L'horòscop diari del 9 de febrer

Ja pots llegir el teu horòscop per al dimarts 9 de febrer de 2021. La predicció completa sobre salut, diners i amor segons el teu signe del zodíac.

Àries Logo

ÀRIES

(21 de Març - 19 d'Abril)

La rutina serà una xacra per a la teva vida amorosa en aquest dimarts. No voldràs preparar el desdejuni a la teva parella si és un gest que habitualment tens, o no et vindrà de gust fer-te càrrec dels nens mentre ell (o ella) va al gimnàs, o senzillament surt a prendre un cafè amb les amistats.

La teva improvisació verbal serà molt interessant, tindràs molta conversa si treballes com a comercial o donant xerrades de motivació.

Tens un problema de sobrepès? El dia es posa complicat llavors per a tu, perquè hi haurà temptacions carregades de calories.

Taure Logo

TAURE

(20 d'Abril - 20 de Maig)

Desitges una càlida relació amorosa, especialment si la mateixa està arrencant. No oblidis, no obstant això, que la vida és molt dura i que les coses només ens vénen rodades molt de tant en tant, com a excepció i no com a norma.

Fes una neteja del teu armari i posar a la venda allò que ja no usis. Considera seriosament comercial amb aquests articles que tens a casa i que ja no uses, des de la teva roba fins a aquest vell robot de cuina que tens per aquí guardat.

Físicament augmentarà la vitalitat i aconseguiràs dur a terme aquesta activitat que sols posposar.

Bessons Logo

BESSONS

(21 de Maig - 20 de Juny)

El teu ànim puja de la mà de l'encantador planeta Venus que des del signe d'Aquari brinda excel·lents influències als fills de Mercuri. La vida se sent plena i l'entusiasme completarà l'escenari d'una jornada especial.

Júpiter des del signe d'Aquari t'impulsa a somiar en gran, poden arribar a la teva vida idees fantàstiques. La fortuna somriu als qui somien i confien en les bondats de la vida.

L'energia lunar demana que siguis acurat i estiguis molt atent a possibles inflamacions en les orelles.

Cranc Logo

CRANC

(21 de Juny - 22 de Juliol)

Serà fàcil que hi hagi sonors frecs en les relacions amoroses, provocat principalment per la gelosia (que no estan justificats de cap de les maneres). Procura no obrir la caixa dels trons perquè tens molt a perdre.

En el treball pecaràs de modèstia, fins al punt que serà contraproduent per a tu. No reconeixes la grandesa i la professionalitat que pots aportar a qualsevol projecte.

La contaminació a la qual habitualment estem exposats accelera els processos d'oxidació de la pell, i alguns es veuran més vells de l'esperat davant del mirall.

Lleó Logo

LLEÓ

(23 de Juliol- 22 d'Agost)

Unes certes persones conegudes gosaran dir-te què pensen sobre com portes la teva vida i que coses creuen que fas malament respecte a la teva vida amorosa o l'educació dels teus fills. Envia'ls a passeig que cada quin es fiqui en els seus assumptes!.

Un familiar no gaire afí i amb qui no tens especial confiança podria visitar-te per a demanar-te diners. Hauries de prestar més atenció als senyals de velocitat de trànsit o en breus rebràs una sucosa multa.

Quan va ser l'última vegada que vas revisar el teu calaix de medicaments? Dóna-li un repàs i cerciora't que no tens cap caducat.

Verge Logo

VERGE

(23 d'Agost - 22 de Setembre)

En l'agenda de Verge es perceben tensions romàntiques; la persona que mestresses podria posar en relleu un costat que bé podria titllar-se de miserable, i portaràs malament la vida en comú. La teva paciència és gran, però té un límit que pot veure's sobrepassat.

El treball en equip serà especialment productiu, utilitzaràs bé el temps i renyaràs a aquells que el perden xerrant d'aquí cap allà.

Físicament ho estàs fent millor de l'esperat: controles els nervis a voluntat, fan un bon ús de l'energia psíquica i es potencia la teva capacitat per a recuperar-te ràpidament després d'un esforç sostingut.

Balança Logo

BALANÇA

(23 de Setembre - 22 d'Octubre)

Els solters del signe tenen l'oportunitat de canviar la seva manera d'entendre les relacions, per a així, acostar-se més a l'ideal d'amor que tenen en les seves ments.

En el professional, seria ideal que tinguessis en compte el teu autodesenvolupament i reconeixement pels teus mèrits. Posseeixes una gran energia en la part laboral, fes que es reflecteixi en els teus treballs, decisions i projectes.

En la salut, anímicament et sentiràs desganat, recorda tenir en compte aquests projectes i pensaments que t'impulsen a seguir. No defalleixis, però dóna-li un descans a la teva ment.

Escorpí Logo

ESCORPÍ

(23 d'Octubre - 22 de Novembre)

El més probable és que es tracti d'un dimarts complex, difícil per als assumptes de l'amor. Les discussions poden tornar-se aspres i les eleccions de cadascun dels membres de la parella ser molt diferents.

Els somnis no són suficients per a enfrontar la vida material, hauràs d'assumir algunes responsabilitats i riscos si desitges portar amb èxit els assumptes dels diners.

La salut és bona però hauràs de vigilar l'impacte sobre el cos de reprimir les teves emocions.

Sagitari Logo

SAGITARI 

(23 de Novembre - 21 de Desembre)

Els solters del signe, faran bé de desagafar-se i saber distingir quant hi ha de necessitat i quant d'amor real, en aquesta persona sobre la qual projecten les seves fantasies romàntiques.

En el terreny professional, no aconseguiràs fer en uns dies el que no es fet en mesos. Per tant, controla el nerviosisme i feix una cosa per vegada, i bé.

Quant a la salut, tens un excés d'energia vital que ha de ser canalitzada, perquè no entorpeixi el flux emocional i la salut. La clau està a fer esport.

Capricorn Logo

CAPRICORN 

(22 de Desembre - 20 de Gener)

Hauràs de ser molt acurat a l'hora d'expressar els teus sentiments. Podries ser brusc o excessivament intens en les teves expressions i fer-li mal a una persona molt volguda.

Existeix la possibilitat de realitzar un curs o capacitació en l'àrea específica de la teva professió. Et sentiràs molt bé completant la teva formació. Serà una oportunitat per a avaluar la teva posició dins del mercat laboral.

La salut és òptima aquest dimarts gràcies a l'orientació dels astres. L'inconvenient pot donar-se si et deixes portar a un estat de crisi emocional.

Aquari Logo

AQUARI 

(21 de Gener - 19 de Febrer)

Tingues en compte Aquari que, si sorgeixen gelosia, possessivitat o actituds destructives, és perquè el poder de l'amor es va transformar en amor al poder, el notaran més els del primer deganat. Avui la força i la iniciativa apunten cap a la meta.

En aquest aspecte, remodeles les estructures a la teva manera. Les primeres recompenses que apareixeran són obra de l'esforç realitzat.

En la salut, a nivell físic pot ser que una petita molèstia t'amargui el dia, però no serà res tan important com per a impedir-te fer tot el que tenies previst.

Peixos Logo

PEIXOS

(20 de Febrer - 20 de Març)

Els Peixos amb parella podrien viure un dia en què passar per tots els estat d'ànim possible: des de pura felicitat, passant per passió, gelosia, empipaments, crits i reconciliacions. El solter intentarà conquistar a algú fora del seu abast.

En l'àmbit laboral també hi haurà molt renou, si no tens un lloc de comandament el més fàcil per a evitar entrar en conflictes serà acatar ordres, donar-li la raó a qui cregui tenir-la i centrar-te en fer les teves tasques.

La teva salut serà forta i les petites molèsties si demà han desaparegut no tenen per què atabalar-te més del compte.


Comentaris

envia el comentari