGITARI 

(23 de Novembre - 21 de Desembre)

En l'amor, és hora de fer realitat les teves expectatives. Si hi ha diferències, intenta que els teus missatges arribin sense problemes per a evitar la fricció i aposta al teu magnetisme per a captivar a l'altre i eliminar qualsevol possible argument.

En el treball, l'esforç que has fet i la teva dedicació no hauran estat debades. Potser no es valora amb més diners, de moment, però sí que podries notar un canvi a millor.

En la teva salut, potser tindràs somnis premonitoris, malsons… tot tipus de somnis, que a vegades et tindran una mica nerviosos.
 

Capricorn Logo

CAPRICORN 

(22 de Desembre - 20 de Gener)

La influència lunar et portarà a comprendre les necessitats de la teva parella amb la ment però a rebutjar les seves sol·licituds. Hi ha una part de la teva ànima que no desitja doblegar-se enfront del que està demanant o buscant canviar en la relació.

Hi ha una energia molt intensa afectant els fills de la cabra per això no és recomanable prendre una determinació de la qual després puguin penedir-se.

Millorar el teu estat d'ànim ja callar la teva ment serà molt positiu per a la teva salut i afavorirà el descans
 

Aquari Logo

AQUARI 

(21 de Gener - 19 de Febrer)

Els solters tindran una anomenada a l'ordre per part de l'Univers, és probable que algú els posi en el seu lloc. El problema és que no apreciaràs la lliçó i optaràs per la frustració i l'empipament, en lloc d'aprendre per a millorar.

A nivell professional, avui és un dia d'establir les bases per als canvis que estan per venir, que vindran a curt termini.

Quant al teu benestar, avui pensaràs en el que vols canviar en la teva vida, també és possible que les teves emocions no siguin fàcils de precisar.

Peixos Logo

PEIXOS

(20 de Febrer - 20 de Març)

La teva parella o un ser estimat necessitarà el teu suport. Pregunta i escolta activament. Comprèn al teu interlocutor i intenta consolar-lo i donar-li forces. Els seus ulls et revelaran la gran ajuda que li has brindat. Sabràs sortejar els impediments que et van sorgir ahir amb idees originals encara que arriscades.

Si estàs cursant algun estudi superior ja sigui carrera, grau, màster o doctorat et sentiràs molt baix d'ànims si no és realment la teva vocació.

A causa del clima astral pots sentir-te atordit uns quants dies i estar més despistat i oblidadís del normal. Una agenda et facilitarà el dia, Peixos.


Comentaris

envia el comentari